THE PERSUASIVE COMMUNICATOR

Acasa » Programe licentiate » THE Persuasive Communicator

Invata rapid cum sa comunici convingator
chiar si cu oamenii mai dificili

Comunicarea este cu siguranta una dintre cele mai importante componente a succesului social. Alaturi de o buna pregatire profesionala, etica, convingeri de viata sanatoase si rutine eficiente care impreuna formeaza fundamentul acestui succes, cea care da forma si directie tuturor interactiunilor noastre este comunicarea.

De aceea, am selectat din portofoliul partenerului nostru strategic, Persona Global un model certificat de comunicare persuasiva, numit THE Persuasive Communicator.  Aplicat la peste 2 milioane de utilizatori din peste 70 de tari, in decurs de 39 de ani, acest Comunicator Persuasiv se impune ca un model de succes ce a trecut testul timpului, un sistem practic si intuitiv de dezvoltare a abilitatilor de comunicare eficace, inclusiv cu persoane dificile si necooperante.

Beneficii:

PRAGMATISM BAZAT PE UN CONCEPT USOR DE INTELES

Conceptele teoretice completeaza fericit aspectele practice ale programului, intr-o formula ideala cu accent egal pe teorie si aplicabilitate imediata.

ABORDARE AUTENTICA SI PERSONALIZATA

O metodologie practica ce sustine imbunatatirea stilului de interactiune a participantilor pornind de la diagnoza nivelului actual.

SUSTINERE PENTRU CONSECVENTA APLICARII

Modelul contine o aplicatie online specifica cu ajutorul careia poti afla tipologia viitorilor interlocutori si cea mai buna strategie de abordare.

Ce este THE Persuasive Communicator (PC)

Pe baza acestui model, cei de la Persona Global au lansat si un program cu acelasi nume. Este un program unic in Romania prin care iti poti dezvolta abilitatile necesare de a influenta cu integritate si de a comunica eficient si convingator.

Prin THE Persuasive Communicator iti dezvolti stilul de interactiune, discutand cu fiecare “pe limba lui”, adica folosind elemente specifice tipologiei lui, pentru a te face usor de inteles. In aceleasi timp, modelul te ajuta sa iti dezvolti empatia si flexibilitatea, abilitati-cheie in comunicare. 

Ce se intampla dupa finalizarea programului PC

Ai marele avantaj de a putea exersa toate cele dobandite in curs cu ajutorul aplicatiei online specifice acestui program, numita Gameplanning. Aceasta te va ajuta inaintea fiecarei intalniri importante sa-ti pregatesti modul de interactiune cu partenerul/partenerii de discutie, indiferent daca sunt dificili sau nu.

Pentru cine este PC

Pentru ca PC dezvolta abilitati “de viata” cu aplicare in business, poarte participa la acest program orice persoana, care prin natura rolului, trebuie sa comunice convingator: Manageri (top si middle), specialisti din HR si specialisti din departamente.

Raportul PC este personalizabil pentru comportamente de comunicare si interatiune sociala specifice vanzarilor, negocierilor, rolului de manager, rolului de leader, in mentorat si in coaching. In acest fel aplicarea cunostiintelor devine posibil imediat fiind posibil un grad maxim de perrsonalizare a workshopurilor.

Variante PC - structura

Clasic: Raport feedback PC + workshop+ follow-up + aplicatie pe telefon/Ipad (gratuita 3 luni)
Blended
100% Online

CUM SE DESFASOARA #PERSUASIVECOMMUNICATOR (PC

Completezi un chestionar online, cu 66 de itemi, care dureaza aproximativ 10 minute. Acelasi chestionar, prin intermediul platformei puse la dispozitie de Persona Global, prin MMM Consulting, il vei trimite la minim 5 respondenti, oameni din anturajul tau profesional. Manageri, subalterni daca este cazul, colegi pe acelasi nivel cu tine, furnizori, clienti, etc. Rezulta astfel doua tipuri de rapoarte legate de propria perceptie (” Cum ma vad eu“) si perceptia celorlati (” Cum ma vad ceilalti“), plus doua alte rapoarte legate de nivelul de EMPATIE si FLEXIBILITATE.

Feedback-ul “Cum ma vad ceilalti” este baza de plecare pentru a-ti dezvolta abilitatile de comunicare inaintea workshopului. Iti vei alege o persoana reala de la munca (pe care nu ai reusit sa o convingi pana acum) care va deveni “studiu de caz” in timpul workshopului.

La final de curs, prin ceea ce ai invatat, vei reusi sa comunici convingator cu persoana respectiva.

DE CE DE LA NOI, CAND SUNT ATATEA
ALTELE IN PIATA

Pentru ca experienta noastra a celor de la MMM de 20 de ani in piata, ne recomanda.

Pentru ca propunem un produs unic, testat in peste 70 de tari, prin care s-au instruit peste 2 milioane oameni din diverse companii, cat si persoane fizice interesate de propria dezvoltare personala.

Invatarea se face prin studiu de caz personal cu role-play aplicat pentru fiecare participant si nu prin cazuri teoretice sau prestabilite.

Astfel, PC este 100% autentic si relevant pentru fiecare participant. Abordarea de invatare este complet integrata pentru comportamente in practica.

Programul poate fi aplicat si unor grupuri tinta pentru dezvoltarea de comportamente specifice unor roluri cheie in companii : vanzari, manager, leader, coach. Adica vor rezulta alte 5 tipuri de rapoarte diferentiate in functie de rolul specificat.

DESPRE PERSONA GLOBAL, REPREZENTATA DE MMM CONSULTING IN ROMANIA

Persona Global este un consultant in management si un furnizor la nivel mondial de solutii de performanta si instrumente de evaluare, metodologii de instruire si dezvoltare pentru companiile care se gasesc in procese de schimbare, care au provocari in comunicare, aliniere organizationala, vanzari, management si dezvoltarea relatiilor cu clientii.

Continutul solutiilor este creat in 9 tari, disponibil in 38 de limbi si folosit in peste 70 de tari.

Instrumentele Persona Global pot fi incorporate in programe personalizate care sa raspunda nevoilor diverse de dezvoltare organizationala.

Incepand cu 2008, programele Persona Global sunt disponibile si in Romania prin parteneriatul cu MMM Consulting. Abordarea de invatare este complet integrata pentru comportamente in practica.

Arii de expertiza

DEZVOLTARE

ORGANIZATIONALA

INVATARE

ORGANIZATIONALA

INVATARE

VIRTUALA

DEZVOLTARE

PERSONALA