Dezvoltarea rezilientei

Acasa » Programe licentiate » Dezvoltarea rezilientei
Leadership prin consolidarea abilitatilor de rezilienta si de mentinere a performantei , in contexte provocatoare.

#smartleaders = #resilientleaders

Leadership prin consolidarea abilitatilor de rezilienta. 

Abordam rezilienta din prisma abilitatilor de revenire  din perioade provocatoare si a consolidarii capacitatii de a mentine performanta in contexte dificile.

Programul nostru se adreseaza angajatilor si echipelor care parcurg perioade solicitante din punct de vedere profesional, cu incarcare mare de sarcini sau care lucreaza in medii cu nivel de stres ridicat (schimbari si tranzitii organizationale de durata , medii cu viteze mari de lucru, integrari, achizitii etc). Este special conceput pentru a inzestra participantii cu acele cunostinte si abilitati de care au nevoie pentru a-si constientiza potentialul de revenire din momente dificile, de a dezvolta abilitati pentru a confrunta aceste momente cu echilibru si masura in folosirea resurselor personale. Efectul pe termen lung al programului este mentinerea sanatatii fizice, emotionale si mentale la nivele de siguranta si peste.

Programul este sustinut de un instrument profesional de identificare a nivelului personal de Rezilienta. Acesta este un produs cu licenta al companiei internationale de consultanta Persona Global din SUA, al carei partener exclusiv in Romania este MMM Consulting.

Ce dobandesc participantii

 
 Intelegerea notiunii de Rezilienta si a modului in care prezenta acestei abilitati ii ajuta sa depaseasca stresul, oboseala dar si sa isi revina la forma fizica si emotionala optima dupa momente dificile cu care se confrunta.
 
 Intelegerea setului de abilitati care sustin rezilienta personala a unui individ. Constientizarea nivelului personal de rezilienta si nevoia de dezvoltare.
 
 Practicarea in timpul workshopului si dobandirea abilitatilor care sustin rezilienta personala.
 
 Crearea unui plan individual de actiune in directia obiectivului de dezvoltare stabilit in urma completarii chestionarului.
 
Constientizarea unui nou nivel de leadership personal prin consolidarea abilitatilor de rezilienta.

Structura programului

Programul este alcatuit din trei etape:

Auto-evaluare prin instrumentul Rezilienta de la Persona Global, US. Lucru individual in afara workshopului timp de aproximativ 10 minute.

Leadership prin consolidarea abilitatilor de rezilienta si de mentinere a performantei , in contexte provocatoare.

Program de instruire “Rezilienta – depasirea stresului si a oboselii”. Agenda programului va pune acent pe dezvoltarea abilitatilor identificate ca avand scoruri sub nivelul optim in raportul individual.
a. Eveniment fata in fata: 1 zi
b. Eveniment on line: 2 webinarii cu durata de 3 ore fiecare

Leadership prin consolidarea abilitatilor de rezilienta si de mentinere a performantei , in contexte provocatoare.

Sesiune de coaching si interpretare a raportului individual de Rezilienta. Intalnire 1:1 intre participant si trainer.
Durata: 1-1,5h.

Metode lucru

Folosim metode de invatare specifice pentru adulti (exercitii, chestionare, vizionare de filme educationale, discutii, jocuri de echipa, jocuri de rol). Obiectivul nostru este ca participantii sa plece din sala cu abilitati dobandite si testate. La finalul programului fiecare participant realizeaza un plan individual de actiune pentru dezvoltare care il va sustine pentru punerea in practica de zi cu zi a abilitatilor dobandite.

Numar de participanti

8-15 participanti (grupul ideal este format din 12 persoane).

Despre Rezilienta si Persona Global, SUA

Persona Global este o companie de consultanta in management care dezvolta instrumente de testare a competentelor si solutii pentru performanta profesionala individuala si de echipa. Instrumentul care evalueaza nivelul de rezilienta individuala este un chestionar de autoevaluare a unui set de sapte abilitati.

full hd pt nou l site mmm (4)