MMM Consulting Int'l

poster event 24 mai (5)

Cum mentinem starea de bine a angajatilor nostri?

Concepte, modele si solutii de succes

MMM sarbatoreste 20 ani!

Moment de maturitate si reflectie prin perspective si retrospective asupra unui asupra conceptui-cheie actual: liderul si bunastarea in echipe si companii.

In data de 24 mai organizam un eveniment de invatare, impartasire si networking, cu tema:

“WELLBEING, AZI. Resurse – Responsabilitate – Reusita”

Intr-un context atat de dinamic, volatil si incert, simtim o nevoie puternica sa ne gasim  propriile ancore de stabilitate, sens si satisfactie. Care sa se mentina intr-o relatie de echilibru, pe care putem sa o definim, cu incredere si convingere, WELLBEING.

Astazi, conceptul de WELLBEING este mai mult legat de sanatatea mintala si mentala atat de necesara unei vieti sanatoase si functionale, decat de rasfaturile de altadata date de activitatile si hobby-urile care ne incanta simturile. Aceasta, in contextul schimbarilor si provocarilor ultimilor ani, in care oamenii au constientizat la un alt nivel nevoia de conexiune, scop si apartenenta la un scop comun, ceva mai mare decat ei, care sa-i reprezinte intru totul, de la valori si convingeri personale pana la obiective atinse, performante realizate.

Din ce in ce mai multe companii realizeaza nevoia de a-si sustine angajatii prin initiative de wellbeing, pentru a-i tine aproape, a-i sustine in evolutia lor profesionala si  nivelul de performanta reflectat de rezultate.

In aceasta perspectiva, venim cu propria noastra abordare, pe care o includem ca si directie de leadership si am concretizat-o intr-un program deja rulat cu succes si rezultate importante atat la nivel de companie cat si personal, intrucat leadership-ul personal castiga din ce in mai multa atentie in dinamica actuala a companiilor.

Orice tema este intotdeauna  imbunatatita de cat mai multe perspective, asa ca va propunem un eveniment interactiv cu tema WELLBEING, AZI. RESURSE – RESPONSABILITATE – REUSITA. Va avea loc pe 24 mai, intre 11:0 si 12:30, online, pe zoom.

Gazda noastra este Luiza Stefan, Senior Trainer, Trainer asociat MMM, Coach PCC, autoarea programul MMM de wellbeing.

INSCRIE-TE ACUM

24 mai, 11:00-12:30
Online

Participare gratuita

Speaker de eveniment

LUIZA STEFAN

Senior Trainer Asociat MMM Consulting, Coach PCC

Trainer asociat MMM Consulting, antreprenor cu 24 de ani de experienta in business, in management, imbogatit apoi cu aproape 10 ani de experienta in training si coaching, cu predilectie catre coaching sistemic, facilitare, metode alternative de predare, mindfulness, arta si jocul ca exercitiu proiectiv. Provocarile pentru care are solutii sunt: self-leadership, interventii de echipa pentru generarea de solutii rapide si eficiente, parteneriatul cu managerii care vor sa isi dezvolte abilitatile de coaching si lucrul cu echipe de customer service.  Mai multe detalii

Agenda eveniment

Interval orar:

Topic:

11:00- 11:10

Setare cadru de discutie, contextul temei, premise, agenda, Madi Radulescu, Managing Partner MMM Consulting, Luiza Stefan, Senior Trainer Asociat MMM Consulting

11:10- 11:30

Dialog interactiv cu participantii privind provocarile actuale din perspectiva temei si experiente de implementare, rezultate, insight-uri

11:30- 11:50

Wellbeing – bugete pierdute sau necesitate – studii si context local

11:50- 12:05

Schimbarea incepe cu tine – exercitiu de self-leadership pentru bunastare

12:05- 12:20

Prezentarea programului MMM Consulting: ” Wellbeing”

12:20- 12:30

Q &A & feedback eveniment

Abilitati cheie de leadership ale viitorului

Untitled design (45)

DEZVOLTAREA REZILIENTEI

Contextele provocatoare recente impun rezilienta ca un set complet de abilitati interconectate, pentru sustenabilitate.

ADAPTARE LA DINAMICA SCHIMBARII

Schimbarea este singura constanta a contextului actual, asadar adaptarea devine singura solutie proactiva.

RELATII BAZATE PE INCREDERE

Generatia Z functioneaza cel mai bine IMPREUNA. Sunt esentiale conectarea sociala, coeziunea si motivarea prin puterea exemplului.

INTELIGENTA FINANCIARA

Abilitatea cheie pentru mentinerea stabilitatii in perioade de criza, atat la nivel de companie cat si personal.

CAPABILITATE EMOTIONALA

Inteligenta emotionala aplicata in business pentru o performanta superioara si relatii bazate pe incredere si empatie.

FOCALIZAREA PE SCOPURI

Cu un context atat de dinamic si de incert, consecventa pe scopuri si valori este un element esential in noul leadership.

Programele de leadership dezvoltate de MMM Consulting

Abilitati specifice de rol, comunicare, inteligenta emotionala, coeziune de echipa

Leadership Coaching

Leadership coaching

Un program care antreneaza managerii in mai multe modele de coaching si ii ajuta sa integreze abilitătile de coaching in conversatiile zilnice, pentru o performanta superioara.

managementul echipelor la distanta, hp

Managementul Echipelor la Distanta

Transformarea și permanentizarea modului de lucru hibrid cere o abordare structurata in care bune practici de lucru de la distanța sa coexiste cu bune practici ale lucrului in echipa, traditional.

hp TOT BY MMM

TOT by MMM

Curs “semnatura” pentru MMM Consulting, avand reputatia celui mai bun program de formare traineri din Romania- Train of Trainers – cu 15 ani de experienta si peste 1500 de traineri formati.

wellbeing, hp

Wellbeing

Program de integrare a vietii personale cu cea profesionala, prin conectarea cu resursele personale, intelegerea triadei minte-inimă-spirit, un nou design al identitatii profesionale precum si solutii de bunastare si satisfactie personala.

fast track development for managers

Fast Track Development for Managers

Program de dezvoltarea a rolului de leadership, pentru manageri, in orice stadiu de evolutie, prin constientizarea si consolidarea propriei viziuni a resurselor personale, managementul schimbarii, al echipei si al organizatiei.

combo sesiuni facilitate virtual mmm consulting

Combo

Program de sesiuni facilitate virtual, flexibil ca timp si structura, in spectru profesional-personal, adaptate contextului modern, orientate catre sine, comunitate, productivitate si constructia viitorului.

the persuasive communicator

THE Persuasive Communicator

Program ce iti dezvolta abilitatile de comunicare si interactiune in asa fel incat sa comunici convingator cu toate tipologiile umane si sa iti dezvolti empatia si flexibilitatea, pentru a construi incredere cu toti cei din jurul tau.

mmm consulting smart leadership

#Smart Leadership

Program de dezvoltare a abilitatilor inteligentei emotionale, ce are la baza un model numit CAPABILITATE EMOTIONALA, ce iti masoara individual fiecare abilitate si propune solutii de dezvoltare, pentru o performanta superioara.

mmm consulting dezvoltarea rezilientei

Dezvoltarea rezilientei

Program de dezvoltare a abilitatilor de rezilienta, pentru consolidarea capacitatii de revenire din perioade provocatoare, de constientizare si valorizare a resurselor personale si de mentinere a performantei in contexte dificile.

“Mi-a clarificat unele notiuni deja auzite, a fost un mediu placut, relaxant in urma caruia am avut de invatat. Mi-am dat seama ca nu sunt singura care are anumite sentimente uneori si astfel pot spune ca am simtit apartenenta la un grup. Mi-a trezit interesul pentru a studia si a acorda mai mult timp acestui domeniu. S-au discutat niste subiecte pe care le cercetez in ultima vreme. Datorita partii stiintifice prezentate multe dintre teorille si ideile prezente in studiul meu au capatat mai mult sens si intelegere. De asemenea, Luiza, are un talent nativ in comunicarea cu oamenii si a reusit cu succes sa transmita ideea de ‘e normal tot ce simti si real’ fara sa omita niciun moment ca nu e cazul sa ne pierdem speranta. De mentionat e faptul ca a fost cababila sa ne transmita idei si solutii practice si usor aplicabile pentru diferite tipuri de probleme. “

Manager Siemens

Participant in Programul WELLBEING

“A fost exact cum am sperat: o bula de reflectie si condusa fain, deloc in spiritul acela americanesc, tip Scoala de Marina, dimpotriva foarte echilibrat. Cred ca echilibrul creat m-a impresionat cel mai mult. Si mi se pare extrem de mare reusita cu oameni atat de diferiti din toate punctele de vedere, in plus si in online.”

Manager BCR

Partcipant in programul DEVOLTAREA REZILIENTEI

“Cursul la care am participat m-a impresionat pentru ca mi-a oferit o perspectiva noua asupra intelegerii managementului organizational si rolul indicatorilor in atingerea obiectivelor, despre cum te pot ajuta in prioritizare si intelegerea strategiei de business. A abordat tematici de imediat interes pentru activitatea mea curenta. Trainerii au fost foarte deschisi, clari in explicatii. Sesiunile de coaching au fost foarte utile pentru ca am putut aborda aspecte pe care am nevoie sa le imbunatatesc (am putut alege subiectele discutate in coaching).”

Manager Cora

Participant in programul FAST TRACK DEVELOPMENT FOR MANAGERS

INSCRIE-TE ACUM

24 mai 11:00-12:30
Online

Participare gratuita