Echipa

Luiza Stefan

Trainer asociat MMM

“ Sunt un cautator de comori in resursele oamenilor. Pasiunea mea este sa ajut oamenii sa invete modul in care ajung la succes si performanta – atat in viata personala, cat si in cea profesionala.

Cum poti lua decizii, cum stii incotro sa mergi, ce faci cu frica de esec, ce te tine motivat si perseverent – sunt o parte din intrebarile la care te invit si pe tine sa iti dai raspuns.

Sunt curioasa ca un copil care descopera lumea si fac din intalnirile mele experiente agile de joaca serioasa care ajuta invatarea.

In coaching sunt un partener de drum provocator. Stiu ca viteza cu care se misca sufletul este mai lenta decat cea cu care ne functioneaza creierul. Oricat am vrea mai repede, mai pe scurtatura, mai putin efort si mai multe rezultate, realitatea din teren arata ca uneori mai bine stai pe loc sau mergi mai incet, ca sa ajungi mai repede si mai sigur.

Am 30 de ani de munca, cu oameni si sisteme – am lucrat 10 ani intr-un departament de IT al unei intreprinderi de stat, apoi 4 in telefonia mobila si inca 10 in banking.

In ultimii 6 ani am intemeiat firma UP 2 U. Conceptul “ajungi cat de sus iti dai voie sa visezi si sa actionezi” integreaza prin coaching, facilitare de echipe si training tot ce am acumulat de-a lungul drumului, ca profesionist si ca om.

Sunt fascinata sa descopar potentialul uman in cele mai nebanuite locuri si contexte, de aceea lucrez cu echipe in care pare ca identitatea mai degraba se disipeaza, dar de fapt self-leadership-ul este cea mai valoroasa experienta.

Imi place sa lucrez cu team-leader-ii si mid-managerii – ei sunt un esalon de prea multe ori uitat in goana dupa talente – expus multor presiuni si provocari. Cand schimba paradigma din care conduc procese si oameni, potentialul echipelor si al companiei in ansamblu creste in mod exponential.

Tot in cautarea de comori si resurse sunt voluntara intr-o organizatie – Asociatia ROI – care isi canalizeaza eforturile spre educatia tinerilor din zone si situatii defavorizate, carora le cultivam spiritul gandirii antreprenoriatului social.

Coaching, facilitare, metode alternative de predare, mindfulness, arta si jocul ca exercitiu proiectiv – le gasesti pe toate in trusa mea de profesionist.

Cred ca prima vocatie pe care oamenii de succes o cultiva este Arta Actiunii.

De aceea una din zicalele care ma indruma este: “Distanta dintre vis si realitate se numeste actiune”.  

Luiza isi dedica activitatea schimbarii umane, care sa aduca bunastare atat personala, cat si organizationala. Cu ajutorul coaching-ului sistemic, al facilitarii de grup si echipe creeaza contexte de invatare experientiala cu ajutorul carora oamenii pot sa isi dezvolte gandirea critica, sa genereze idei disruptive care sa le creasca exponential performanta si sa faca schimbarea sustenabila.

Provocarile pentru care are solutii sunt: self-leadership, interventii de echipa pentru generarea de solutii rapide si eficiente, parteneriatul cu managerii care vor sa isi dezvolte abilitatile de coaching si lucrul cu echipe de customer service pentru dobandirea abilitatilor de persuasiune si preemptiune in relationarea cu clientii.

Este apreciata pentru stilul ei practic care ii ajuta pe oameni sa gaseasca rapid resurse, sa inteleaga cum pot influenta echipele in care muncesc si sa aplice mai rapid si simplu solutiile descoperite.

In afara de clientii individuali si start-up-urile cu care lucreaza, a livrat cursuri sau team building pentru Vodafone, Goodyear, Exino, LPP Romania, Khan Bank Mongolia, Trickshot, Universitatea Alternativa, Asociatia Tineri pentru Dezvoltare Durabila si altii.