by Camelia Gheorghiu | Publicat pe 23 octombrie 2022

Interviu susținut de Madi Rădulescu , alături de Nevenca Doca, ACC, HR Senior Executive Director Banca Transilvania, în seria aniversară ” MMM Consulting- 20 de ani de Leadership”

 

MMM sărbătorește 20 de ani de experiență în dezvoltarea oamenilor. Prilej foarte potrivit de a susține evenimente de networking  și  dialoguri cu lideri autentici, alături de care MMM Consulting a derulat multe programe de succes, în toți aceșți ani.

Este și cazul acestui interviu, plin de idei și concluzii valoroase desprinse dintr-o bogată experiență profesională, din poziția de lider în Resurse Umane și Management. O profesionistă desăvârșită și cu abordare profund umană și pragamatică.

 

Iată câteva dintre gândurile exprimate de Nevenca:

“ Am încredere necondiționată în echipa mea. Evident, până la proba contrarie. Până atunci însă cred că știu și pot face tot ce au de făcut și dacă nu știu, vor caută soluțîi și vor învață cum să facă lucrurile respective.”

“ Echipa, dezirabil,  trebuie să fie în categoria de “assets” și nu “liabilities”. Și că să fie așa nu văd alt pion important sau altă piesă importantă decât liderul. Liderul își alege  echipa și și-o formează și o motivează să fie în zona de “ assets”.

“Cum recunoaștem leadershipul autentic? E simplu. Ne uităm dacă îi urmează cineva sau nu. Dacă îi urmează sincer sau din diverse contrângeri.”

“ Eu cred în partea asta de umanitate, de a fi oameni. Cu funcție sau fără funcție. Cu etichete sau fără, asta e ce rămâne. Cred că indiferent de ce se vă întâmpla , dacă iți păstrezi componentele de om și înveți în permanență, indiferent und te vă duce viața, vei fi bine. Ai șansă să fie bine. Păstrează-ți legăturile cu oamenii din jurul tău pentru că asta e rețeaua ta de suport.”

Vă invităm să urmăriți întregul dialog, aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *