by Camelia Gheorghiu | Publicat pe 12 decembrie 2022

Interviu susținut de Madi Rădulescu , alături de Daniela Palade Teodorescu, Director Editorial Tudor Communication, în seria aniversară ” MMM Consulting – 20 de ani de Leadership”

 

Continuăm seria aniversară cu un interviu special, alături de Daniela Palade Teodorescu, un profesionist de media desăvârșit, cu foarte multă experiență în presa scrisă, evenimente corporate, proiecte și inițiative civice.

Uitându-se retrospectiv, pe parcursul ultimilor 20 de ani,  consideră că leadership-ul a evoluat semnificativ și aceasta o determină să se uite cu optimism către următorii 20 de ani, pentru că, spune ea, “generația de acum este peste nivelul nostru“, cel puțin din perspectiva modului în care își argumentează punctele de vedere și știu ce îi ajută să se dezvolte. Au resurse complete și există mai multă deschidere spre inițiative ce susțin societatea, în ansamblul ei și pe arii specifice.

În același timp, Daniela punctează că mai sunt foarte multe de făcut și fiecare dintre noi  ar trebui să se responsabilizeze mai bine pe care are de îndeplinit personal și profesional, să nu ne mai victimizăm și să devenim liderii propriilor vieți.

Una dintre inițiativele ei actuale din cadrul Tudor Communication se numește “Feminism for Real” , argumentând că   “feminismul este o formă de umanitate“, de normalitate și de susținere a leadership-ului social și nu numai.

Acolo unde sunt femei, există prosperitate în jurul lor” mai adaugă Daniela și susține această convingere cu multe exemple și concluzii valoroase pe care vă invităm să le urmăriți în acest podcast.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *