MMM Consulting Int'l

MMM_vizual_eveniment_1110

Cum iti poti creste performanta prin leadership?

Mindset, abilitati si executie de lider la orice nivel profesional

Celebram leadership-ul

MMM implineste 20 ani!

Ne-au trecut prin fata ochilor, in sali de training, de workshop, in sesiuni de coaching, in Zoom sau Teams mii si mii de oameni care conduc alti oameni. Diferite roluri, diferite organizatii, diferite provocari. Ceva comun: aceeasi intrebare…”Cum fac sa: am impact mai bun, sa pot influenta, sa motivez, sa dezvolt, sa conving…?” si alte teme care tin de relatia cu oamenii cu care interactioneaza si genereaza performanta.

Ultimii doi ani au schimbat putin spectrul intrebarilor. Dincolo de orice rol, a aparut grija pentru intelegerea schimbarii, mentinerea tonusului si a entuziasmului in marea de oboseala si incertitudine, cautarea unor solutii pentru a face munca mai facila, acceptand usor, usor ca tehnologia ne-a impins in alta era a muncii.

Raspundem acestor oameni avand cu ei un parteneriat de invatare: dezbatem, oferim alternative conceptuale care sa le fie de folos, invitam la reflectie, la aliniere interioara si la descoperirea si activarea propriilor resurse, de multe ori neutilizate suficient. Activam potentialul.

In data de 11 octombrie incepem seria de evenimente de networking, dezbatere si invatare prin care ne dorim sa celebram oamenii care, dincolo de rol, dovedesc leadership: dragoste fata de oameni, dorinta de schimbare si adaptare, cautarea unui mod echilibrat de colaborare care sa ne dea posibilitatea, oameni, echipe si companii sa ramanem rezilienti.

Fondatorul MMM, Madi Radulescu si colegi din echipa de coachi si facilitatori va invita la o discutie aplicata despre nevoia de dezvoltare a leadershipului la orice nivel si dincolo de orice rol.

Moduri aplicate si dovedite de practica, creionate in proiectele noastre din ultimii 4-5 ani care incorporeaza abordari si design de dezvoltare complex si aplicat vor fi aduse in fata dumneavoastra pornind de la intrebarile specifice cu care ne veti provoca.

INSCRIE-TE ACUM

11 Octombrie, 10:00-11:30
Online

Participare gratuita

Speakerii de eveniment

MADI RADULESCU

Managing Partner , MCC ICF

Managing Partner MMM Consulting,  facilitator, trainer și coach de echipă de exceptie, care adună peste 25 ani de experiență de lucru cu leaderi în companii mari, multinaționale. De peste 13 ani este coach executiv, fiind pasionată de dezvoltarea leaderilor, de impactul pe care îl poate crea dând acestora acces la perspective multiple, la propriile resurse, sprijinindu-i să își asume rolul cu încredere A obținut multiple certificări de coaching, management și leadership, este membru ICF MCC–Master Certified Coach, cea mai înaltă acreditare globală. Mai multe detalii

DANIELA ALEXANDRU

HRD, Magna Exteriors Craiova

Cu o experienta de 18 ani in resurse umane si rezultate extraordinare, Daniela Alexandru se remarca a fi unul dintre cei mai charismatici, vizibili si activi lideri din HR din Romania, asa cum de altfel a si fost votata in clasamentul HR Performers organizat de Revista BIZ (2019). Este pasionata de resurse umane din dorinta de a ajuta oamenii si de a-si cultiva “trasaturi de succes“: profesionalism, hotarare, onestitate, empatie, comunicare eficienta, viziune de ansamblu și de sinteză, colegialitate, atitudine pozitiva si umor. Mai multe detalii 

DIANA VOICU

Senior trainer, Solution Focus Coach

Senior trainer MMM Consulting,  specializata in marketing, vanzari, comunicare si PR, cariera dezvoltata in peste 20 ani de experienta si imbogatita de 13 ani cu cea de trainer si coach, in cadrul MMM Consulting. Domeniile predilecte si de expertiza in training sunt: dezvoltare manageriala, abilitati emotionale, marketing, leadership, comunicare, customer care. Din 2008 Diana a creat si coordonat in cadrul MMM,  proiecte de instruire si dezvoltare a resurselor umane. Este consultant certificat Persona Global, si Institute of Marketing, UK. Mai multe detalii

LUIZA STEFAN

Senior Trainer, Coach PCC

Trainer asociat MMM Consulting, antreprenor cu 24 de ani de experienta in business, in management, imbogatit apoi cu aproape 10 ani de experienta in training si coaching, cu predilectie catre coaching sistemic, facilitare, metode alternative de predare, mindfulness, arta si jocul ca exercitiu proiectiv. Provocarile pentru care are solutii sunt: self-leadership, interventii de echipa pentru generarea de solutii rapide si eficiente, parteneriatul cu managerii care vor sa isi dezvolte abilitatile de coaching si lucrul cu echipe de customer service.  Mai multe detalii

Agenda eveniment

Interval orar:

Topic:

Speaker/Moderator

10:00- 10:10

Deschidere eveniment, setare cadru de discutie

Madi Radulescu

10:10- 10:50

Discutie interactiva cu invitatul zilei, Daniela Alexandru, HUMAN RESOURCES MANAGER Magna Exteriors Craiova si cu participantii despre felul in care se vad, se simt si se abordeaza provocarile actuale de leadearship din companii.

Madi Radulescu

10:50- 11:05

Cum mentinem echipa impreuna in lucrul hibrid si cum gestionam impulsul de control din perspectiva liderilor.

Diana Voicu

11:05- 11:20

Wellbeing – integrarea life-work in munca stil hibrid, ce spun experientele noastre de lucru cu companiile care ne-au invitat sa abordam aceasta tema importanta si delicata.

Luiza Stefan

11:20- 11:30

Perspectiva programelor de leadership MMM Consulting & concluzii eveniment

Madi Radulescu

Abilitati cheie de leadership ale viitorului

Untitled design (45)

DEZVOLTAREA REZILIENTEI

Contextele provocatoare recente impun rezilienta ca un set complet de abilitati interconectate, pentru sustenabilitate.

ADAPTARE LA DINAMICA SCHIMBARII

Schimbarea este singura constanta a contextului actual, asadar adaptarea devine singura solutie proactiva.

RELATII BAZATE PE INCREDERE

Generatia Z functioneaza cel mai bine IMPREUNA. Sunt esentiale conectarea sociala, coeziunea si motivarea prin puterea exemplului.

INTELIGENTA FINANCIARA

Abilitatea cheie pentru mentinerea stabilitatii in perioade de criza, atat la nivel de companie cat si personal.

CAPABILITATE EMOTIONALA

Inteligenta emotionala aplicata in business pentru o performanta superioara si relatii bazate pe incredere si empatie.

FOCALIZAREA PE SCOPURI

Cu un context atat de dinamic si de incert, consecventa pe scopuri si valori este un element esential in noul leadership.

Programele de leadership dezvoltate de MMM Consulting

Abilitati specifice de rol, comunicare, inteligenta emotionala, coeziune de echipa

Leadership Coaching

Leadership coaching

Un program care antreneaza managerii in mai multe modele de coaching si ii ajuta sa integreze abilitătile de coaching in conversatiile zilnice, pentru o performanta superioara.

managementul echipelor la distanta, hp

Managementul Echipelor la Distanta

Transformarea și permanentizarea modului de lucru hibrid cere o abordare structurata in care bune practici de lucru de la distanța sa coexiste cu bune practici ale lucrului in echipa, traditional.

hp TOT BY MMM

TOT by MMM

Curs “semnatura” pentru MMM Consulting, avand reputatia celui mai bun program de formare traineri din Romania- Train of Trainers – cu 15 ani de experienta si peste 1500 de traineri formati.

wellbeing, hp

Wellbeing

Program de integrare a vietii personale cu cea profesionala, prin conectarea cu resursele personale, intelegerea triadei minte-inimă-spirit, un nou design al identitatii profesionale precum si solutii de bunastare si satisfactie personala.

fast track development for managers

Fast Track Development for Managers

Program de dezvoltarea a rolului de leadership, pentru manageri, in orice stadiu de evolutie, prin constientizarea si consolidarea propriei viziuni a resurselor personale, managementul schimbarii, al echipei si al organizatiei.

combo sesiuni facilitate virtual mmm consulting

Combo

Program de sesiuni facilitate virtual, flexibil ca timp si structura, in spectru profesional-personal, adaptate contextului modern, orientate catre sine, comunitate, productivitate si constructia viitorului.

the persuasive communicator

THE Persuasive Communicator

Program ce iti dezvolta abilitatile de comunicare si interactiune in asa fel incat sa comunici convingator cu toate tipologiile umane si sa iti dezvolti empatia si flexibilitatea, pentru a construi incredere cu toti cei din jurul tau.

mmm consulting smart leadership

#Smart Leadership

Program de dezvoltare a abilitatilor inteligentei emotionale, ce are la baza un model numit CAPABILITATE EMOTIONALA, ce iti masoara individual fiecare abilitate si propune solutii de dezvoltare, pentru o performanta superioara.

mmm consulting dezvoltarea rezilientei

Dezvoltarea rezilientei

Program de dezvoltare a abilitatilor de rezilienta, pentru consolidarea capacitatii de revenire din perioade provocatoare, de constientizare si valorizare a resurselor personale si de mentinere a performantei in contexte dificile.

“Mi-a clarificat unele notiuni deja auzite, a fost un mediu placut, relaxant in urma caruia am avut de invatat. Mi-am dat seama ca nu sunt singura care are anumite sentimente uneori si astfel pot spune ca am simtit apartenenta la un grup. Mi-a trezit interesul pentru a studia si a acorda mai mult timp acestui domeniu. S-au discutat niste subiecte pe care le cercetez in ultima vreme. Datorita partii stiintifice prezentate multe dintre teorille si ideile prezente in studiul meu au capatat mai mult sens si intelegere. De asemenea, Luiza, are un talent nativ in comunicarea cu oamenii si a reusit cu succes sa transmita ideea de ‘e normal tot ce simti si real’ fara sa omita niciun moment ca nu e cazul sa ne pierdem speranta. De mentionat e faptul ca a fost cababila sa ne transmita idei si solutii practice si usor aplicabile pentru diferite tipuri de probleme. “

Manager Siemens

Participant in Programul WELLBEING

“A fost exact cum am sperat: o bula de reflectie si condusa fain, deloc in spiritul acela americanesc, tip Scoala de Marina, dimpotriva foarte echilibrat. Cred ca echilibrul creat m-a impresionat cel mai mult. Si mi se pare extrem de mare reusita cu oameni atat de diferiti din toate punctele de vedere, in plus si in online.”

Manager BCR

Partcipant in programul DEVOLTAREA REZILIENTEI

“Cursul la care am participat m-a impresionat pentru ca mi-a oferit o perspectiva noua asupra intelegerii managementului organizational si rolul indicatorilor in atingerea obiectivelor, despre cum te pot ajuta in prioritizare si intelegerea strategiei de business. A abordat tematici de imediat interes pentru activitatea mea curenta. Trainerii au fost foarte deschisi, clari in explicatii. Sesiunile de coaching au fost foarte utile pentru ca am putut aborda aspecte pe care am nevoie sa le imbunatatesc (am putut alege subiectele discutate in coaching).”

Manager Cora

Participant in programul FAST TRACK DEVELOPMENT FOR MANAGERS

INSCRIE-TE ACUM

11 Octombrie, 10:00-11:30
Online

Participare gratuita