#PersuasiveCommunicator

Invata rapid cum sa comunici convingator
chiar si cu oamenii mai dificili

Noi nu credem in blabla ci in invatarea aplicata. De aceea, am adus in Romania, #PersuasiveCommunicator, cel mai bun program care te invata cum sa comunici convingator cu majoritatea tipologiilor umane. Au facut-o inca 1,6 milioane oameni din 78 de tari. Iar noi, cei de la MMM, chiar stim ce este cel mai potrivit pentru tine pentru ca nu suntem de ieri in piata trainingurilor.

Beneficii foarte pe scurt

CU VALOARE PRATICA:

Punem accentul pe insusirea imediata a unor abilitati practice, si mai putin pe invatarea teoretica

USOR de inteles

O metodologie simpla, practica ce are la baza experienta personala si profesionala

AJUTOR pe termen lung

Poti folosi aplicatia Gameplanning in mod repetat de fiecare data cand ai provocari pe partea de comunicare

Ce este #PersuasiveCommunicator (PC)

Noi credem ca este un program unic in Romania prin care iti dezvolti abilitatile personale, "de viata", ce te vor ajuta sa comunici eficient, sa devii mai influent si, in cele din urma, sa comunici convingator. Prin #PersuasiveCommunicator te dezvolti ca persoana aplicand ceea ce ai invatat in fiecare zi, fie atunci cand negociezi inca o jucarie cu fiica ta de 4 ani sau cand le "vinzi" intern colegilor noua strategie de business. Vestea buna este ca ceea ce inveti poti aplica imediat. Chiar de astazi.

Ce se intampla dupa finalizarea programului PC

Toate bune si frumoase, ai fost la curs, te-ai intors la munca. Pe langa faptul ca vei fi mai convingator, vei avea la dispozitie un instrument de mare ajutor: acces timp de 3 luni la sistemul Gameplanning pe care il cunosti deja. Gameplanning-ul te va ajuta inaintea fiecarei intalniri importante sa-ti pregatesti modul de interactiune cu un partener de discutie, dificil sau nu.

Pentru cine este PC

Pentru ca PC dezvolta abilitati "de viata" cu aplicare in business, poarte participa la acest program oricine care, prin natura pozitiei sau a job description-ului, trebuie sa comunice convingator: Manageri (top si middle), oameni din HR, Sales, Marketing.

Variante PC - structura

Clasic: Raport feedback PC + workshop+ follow-up + aplicatie pe telefon/Ipad (gratuita 3 luni)
Blended
100% Online

CUM SE DESFASOARA #PERSUASIVECOMMUNICATOR (PC)

Primesti feedback anonim de la cei din jurul tau despre stilul tau de comunicare, capacitatea de a arata empatie si nivelul de flexibilitate
Feedback-ul "cum ma vad ceilalti" este baza de plecare pentru a-ti dezvolta abilitatile de comunicare
Inaintea workshopului, iti vei alege o persoana reala de la munca (pe care nu ai reusit sa o convingi pana acum) care va deveni "studiu de caz" in timpul workshopului.
Inca o veste buna: la finalul workshopului, prin ceea ce ai invatat, vei reusi sa comunici convingator cu persoana respectiva.

Prin sistemul de profilare Gameplanning ti-ai exersat abilitatile, ti-ai dezvoltat un plan de actiune si ti-ai testat noua abordare prin care sa-ti influentezi "studiul de caz".

DE CE DE LA NOI, CAND SUNT ATATEA
ALTELE IN PIATA

Pentru ca experienta noastra a celor de la MMM de peste 15 ani in piata ne recomanda

In plus si clientii nostri pot vorbi despre noi in acest sens: Carrefour, Cefin, Tarom, Raiffeisen Bank, OMV Petrom, Apa Nova, Delloitte, Calsonic Kansei, Volvo, Erste Bank, Bancpost, Unicredit

Pentru ca propunem un produs unic, testat in 78 de tari, prin care s-au instruit alte 1,6 milioane oameni ca tine

Invatarea se face prin studiu de caz personal cu role play aplicat pentru fiecare participant si nu prin cazuri teoretice sau prestabilite. Astfel, PC este 100% autentic si relevant pentru fiecare participant.
Abordarea de invatare este complet integrata pentru comportamente in practica.
Programul poate fi aplicat si unui grup tinta pentru dezvoltarea unor comportamente generale de comunicare , de vanzari, manager, leader, coach. Adica, 5 tipuri de rapoarte in functie de ce te intereseaza.

Despre Persona Global, reprezentata
de MMM Consulting in Romania

Persona Global este un furnizor global de instrumente de evaluare si metodologii de instruire si dezvoltare pentru companiile care se gasesc in procese de schimbare, care au provocari in comunicare, aliniere organizationala, vanzari, management si dezvoltarea relatiilor cu clientii.

Incepand cu 2008, programele Persona Global sunt disponibile si in Romania prin parteneriatul cu MMM Consulting. Abordarea de invatare este complet integrata pentru comportamente in practica.


Arii de expertiza

DEZVOLTARE
PERSONALA

AFLA MAI MULTE

DEZVOLTARE
ORGANIZATIONALA

AFLA MAI MULTE

INVATARAE
ORGANIZATIONALA

AFLA MAI MULTE

VIRTUAL
LEARNING

AFLA MAI MULTE