Consultanta

Acasa » Consultanta

Servicii oferite

Ne propunem sa ne ajutam clientii sa-si puna in practica viziunea de afaceri, sa-si duca la indeplinire strategia, sa isi urmeze directiile in timpul si bugetul stabilit.
Noi lucram cot la cot cu clientii nostri! 

DIAGNOZA ORGANIZATIONALA SI A ECHIPELOR, ALINIEREA SI OPTIMIZAREA MUNCII HIBRIDE

Identificarea starii de fapt in companii si echipe si generarea de solutii de interventie si dezvoltare cu ajutorul unor metodologii testate: Persona Global, Investors in People, Lencioni si alte instrumente de cercetare si diagnoza.

ARHITECTURI DE INVATARE ORGANIZATIONALA

Proiectare de sisteme de follow-up, academii organizationale.

FACILITARE SI WORKSHOPURI

Dezvoltarea viziunii, planificare strategica, teambuilding, intalniri ale consiliilor de conducere, sesiuni de facilitare pentru luarea deciziilor, generare de idei, solutionarea/ sondarea unor probleme si provocari.

MANAGEMENTUL PERFORMANTELOR

Proiectarea sistemelor de management al performantei, crearea arhitecturii de competente, workshop-uri pentru dezvoltarea competentelor necesare in evaluarea performantelor angajatilor.

Centre de evaluare si dezvoltare

MMM Consulting sustine performanta determinand competentele strategice companiei prin proiectarea de centre de evaluare. Ne ocupam atat de administrare, implementare cat si de a oferi feedback sau chiar de a instrui managerii dvs. in acest sens. Pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactati!

Un proces simplu, facut ca la carte

Indiferent de scopul (recrutare, evaluare, promovare, dezvoltare) sau succesul si acuratetea unui centru de evaluare si dezvoltare depinde de respectarea in intregime a unui proces simplu si bine structurat.

La nivel de leadership se realizeaza o inventariere a competentelor pentru determinarea celor prioritare strategic pentru dezvoltarea ulterioara in cadrul companiei. Se creeaza astfel premisele alinierii obiectivelor pe termen lung ale organizatiei cu dezvoltarea liniei manageriale pentru atingerea tintelor de business.

Pentru managerii nou numiti pe post, centrul de dezvoltare ajuta la definirea etapelor dezvoltarii lor in sistemul de competente al companiei. Furnizarea feedbackului personalizat este menit sa accelereze procesul de invatare (constientizarea nevoii de dezvoltare se face mai rapid si programele de dezvoltare ulterioare vor putea fi targetate pe inventarul de competente);

Pentru managerii cu experienta pe post, centrul de dezvoltare ajuta la actualizarea abilitatilor si cunostintelor din perspectiva competentelor cerute de companie;

Pentru managerii cuprinsi in planul de succesiune, centrul de dezvoltare ofera imaginea fidela a masurilor de dezvoltare necesare relocarii sau avansarii pe post intr-o structura internationala sau la nivel regional;

Pentru fiecare angajat al companiei, indiferent de nivelul ierarhic din companie, ajuta la realizarea unei analize a nevoilor de instruire si a unui plan de dezvoltare pentru cresterea eficientei in atingerea obiectivelor.

Astfel, MMM sustine performanta determinand competentele strategice companiei Dvs si oferind o consultanta de calitate pentru a avea cei buni oameni in roluri cheie.

Daca doresti mai multe detalii, daca vrei sa intrebi despre experienta noastra sau sa

intelegi ce instrumente folosim, scrie pe adresa: office@mmmconsulting.ro sau madi.radulescu@mmmconsulting.ro