Echipa

Madi Radulescu

Managing Partner, MCC ICF

Cred in invatare! Pana la obsesie! Din orice ti se intampla, bun sau rau, poti lua ceva care sa te faca mai bun si mai puternic. Cred in oameni! Si am avut intotdeauna in jurul meu oameni valorosi pentru ca, probabil, credinta mea i-a atras. Aceasta este echipa MMM!
 
Despre mine…sunt leader, sunt coach, sunt facilitator de schimbare, sunt unul dintre arhitectii invatarii, arhitecti ai crearii viitorului. Activam potentialul uman. 
 
Am inceput ca inginer absolvind in 1990 facultatea de Utilaj Petrochimic. Mi-am continuat educatia cu Diploma in Management OU UK si MBA la Warwick University UK. Multiple certificari si cursuri de specializare in Romania si strainatate. Am inceput antreprenoriatul in 1993, fiind unul dintre fondatorii celei mai mari retele de educatie manageriala din Romania: “CODECS The Open University”.
 
In 2003, am fondat propria afacere, conduc o echipa de coachi, traineri si facilitatori si suntem mandri sa fim una dintre primele 10 companii din piata. Incepand cu 2008, suntem partenerul Persona Global in Romania si integram metodologii moderne si testate in toate programele noastre de dezvoltare personala si profesionala iar incepand cu 2015 partenerul, in Romania, al PerformanSe Franta, parte a grupului Julhiet Sterwen. 
 
Lucrez mai ales cu echipe de top management, facilitez workshopuri si procese de echipa intr-un portofoliu de clienti din topul companiilor multinationale din Romania, sunt Executive Coach si team coach. Sunt Master Certified Coach, MCC ICF. 
 
Sunt unul dintre cei 5 Master Traineri pentru cateva dintre metodologiile Persona Global. Am locuit in Romania si Bulgaria, am lucrat in 11 piete europene cu participanti din 14 tari.
Viziune
95%
Empatie
85%
Vocatie
100%
Umor
75%