TOT by MMM

Acasa » Solutii la cheie » TOT by MMM

1500+ Traineri formati

16 ani experienta

Trainer senior

Context:

Dezvoltarea continua cere invatare continua si este o premisa esentiala a cresterii performantei oamenilor. Pentru aceasta, e nevoie de resurse de calitate, mereu la indemana si sprijin sustinut. De aceea, companiile aleg mereu sa investeasca in training si in formare de traineri.

A fi trainer  este o vocatie. Este o alegere constienta, pe baza unui set de competente  formate initial intr-un curs profesional, care iti dau startul in aceasta directie si apoi se rafineaza in mii de ore de practica.

Doar experienta in sine nu te face un expert in training. Cei mai buni in acest domeniu stiu ca standardul se mentine cu efort sustinut si constant in studiu aprofundat si cursuri de perfectionare. Perfectionare atat in arta comunicarii si interactionarii, cat si domeniile in care vei sustine cursurile.

Indiferent de nivelul la care te-ai decis sa performezi ca trainer, totul incepe cu programul de formatori. Program autorizat ANC ( Autoritatea Nationala pentru Calificari.

SOLUTIA PROPUSA DE NOI ESTE TOT BY MMM!

Avem toate motivele sa fim mandri de acest programCursul de formator acreditat nr 1 din Romania, referinta principala pentru piata companiilor de top care vor sa isi certifice traineri interni sau vor sa specializeze angajati in tehnici de prezentari si public speaking.

Aceste referinte primite de la companiile-client i-au atras in timp o reputatie excelenta, astfel ca in 2010 a fost premiat oficial ca si  “Cel mai bun program de training al anului 2010” in cadrul Galei Business Edu Adwards.

Ce dobandesc participantii?

 • Participarea in cel mai complex si complet program de traineri acreditati din Romania, cu o metodologie rafinata constant in cei 16 ani de experienta de livrare a acestui curs
 • Trainer Senior dedicatDiana Voicu, cu o experienta de peste 20 ani de training, management si marketing, care este nu doar trainerul principal, ci si initiatoarea acestui program 
 • Pragmatism 100% reflectat de o posibilitatea de a practica toata elementele de teorie acumulate. Fiecare saptamana din programul TOT by MMM contine lucrul in grupa de curs alaturi de trainer, lucrul individual – practica – si parteneriate de invatare ( buddy learners) care incep sa lucreze impreuna si continua pe toata durata programului.
 • Posibilitatea de a exersa flexibilitate in implementarea programului din perspectiva utilizarii resurselor, premisa oferita de posibilitatea de a lucra cu doi traineri formatori, ceea ofera sansa de a putea identifica si a evalua doua stiluri de formare, doua abordari diferite
 • Materialele cursului sunt substantiale: un manual de peste 100 de pagini, peste 20 de hand-outs (materiale ajutatoare) folosite pentru aplicarea tuturor elementelor invatate, o carte-resursa, materiale suplimentare digitale (filme, e-books cu resurse suplimentare).  Aceasta multitudine este gandita atat sa asigure un set complet de instrumente de lucru ale trainerului, cat si sa ofere experienta de blended-learning
 • Comunicare permanenta, pe toata durata programului, intre trainer si participanti, inclusiv pe un grup dedicat de whatsupp pentru schimb de idei, resurse, feedback si comunicare rapida.
 • Sesiunile online sunt inregistrate ( cerinta ANC) si pot fi puse la dispozitia participantilor, pentru auto-evaluare si eventuala ajustare in modul de livrare.
 • Feedback amplu si consistent, dat de trainer pe tot parcursul programului, cat si feedback de la ceilalti participanti legat de temele efectuate si modul de livrare deja dobandit din acest curs si exersat pe tema aleasa pentru examenul final.

Numar de participanti si cerinte speciale:

8-12. Workshop-ul se deruleaza online.

Cerinte de inscriere:

 • Inscriere cu  3 saptamani inainte de data de inceput de curs
 • Acordurile pentru inregistrarea si stocarea sesiunilor pentru ANC + acordurile pentru  distribuirea inregistrarilor catre participant
 • Declaratie pe propria raspundere a cursantului (tip), Formularul GPRD, Fisa de inscriere a participantului – care are rol de contract, Copii documente personale: CI, certificate de nastere/casatorie,  diploma studii superioare

Care este valoarea investitiei?

Pentru programele open costul este de 780 euro/participant , pentru plata in avans, intr-o singura transa.

Pentru plata in 3 trase, pretul devine 860 euro si se achita astfel:

 • prima transa la inceput de program
 • a doua transa la inceputul saptamanii a 3-a
 • a 3-a transa la inceputul saptamanii a 5-a
 

Nu se percepe TVA, fiind un curs acreditat ANC.

Agenda urmatorului program:

Date calendaristice

Durata

Trainer

Saptamana 1

Kick off: 11.10.2022

60 de minute ,16 :00-17:00 (cu posibilitatea de reprogramare)

Diana Voicu

Saptamana 2

Webinar 1: 18.10.2022

Webinar 2: 19.10.2022

Webinar 3: 21.10.2022

4 ore, 9:00 – 13:00

4 ore, 13:30-17:30

4 ore, 13:30-17:30

Diana Voicu

Saptamana 3

Ziua 1: 25.10.2022

Ziua 2: 26.10.2022

Ziua 3:27.10.2022

8 ore/zi x 3 zile

9:00 – 17:30

Diana Voicu

Saptamana 4

Webinar 1: 01.11.2022

Webinar 2: 02.11.2022

Webinar 3: 04.11.2022

4 ore, 9:00 – 13:00

4 ore, 13:30-17:30

4 ore, 13:30-17:30

Diana Voicu

Saptamana 5

Ziua 1: 8.11.2022

Evaluare: 11.11.2022

8 ore, 9:00 – 17:30

9:00 – 12:00

Diana Voicu

Comisia ANC – e evaluatori ANC & evaluator MMM

Cine ne recomanda?

Clientii nostri, companii de top din Romania, amintim doar cateva nume: TAROM, BCR, PIRELLI, ROMSTAL, Danone, Raiffeisen Bank, BRD, La Fantana, Carrefour

Fiecare participant al acestui program, iata cateva testimoniale ale participantilor:

 

 

“Am inceput programul TOT cu asteptarea de a invata cum sa structurez programele de training si cum sa identific corect nevoile de invatare ale participantilor. La finalul programului TOT by MMM Consulting am constatat ca asteptarile mele au fost mult depasite. Am invatat teorie, structura, tehnici, metode, instrumente, tips&tricks si am experimentat tot ceea ce am discutat. Din prima zi de training, pana la examen, fiecare intalnire a fost cu veselie, cu substanta, bogata in idei, informatii, povesti cu talc si oameni frumosi. Cel mai mult am apreciat feedback-ul constant pentru fiecare participant, sugestiile numeroase pentru spetele ridicate de fiecare dintre noi, dar si sesiunile de mentorat one-to-one. Parteneriatele de invatare au fost cea mai interesanta experienta de invatare experimentata de mine pana acum, care a functionat de minune si care mi-a oferit pe langa sprijin in procesul de invatare, relatii frumoase cu oameni faini. Programul TOT by MMM Consulting m-a ajutat sa-mi construiesc forma si fondul ca trainer. Multumesc, MMM Consulting! J Multumesc, Gabriela!  Mult succes in tot ceea ce faceti! Tineti-o tot asa”

Florentina Bucur, HR Admin, Groupama

 

“Vezi cum, vezi de ce, faci si apoi faci o analiza a cee ace ai facut. Cam asta este ritmul si structura prin care treci cursul TOT. Deseori trecem prin teoria unui training. Deseori stim cum se face. Deseori ni se spune, nou trainerilor, ca vorbim din carti. TOT by MMM iti arata in primul rand cum sa faci si apoi care este teoria care sustine practica. Este un curs esential daca vrei sa poti livrezi sau sa creezi programe de training de calitate.”

Sorin Bocșan, Specialist Zonal Dezvoltare Organizationala, Groupama

 

“Experienta TOT a fost cu totul speciala datorita oamenilor deosebiti implicati in acest proiect! Am apreciat structura clara a cursului, interactiunea creata si feedback-ul constructiv si specific oferit de catre trainer cu fiecare ocazie. TOT ofera o experienta de invatare completa, combinand cu succes cursurile online cu practica individuala. Va multumesc pentru aceasta experienta!”

Roxana Ilin, Training Officer, Servier

 

“Colaborarea noastra este una indelungata, iar prin programul “TOT by MMM”, MMM Consulting livreaza la standarde ridicate un curs de calitate, echilibrat, complet si care a contribuit de-a lungul timpului la o remarcabila performanta a trainerilor nostri.”

Arii de expertiza

DEZVOLTARE

ORGANIZATIONALA

INVATARE

ORGANIZATIONALA

INVATARE

VIRTUALA

DEZVOLTARE

PERSONALA