Parteneriate

Acasa » Despre noi » Parteneriate
persona

Persona Global este lider mondial un consultant in management si un furnizor la nivel mondial de solutii de performanta si instrumente de evaluare.

Continutul solutiilor  sale este creat in 11 tari, disponibil in 38 de limbi si folosit in 78 de tari.

Instrumentele Persona Global pot fi incorporate in programe personalizate, ex  Leadership pe baza de incredereLeader Coach sau preluate international, ca format integral, asa  #Smartleadership, The Persuasive Communicator si Dezvoltarea rezilientei.

performanse

Solutiile PerformanSe ajuta la sustinerea deciziilor de evaluarea a abilitatilor si dezvoltare in mediul de business.

Nr. 1 in Franta, are parteneri si furnizori in 23 tari, deruleaza, 250.000  teste online pe an, la peste 1000 de utilizatori/an.

Instrumentele PerformanSe pot fi incorporate in programe personalizate, cum ar fi: Fast Track Development for Managers,

Instrumentele folosite in cadrul programelor  MMM Consulting sunt Way Consulting, Way Sales, Way Manager, Team Booster

distrikt-cerc

Digital Distrikt este o agentie de advertising digital care furnizeaza servicii de comunicare integrata, marketing digital si experential cu un interes aparte in transformarea tehnologiei (AR, VR, AI) intr-o noua experienta in relatia consumator-brand.

points-cerc

Points of You® Coaching Romania este o companie ce propune instrumente creative pentru facilitarea programelor de training, coaching, psihoterapie si dezvoltare personala avand ca scop invatarea si explorarea experientiala. 

hr-cerc

HR Club este asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania. Scopul lor este de a incuraja dezvoltarea resurselor umane prin promovarea celor mai bune practici in domeniu si conectarea specialistilor in evenimente dedicate.