Training

Acasa » Training

Training adresat companiilor si indivizilor

Am descoperit ca o multime de directori simt ca eforturile de training nu sunt chiar focalizate pe profit. La MMM Consulting, prin experienta noastra si a parteneriatelor pe care le avem alaturi de companii ce activeaza global, suntem o retea de specialisti din toata lumea care utilizeaza cele mai bune solutii de training pentru a atinge un profit mai mare prin cresterea performantei oamenilor. Suntem mandri, in mod particular, de faptul ca ne asumam responsabilitatea pentru rezultate.

Arii de expertiza

DEZVOLTARE

ORGANIZATIONALA

INVATARE

ORGANIZATIONALA

INVATARE

VIRTUALA

DEZVOLTARE

PERSONALA

MMM Consulting a dezvoltat de-a lungul anilor workshopuri si programe personalizate, create pentru a avea impact maxim asupra companiei dumneavoastra si asupra oamenilor.

Procesul de invatare este unul natural, bazat pe experienta si conceptualizare, avand o abordare sistematica si structurala, urmand un ciclu rational. Cu ajutorul exemplelor, jocurilor de rol, studiilor de caz si exercitiilor pe care le furnizam stabilim o legatura intre ceea ce este deja cunoscut si ceea ce nu este inca insusit de participanti.

Una dintre metodologiile pe care le utilizam, dezvoltare de noi este ITACA™. Practic, ducem invatarea la alt nivel, iar rezultatele nu intarzie sa apara.

Prin aceasta metodologie, clientul plateste 3 zile de training si primeste peste 150 de zile de contact permanent cu participantii. Iata mai jos cateva detalii.

ITACA este o metodologie de training ce consta intr-o succesiune de etape fiecare avand specificul ei si derulandu-se pe parcursul a mai multor zile. ITACA a fost dezvoltata de catre Diana Voicu, Learning Arhitect MMM Consulting si si-a dovedit eficienta fata de alte metodologii de instruire, avand o abordare integrata a invatarii si dezvoltarii oamenilor din organizatii prin programe de formare.

In cele 5 etape, descrise mai sus, sunt prezentate practicile pe care le urmeaza orice trainer si consultant MMM Consulting atunci cand implementeaza aceasta metodologie intr-un program de invatare/dezvoltare organizationala.

Acest sistem asigura producerea unor schimbari in organizatie, in functie de subiectul cursului, prin proiectele pe care participantii le au de realizat, implicarea managementului, incurajarea si sprijinul permanent al trainerului si abordarea structurata a procesului de invatare.

Metodologia se poate aplica oricarui program de training indiferent de subiect, industrie, numar de participanti sau alte aspecte specifice programelor de training si instruire.