MMM Consulting

Echipa

Diana Voicu

Learning Architect

Diana este specializata in marketing, vanzari, comunicare si PR. In prima parte a carierei sale, vreme de opt ani, a fost ziarist de radio si televiziune in Romania, a lucrat pentru agentiile de presa Reuters si Associated Press si a lansat ca redactor sef revista Elle in Romania.

Din 1998 a inceput sa lucreze in business, mai intai ca director de marketing al unei mari companii de distributie. Dupa 4 ani in acest do, Diana s-a alaturat lui Ion Tiriac in cadrul Fundatiei Olimpice Romane pentru a promova si construi marca olimpica, pentru a asigura finantarea loturilor olimpice ale Romaniei din fonduri obtinute de la sponsori. A fost director de marketing al Alexandrion Group si director de conferinte in cadrul grupului Forum Invest-Media On.

Incepand cu anul 2004, Diana a ales o cariera de trainer si consultant de resurse umane, mai intai in cadrul companiei Response, apoi pe cont propriu. Domeniile predilecte si de expertiza in training sunt: dezvoltare manageriala, abilitati emotionale, marketing, leadership, comunicare, customer service. Din 2008 Diana a creat si coordonat in cadrul MMM Consulting proiecte de instruire si dezvoltare a resurselor umane.

Printre companiile in cadrul carora a derulat programe de instruire se numara: Toyota Romania, Star Foods, Nestle, Carrefour, Garanta Insurance, Genco, Romtelecom, Distrigaz Sud, OMV-Petrom, Syngenta, Cable Direct (Saatchi&Saatchi grup), Moller Electric Romania, Supreme Chocolat, Help Net, Credit Europe Bank, Tarom, Pirelli, Zentiva, Apa Nova, Biofarm.

Diana este consultant certificat Persona Global si tutor al programelor Chartered Institute of Marketing, UK.


ENERGIE

95%

95% Complete

PLICTISEALA

10%

10% Complete

CREATIVITATE

85%

85% Complete

DOGMATISM

5%

5% Complete