Solutii la cheie

Acasa » Solutii la cheie

MMM Consulting livreaza programe construite pe teme de actualitate in organizatii si in piata de business in general. Alegerea acestor teme este sustinuta si de un interes larg din partea clientilor nostri. Aceste programe includ instrumente licentiate de la companii internationale de consultanta precum PerformanSe, Franta si Persona Global, US. La solicitarea clientului, agenda acestor programe se adapteaza in functie de specificul si nevoile organizatiei.

hp TOT BY MMM

TOT by MMM

Curs “semnatura” pentru MMM Consulting, avand reputatia celui mai bun program de formare traineri din Romania- Train of Trainers – cu 15 ani de experienta si peste 1500 de traineri formati.

managementul echipelor la distanta, hp

Managementul Echipelor la Distanta

Transformarea și permanentizarea modului de lucru hibrid cere o abordare structurata in care bune practici de lucru de la distanța sa coexiste cu bune practici ale lucrului in echipa, traditional.

Leadership Coaching

Leadership coaching

Un program care antreneaza managerii in mai multe modele de coaching si ii ajuta sa integreze abilitătile de coaching in conversatiile zilnice, pentru o performanta superioara.

wellbeing, hp

Wellbeing

Program de integrare a vietii personale cu cea profesionala, prin conectarea cu resursele personale, intelegerea triadei minte-inimă-spirit, un nou design al identitatii profesionale precum si solutii de bunastare si satisfactie personala.

fast track development for managers

Fast Track Development for Managers

Program de dezvoltarea a rolului de leadership, pentru manageri, in orice stadiu de evolutie, prin constientizarea si consolidarea propriei viziuni a resurselor personale, managementul schimbarii, al echipei si al organizatiei.

combo sesiuni facilitate virtual mmm consulting

Program de sesiuni facilitate virtual, flexibil ca timp si structura, in spectru profesional-personal, adaptate contextului modern, orientate catre sine, comunitate, productivitate si constructia viitorului.

Arii de expertiza

DEZVOLTARE

ORGANIZATIONALA

INVATARE

ORGANIZATIONALA

INVATARE

VIRTUALA

DEZVOLTARE

PERSONALA