Invatare virtuala

Acasa » Training » Invatare virtuala

Contextul pandemic, in ciuda adversitatii sale, s-a dovedit a fi momentul cel mai potrivit de a demonstra ca invatarea virtuala functioneaza si este o solutie alternativa eficienta la intalnirile fata in fata.

Chiar si acum, in perioada post-pandemica, invatarea virtuala este o solutie care merita explorata si dezvoltata si in continuare, pentru ca ofera cateva avantaje importante.

Fiecare experienta de invatare MMM: training, workshop, coaching sau mentoring a fost adaptata pentru online si este inca in proces de transformare, pentru a fi cat mai eficienta si agreabila.

Nu numai programele de invatare au de castigat ca importanta in mediul online acum, ci si celelalte tipuri de interactiuni cerute de o buna functionare a unei companii: sedinte, discutii si intalniri unu la unu.

Managerii se perfectioneaza in a-si conduce acum echipele de la distanta, iar membrii acestora invata sa-si restabileasca echilibrul dintre viata profesionala si cea personala. Toate acestea pentru a putea invata cum sa functioneze optim pe toate planurile.

Functionam deja intr-o noua lume in care o noua perspectiva in care lucrul de acasa sau lucrul hibrid este o realitate functionala, asa ca si invatarea virtuala se inscrie armonios si eficient in acest tablou.