#Smartleadership

Acasa » Programe licentiate » Smartleadership

CE ESTE #SMARTLEADERSHIP?

#smartleadership este un program de dezvoltare adresat liderilor care doresc sa lucreze impreuna cu echipele lor intr-un mediu sanatos si performant iar, din aceasta perspectiva, inteleg ca este nevoie de contributia lor directa si de echilibrul lor emotional pentru ca acest obiectiv sa fie indeplinit. 

 

#smartleadership este in esenta unul dintre cele mai noi si eficiente instrumente de dezvoltare profesionala care pune accent pe antrenarea abilitatilor inteligentei emotionale, in procesul dezvoltarii abilitatilor de leadership.

Beneficii :

Ofera pragmatism si aplicabilitate larga:

Conceptele teoretice completeaza fericit aspectele practice ale programului, intr-o formula ideala cu accent egal pe teorie si aplicabilitate imediata.

Permite o masurare personalizata:

O metodologie practica de crestere a capabilitatii emotionale pornind de la diagnoza nivelului actual, urmate de solutii punctuale in arii de dezvoltat.

Sustine performanta superioara:

Antrenarea abilitatilor de inteligenta emotionala ofera premise sigure de performanta superioara atat la nivel individual cat si de companie.

#smartleadership s-a relansat oficial la inceputul lunii noiembrie 2018 si include atat workshop cat si sesiuni individuale de coaching, precum si realizarea unui profil personalizat numit  Emotional Capability Profile (ECP) – profil al felului in care liderul obtine performanta prin inteligenta emotionala avand astfel o masurare.

Compania MMM Consulting este licentiata oficial sa implementeze acest curs in Romania de catre Persona Global, unul dintre liderii mondiali ai furnizarii de solutii de dezvoltare.

Ce este Emotional Capability Profile (ECP)

Reprezinta un instrument de diagnoza inovativ (360grade) ce iti ofera feedback despre gradul tau de competenta in aplicarea abilitatilor inteligentei emotionale. Altfel spus, prin ECP se dezvolta o radiografie completa a modului in care stii sa folosesti inteligenta emotionala, la pachet cu  informatii concludente care iti analizeaza atat punctele forte, cat si cele care pot fi dezvoltate in timp.

Emotional Capability Profile are 5 componente principale:

Constienta de sine (constienta emotionala, autoevaluarea realista, increderea in sine)
Autoreglarea (autocontrolul, increderea, constiinta de sine, adaptabilitatea, inovatia)
Automotivarea (dorinta de realizare, angajamentul, initiativa, optimismul)
Constienta sociala (empatia, orientare catre servicii, dezvoltarea celorlalti, valorificarea diversitatii, constienta organizationala)
Abilitatile sociale: (abilitatile sociale, leadership, influenta, comunicarea, catalizatorul schimbarii, managementul conflictelor, abilitatile de lucru in echipa) .

Aplicabilitate ECP:

Parte introductiva a programului #smartleadership, pentru a-ti intelege nivelul actual de competenta al abilitatilor inteligentei emotionale in oglinda cu competentele cerute de organizatie.

Baza de dezvoltare pentru lideri si potentiali lideri, prin antrenarea abilitatilor inteligentei emotionale, in workshop-ul central al programului.

Instrument longitudinal de dezvoltare prin aplicari repetate. Puteti sa masurati progresul facut dupa programul de dezvoltare reaplicand ECP la cca 10-12 luni.

Instrument de constientizare a nevoii de schimbare si interventie. Lucrati cu un coach intr-un program individual de dezvoltare si stabiliti impreuna cu acesta directiile pe care doriti sa le dezvoltati ca lider #smart.

Instrument de diagnoza (pentru a sprijini construirea echipelor si dezvoltarea inteligentei emotionale de grup sau ca baza pentru coaching individual pentru dezvoltarea sau planificarea carierei).

#smartleadership se descopera, se antreneaza si se consolideaza alaturi de echipa, de aceea, am integrat in program mini-sesiuni facilitate de lucru, cu echipa liderului.

echipa si optimism mmm consulting

ECP, INTERACTIV SI EXPERENTIAL, SE POATE DESFASURA ASTFEL:

1. Raport ECP aplicat online

2. 2 zile workshop

3. Sesiune individuala de debrief ECP si plan de dezvoltare + sesiuni de coaching invidual

4. Sesiune de dezvoltare a liderului cu echipa sa (jumatate de zi sau o zi, la cerere) de tip Leadership reflection/Leadership dialogue.

DE CE #SMARTLEADERSHIP

Pentru ca avem o experienta complexa si dovedita in formarea liderilor in Romania si Europa.

Pentru ca avem o expertiza extinsa in antrenarea de echipe si dezvoltarea de relatii in cadrul echipelor.

Pentru ca leadershipul azi se dezvolta prin antrenament combinat, cu si alaturi de alti lideri, in mod individual prin coaching si reflectie, impreuna si din mijlocul echipei tale.

DESPRE PERSONA GLOBAL, REPREZENTATA DE MMM CONSULTING IN ROMANIA

Persona Global este un furnizor global de instrumente de evaluare si metodologii de instruire si dezvoltare pentru companiile care se gasesc in procese de schimbare, care au provocari in comunicare, aliniere organizationala, vanzari, management si dezvoltarea relatiilor cu clientii.

Incepand cu 2008, programele Persona Global sunt disponibile si in Romania prin parteneriatul cu MMM Consulting. Abordarea de invatare este complet integrata pentru comportamente in practica.

Arii de expertiza

DEZVOLTARE

ORGANIZATIONALA

INVATARE

ORGANIZATIONALA

INVATARE

VIRTUALA

DEZVOLTARE

PERSONALA