Echipa

Diana Voicu

Learning Architect

” Secolul 21 este pentru noi toti cel al schimbarii constante si al incertitudinii. Pentru mine acest lucru inseamna in primul rand ca trebuie sa ne imbunatatim si adaptam metodele si ritmul de invatare la nivel personal si de echipa. Daca primii 20 de ani au adus cu ei transformari in viteza de reactie si flexibilitatea pe care vrem sa le dezvoltam in cadrul organizatiilor, urmatorii ani vor fi caraterizati de atentia asupra puterii, sinergiilor si inovatiei generate de echipe.

Ca profesionist imi bazez contributiile pe solide cunostinte de business, dobandite intr-una din cele mai bune scoli de afaceri din Europa – Open University Business School – si slefuite in peste 16 ani de consultanta si lucru cu echipe din Romania si Europa acoperind peste 25 de industrii diferite in cadrul MMM Consulting.

In cariera mea profesionala am invatat si evoluat din roluri foarte diverse – am fost jurnalist, marketer, specialist in comunicare si PR, am condus echipe, am facut fundraising, vanzari si am organizat evenimente de business. Incepand cu 2016 am pasit dincolo de granita mediului de afaceri, contribuind masiv ca voluntar in cauze si proiecte civice si sociale. Lucrand in mediul civic, alaturi de voluntari, mi-am extins network-ul si am descoperit si deprins moduri noi de a motiva, coordona, inspira si genera inovatie.

Proiectele din care fac parte in mediul not-for-profit nu imi ofera doar posibilitatea de a imi aduce contributia la binele societatii in care traiesc si careia ii sunt devotata, cu energie si optimism – ele sunt tot atatea ocazii de a descoperi, mobiliza si utiliza potentialul prea putin exploatat al oamenilor din tara noastra pentru binele comun.

Echipele noastre civice s-au adaptat si au fost productive in conditii de working remotely inainte ca mediul de afaceri sau fie fortat sa o faca sub presiunea conditiilor de munca determinate de pandemie. De asemenea aceste echipe sunt antrenate sa deruleze proiecte de impact cu resurse putine si sa descopere parteneriate si sinergii neobisnuite.”

Diana este specializata in marketing, vanzari, comunicare si PR. In prima parte a carierei sale, vreme de opt ani, a fost ziarist de radio si televiziune in Romania, a lucrat pentru agentiile de presa Reuters si Associated Press si a lansat ca redactor sef revista Elle in Romania.

Din 1998 a inceput sa lucreze in business, mai intai ca director de marketing al unei mari companii de distributie. Dupa 4 ani in acest do, Diana s-a alaturat lui Ion Tiriac in cadrul Fundatiei Olimpice Romane pentru a promova si construi marca olimpica, pentru a asigura finantarea loturilor olimpice ale Romaniei din fonduri obtinute de la sponsori. A fost director de marketing al Alexandrion Group si director de conferinte in cadrul grupului Forum Invest-Media On.

Incepand cu anul 2004, Diana a ales o cariera de trainer si consultant de resurse umane, mai intai in cadrul companiei Response, apoi pe cont propriu. Domeniile predilecte si de expertiza in training sunt: dezvoltare manageriala, abilitati emotionale, marketing, leadership, comunicare, customer service. Din 2008 Diana a creat si coordonat in cadrul MMM Consulting proiecte de instruire si dezvoltare a resurselor umane.

Printre companiile in cadrul carora a derulat programe de instruire se numara: Toyota Romania, Star Foods, Nestle, Carrefour, Garanta Insurance, Genco, Romtelecom, Distrigaz Sud, OMV-Petrom, Syngenta, Cable Direct (Saatchi&Saatchi grup), Moller Electric Romania, Supreme Chocolat, Help Net, Credit Europe Bank, Tarom, Pirelli, Zentiva, Apa Nova, Biofarm.

Diana este consultant certificat Persona Global si tutor al programelor Chartered Institute of Marketing, UK.

Energie
95%
Plictiseala
10%
Creativitate
85%
Dogmatism
5%