Despre noi

Acasa » Despre noi

In MMM suntem

flexibili. dinamici. pasionati. responsabili. flexibili.

MMM Consulting este una dintre companiile de top pe piata de training si consultanta din Romania, incepand cu anul 2003. Am dezvoltat programe in Romania si in alte 11 piete cu creativitate si pasiune, reimprospatand si imbunatatind abordarile si solutiile noastre.

MMM Consulting este partener Persona Global Inc. USA din 2008, acoperind piata din Romania si coordonand business-ul din Europa Centrala si de Est. In 2013 am primit recunoasterea Investors in People Bronze. Incepand cu 2015 am devenit parteneri ai PerformanSe Franta.

De ce suntem arhitecti ai invatarii si arhitecti ai viitorului?

Construim mecanisme de invatare care prelungesc si fixeaza efectul cursurilor.

Antrenam managerii sa devina creatorii unui mediu de invatare.

Cream sisteme pentru manageri - pentru ca acestia sa sustina invatarea echipei lor.

Proiectam invatarea, astfel incat sa tina pasul cu evolutia tehnologiei si a obiceiurilor noastre moderne.

Combinam consultanta, expertiza, tehnologia, multimedia si comunicarea interna pentru reusita deplina a programelor de dezvoltare.

Obtinem win-win proiectand instruirea corporatista ca pe o oportunitate de dezvoltare personala; astfel, companiile isi ating mai usor obiectivele

Descoperim si pregatim traineri, lideri si mentori interni care sa mentina in timp performanta si competitivitatea.

Adaugam entuziasm, angajament si atitudine pozitiva programelor - fara ele, efortul de schimbare este greu de obtinut.

Ne imaginam experiente de invatare adaptate organizatiei care sa permita acesteia sa tina pasul cu provocarile mediului extern.

Tintim, ca nu doar participantii la cursuri, ci intreaga organizatie sa invete.

Valorile noastre

INTEGRITATE

Pretuim si dorim sa lucram cu transparenta si onestitate, sa ne onoram angajamentele si moral si etic, sa facem tot ce este mai bun pentru clientii nostri. Un indicator de excelenta ce ne mentine ca si companie de top in training si coaching.

PARTENERIAT

Pretuim si respectam experienta si cunostintele pe care le au clientii nostri si parteneriatul pe care il putem construi cu acestia pentru a crea solutii sustenabile si adaptate nevoilor lor si am dezvoltat competente solide mai multe industrii.

PASIUNE

Suntem pasionati in ceea ce priveste munca cu clientii pentru a crea o lume mai buna si dorim sa impartasim aceasta pasiune cu toti cei cu care si pentru care lucram. Dezvoltam astfel proiecte durabile, axate pe incredere.

CREARE DE VALOARE

Adaugam valoare unei organizatii prin utilizarea unor practici inovatoare si a unei perspective externe, creand rezultate mai rapide si mai importante decat daca eforturile ar fi exclusiv interne. Detinem competente puternice in pharma, banking si technology, competente antrenate in cei 20 de ani de experienta.

RESPONSABILITATE

Credem in auto-determinarea si responsabilitatea fiecarui individ, grup si organizatie de a crea un viitor pe care si-l doresc si facem tot ce putem pentru a facilita luarea angajamentelor si identificarea asteptarilor acestora si in acelasi timp, dezvoltarea competentelor necesare indeplinirii lor si a proceselor care le sustin.

0 +
PARTICIPANTI FERICITI
0 +
ANI IN BUSINESS
0 +
ZILE DE TRAINING
0 +
PROIECTE DE BUSINESS

Arhitectura noastra pentru invatarea organizationala

Diagnoza organizationala si a echipelor

Identificarea starii de fapt in companii si echipe si gererarea de solutii de interventie si dezvoltare cu ajutorul unor metodologii testate: Persona Global, Investors in People, Lencioni si alte instrumente de cercetare si diagnoza.

Dezvoltare personala - abilitati in interactiuni sociale

Abilitati de imbunatatire a relatiilor cu alti oameni: in inteligenta emotionala, leadership, negociere, vanzare, prezentari, influentare sau persuasiune, conflict, comunicare interumana in general, abordarea stresului si a automotivarii.

Dezvoltare manageriala si organizationala

Programe dezvoltate pe baza de nevoi si cerinte specifice ale companiei partener prin abordarea ITACA.

Coaching

Coaching executiv, coaching de business, coaching de echipe.

Arhitecturi de invatare organizationala

Train the trainers, concepte de dezvoltare si transfer prin certificari interne, dezvoltare de mentori, facilitatori si campioni ai schimbarii, proiectare de sisteme de follow-up, academii organizationale.

Facilitare

Dezvoltarea viziunii, planificare strategica, teambuilding, intalniri ale consiliilor de conducere, sesiuni de facilitare pentru luarea deciziilor, generare de idei, solutionarea/sondarea unor probleme si provocari.

Managementul performantelor

Proiectarea sistemelor de management al performantei, crearea arhitecturii de competente, workshop-uri pentru dezvoltarea competentelor necesare in evaluarea performantelor angajatilor.

Training in sistem open

Programe de dezvoltare adresate unor nevoi punctuale in organizatii, adresate indivizilor dornici de dezvoltare personala si profesionala.

Testimoniale

MMM este prima mea optiune pentru proiectele complexe. Ne-au ajutat sa pregatim o serie de sefi de schimb si manageri din noua fabrica de la Turceni pe competente de leadership aplicat mediului industrial. Am recomadat si voi mai recomanda MMM pentru ca sunt inovativi si aduc valoare imediat.

Daniela Ababei

Human Resources Manager, Etex Building Performance

Portret de trainer MMM: bine pregatiti, cu umor, flexibili, dornici sa-si impartaseasca experientele si sa invete impreuna cu participantii. Ii recomandam pentru seriozitatea cu care abordeaza proiectele, creativitate si flexibilitate.

Magdalena Vrajitoru

Professional Development and Change Support Coordinator, Deutsche Bahn Cargo Romania

O poveste frumoasa, inspirationala, incarcata de sfaturi si idei usor de implementat si de urmarit, cu rezultate pe termen lung. INNOVIA este unul din proiectele pe care le-am dezvoltat impreuna, de la zero si de fiecare data cand ne referim la el, il consideram un proiect de succes. Pornind de la nevoile colaboratorilor nostri, medici dermatologi, MMM a realizat un program complet de antreprenoriat ajuns astazi la a4a editie, program ce si-a atins pe deplin obiectivele stabilite initial.

Florentina Barleanu

Medical Manager Division, BIODERMA

Impreuna cu ‘arhitectii’ MMM Consulting am reusit sa desenam si apoi sa punem pe roate un program care sa acopere mult prea exhaustivul domeniu al Comunicarii. Provocarile au fost multe- pe de o parte dorinta de a atinge atat regulile de baza (ex : regulile comunicarii prin intermediul e-mail-ului), cat si subiecte de finete- de tipul adaptarii discursului in functie de cultura din care provine interlocutorul- pe de alta parte, timpul limitat, precum si nivelul diferit de experienta profesionala al membrilor echipei mele. Pentru o baza comuna de discutie, am plecat de la profilele fiecarui participant la training efectuate dupa metodologia Persona Global. Rezultatul a fost un real succes ! Continutul training ului a fost perfect balansat si ne-a permis nu doar sa invatam lucruri noi atat despre noi insine, cat si despre ‘tainele’ comunicarii, ci si sa ne sudam echipa si sa adaugam inca si mai mult entuziasm in activitatea noastra.

Ioana Zelinca

Global Procurement Support Department Manager, Sanofi

We express our great appreciation for MMM Consulting’s particular great quality of the program and the results that this generated in Sales Force Excellence Team of Raiffeisen Bank Romania it proved to be very useful and with a high level of applicability in day to day business.

Mihai Deacu

Manager Sales Force Excellency Department, Raiffeisen Bank

Echipa MMM Consulting ofera de fiecare data intregul lor suport si expertiza pentru a rezolva problemele intalnite zi de zi, intr-un mod creativ. Expertiza MMM Consulting ne-a ajutat sa acoperim cerinte de dezvoltare diferite si programele s-au pliat perfect pe cunostintele si profilul angajatilor. Asteptam cu drag continuarea.

Angelica Procopie

Director Resurse Umane Alstom Transport Romania

Colaboram cu societatea MMM Consulting Int’l reprezentata de Madi Radulescu inca din anul 2010, pana in prezent, in diverse proiecte. Echipa de consultanti a MMM Consulting Int’l a demonstrat ca are pregatirea si experienta necesare pentru a intelege si insusii standardele APA NOVA BUCURESTI si integrarea acestora in conceptele livrate si implementate in cadrul companiei, oferind un feedback relevant si realizand un transfer de cunostinte valoros. Intreaga echipa MMM Consulting a dovedit un profesionalism desavarsit, reprezentand un partener valoros daorita atuurilor sale – experienta practica, portofoliu, flexibilitate, reputatie. Ca urmare a unei colaborari de succes, multumim echipei MMM Consulting Int’l si recomandam cu caldura aceasta companie potentialilor beneficiari de servicii de consultanta.

Mihai Zant

Serviciu Resurse Umane - Apa Nova

Colaboram cu echipa MMM Consulting inca din 2010 in diverse proiectesi a dovedit un profesionalism desavarsit, reprezentand un partener valoros, datorita atuurilor sale si experienta practica, portofoliu, flexibilitate, reputatie.

Giovana Soare

Director DGCRU, Apa Nova

The programs that MMM Consulting tailored for our division proved to be an added value and their success is assured by the high professionalism and great experience of MMM Consulting’s trainers.

HR Business Partner

Company in Oil and Gas Industry

In ultimele 6 luni, am avut placerea de a colabora cu societatea MMM Consulting Int’l, reprezentata de doamna Madi Radulescu, pe doua proiecte cu impact important asupra activitatii Pirelli Tyres Romania: Centrul local de dezvoltare a competentelor manageriale si programul de instruire adresat managerilor si personalului cu potential managerial. Echipa de consultanti ai MMM Consulting Int’l a fost capabila sa inteleaga si sa isi insuseasca standardele si valorile Pirelli si sa integreze aceste aspecte in programele livrate. Aceste aspecte au fost utilizate atat, in programul centrului de dezvoltare, cat si in programele de instruire, urmand ca in acest an sa continuam dezvoltarea de sesiuni de instruire in domeniul managementului, cu personal din domeniul operational.

Florin Maxim-Guga

Training & development manager - Pirelli Tyres Romania

Pe toata perioada implementarii proiectului, echipa MMM Consulting a asigurat, pe langa numeroasele materiale-suport, si consultanta pe partea de comunicare si popularizare a programului. MMM Consulting a demonstrat, si de aceasta data, profesionalism si interes in asigurarea calitatii in serviciile prestate, integrand cu succes in structura proiectului conceptele si valorile companiei Tarom. Recomandam cu caldura echipa MMM Consulting care prin profesionalism, cu un entuziasm deosebit, aduce un plus de valoare oricarui parteneriat.

Elena Gabriela Bordea

Director General - Tarom

Echipa MMM Consulting a demonstrat interes pentru asigurarea calitatii in toate serviciile prestate si a aratat disponibilitate in tot ceea ce reprezinta implementarea programului. Recomandam MMM Consulting ca fiind o echipa serioasa, care a putut sa vina in intampinarea diferitelor cerinte din partea organizatiei noastre.

Cristian Giuglea

Training & Development Manager - Autoliv Romania

Cursul destinat comunicatorilor interni GDF SUEZ a fost unul caruia i-am acordat o atentie deosebita, de aceea alegerea furnizorului de training pentru aceasta actiune a fost facuta cu mare grija. Varianta propusa de MMM Consulting a intrunit majoritatea criteriilor de exigenta impuse de acest proiect. Conceptul propus a fost flexibil, adaptat nevoilor noastre specifice de instruire a unei echipe eterogene de angajati care s-au oferit voluntari pentru o activitate de comunicare. Colaborarea cu MMM Consulting a fost de la inceput una excelenta. Am apreciat profesionalismul unui trainer cu experienta in domeniul comunicarii si disponibilitatea de a raspunde tuturor cerintelor noastre si de a adapta cursul pentru a ne atinge obiectivele. Atitudinea ei proactiva ne-a ajutat sa gasim cea mai buna varianta de curs. Prestatia Andreei, abordarea extrem de practica a tuturor notiunilor prezentate, dar si seriozitatea in realizarea materialelor de curs au fost apreciate si de participanti. Asadar, multumim pentru implicare si colaborare.

Ilinca Anca Alexandra

GDF SUEZ

Workshop-uri intr-adevar practice. De-a lungul proiectului de dezvoltare a fortei de vanzari implementat in ultimii 2 ani, am putut vedea si masura progresul si adevarata dezvoltare a echipei de vanzari.

Ivo Bozhinov

Commercial Manager - Cefin Bulgaria

Pentru a atesta satisfactia obtinuta in urma serviciilor de consultanta de Resurse Umane, servicii furnizate de D-na Magdalena Radulescu. Am apreciat si ne-am bizuit pe competenta sfatului ei profesional, responsabilitatea si angajamentul cu care trateaza proiectele incredintate.

Ivan Velkov

General Manager - Colliers International Bulgaria

…programul s-a potrivit foarte bine nevoilor noastre organizationale in ceea ce priveste atenta identificare a necesitatilor de dezvoltare si o buna personalizare a sesiunii de Teambuilding. Sesiunea a fost foarte profesional facilitata si am dori sa ne exprimam multumirile privitoare la climatul de lucru deschis pe care l-a creat. Dorim sa ne exprimam aprecierea fata de programul de dezvoltare pe care l-ati dezvoltat si livrat pentru echipa noastra de top manageri in aprilie 2003. Programul s-a mulat foarte bine pe nevoile organizatiei noastre prin prisma identificarii potentialului de dezvoltare, intelegerea afacerii si personalizarea sesiunilor de Team building. Acest program va recomanda cu siguranta ca un consultant in management inalt calificat.

Marc Bonfils

General Manager - Syngenta Agro SRL

In primul rand, trebuie sa va spun ca mi-a facut placere sa va cunosc si sa lucram impreuna, si e aproape incredibil ca in doar cateva zile am ajuns sa interactionam asa de bine si sa ne apropiem – iar asta se datoreaza numai MMM Consulting, care a reusit sa ne aduca la un loc si sa ne invete sa fim o echipa! Multumim, MMM Consulting!

Teodora Apostol

BRD

D-na Radulescu nu numai ca a furnizat o analiza a necesitatilor de instruire de exceptie, adresand fiecare problema individuala pe care ar fi de asteptat sa o intampinam pe parcursul infiintarii unei noi institutii intr-o tara in care un asemenea institut nu a existat in trecut, dar a incercat sa ofere si solutii la probleme identificate. In discutiile avute cu personalul a fost capabila sa identifice necesitati specifice si sa stabileasca un plan de actiune in concordanta cu acestea. Mai mult, ca expert a livrat o saptamana de instruire in management care a fost evaluata cu cele mai inalte aprecieri atat, de personalul instruit, cat si de echipa de proiect. Raportul final, la obiect si extrem de util viitoarei echipe a institutului, a fost publicat si ramane ca document de baza pentru viitorul institut.

Justice Renate Winter

Team Leader for the European Union sponsored Project:"Technical Assistance to support the creation of a training institute for the Judiciary", FYRoM, Skopje

O buna intelegere a cerintelor care i s-au adresat, o mare adaptabilitate la activitatile echipei de proiect si o capacitate remarcabila de a livra rezultate de calitate in termenele cerute.

Mihai Toader

Project Manager - UNDP Romania

Este o placere sa recomandam munca doamnei Madi Radulescu. Fiind unul dintre directorii germani de la E.ON Moldova in Romania, am observat suportul grozav pe care l-a oferit Madi intr-o arie larga de proiecte pentru E.ON Moldova la inceputul afacerii sale pe care o pornise. Am avut deasemenea norocul sa discut intens cu ea probleme de management pentru proiectarea programelor de training in management. Madi este un consultant minunat cu aptitudini analitice impresionante combinate cu bogate cunostinte de management international alaturi de calitati interculturale. Am fost impresionat, in mod particular, de abilitatile doamnei Madi de a patrunde cu usurinta in caracterele diferite ale managerilor nostri prin crearea unei excelente atmosfere de apreciere. A fost acceptata de toata lumea indiferent cat de provocante au fost interviurile.

Martin Hibsch

Executive E.ON Moldova

Echipa de consultanti MMM s-a dovedit a fi un partener de inalt profesionalism. Rapoartele oferite au fost corect structurate si detaliate reusind sa surprinda in amanunt profilul candidatilor evaluati precum si nevoile lor de dezvoltare. Sesiunile de feedback individual realizate intr-o maniera extrem de atenta si deschisa au fost apreciate de catre participanti. Intelegerea fina a conceptelor de management a resurselor umane si oglindirea acestora in instrumente de lucru, flexibilitatea si experienta practica reprezinta pentru consultantii de la MMM Consulting o carte de vizita pentru orice parteneriat.

Nicoleta Salajan

Director Resurse Umane - Holcim S.A.

Dorim sa ne exprimam aprecierea fata de programul de dezvoltare pe care l-ati coordonat, dezvoltat si livrat pentru echipa noastra de top manageri si sales manageri in timpul anului 2001-2002.Programul a fost proiectat si coordonat cu grija pentru a se plia pe nevoile organizatiei noastre. El a fost bine primit si apreciem modul in care ati reusit sa identificati si sa diagnosticati nevoile noastre de dezvoltare, intelegerea afacerii si personalizarea excelenta a intregului program.

Cristina Budin

Human Resources manager - Shell Gas Romania

AFLA DESPRE NOILE NOASTRE

PROGRAME