by Camelia Gheorghiu | Publicat pe 19 noiembrie 2022

O perspectivă a cum văd și cum trăiesc liderii organizațiilor românești evoluția leadership-ului dar și provocările sale actuale, adusă în prim plan de Elisabeta Moraru – Country Manager, Google România și Cristian Secoșan – CEO, Delgaz Grid.

Dialogul este susținut de Madi Rădulescu, cu ocazia evenimentului aniversar LEADERSHIP RESET, din seria aniversară “MMM- 20 de ani de Leadership“.

O perspectivă umanistă, venind din partea a doi lideri pentru care leadership-ul construit pe baze moderne, de colaborare, deja s-a transformat într-o cultură de mulți  ani iar rezultatele lor validează premisa că performanța începe și crește odată cu valorizarea oamenilor. Alături de crearea unei culturi organizaționale care îi motivează pe angajați să rămână și să crească în aceeași companie.

Leadership-ul autentic se bazează pe VALORI, trăite în mediul profesional și personal, deopotrivă.  Iar calități precum curiozitatea, așa cum subliniază Elisabeta iar Cristian completează cu optimismul, fac că aceasta performanță profesională să se mențină la un nivel în care oamenii vor să învețe permanent cum să facă lucrurile mai bine și au încredere atât în ei cât și angajatorii lor.

Intregul dialog il puteti urmari aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *