Virtual learning


Contextul actual, in ciuda adversitatii sale, s-a dovedit a fi momentul cel mai potrivit de a demonstra ca training-ul online functioneaza si este o solutie alternativa eficienta la intalnirile fata in fata. O solutie care merita explorata si dezvoltata si in continuare, pentru ca ofera cateva avantaje importante.

Fiecare experienta de invatare MMM: training, workshop, coaching sau mentoring a fost adaptata pentru online si este inca in proces de transformare, pentru a fi cat mai eficienta si agreabila.
Nu numai programele de invatare au de castigat ca importanta in mediul online acum, ci si celelalte tipuri de interactiuni cerute de o buna functionare a unei companii: sedinte, discutii si intalniri unu la unu.

Managerii se perfectioneaza in a-si conduce acum echipele de la distanta, iar membrii acestora invata sa-si restabileasca echilibrul dintre viata profesionala si cea personala. Toate acestea pentru a putea invata cum sa functioneze optim pe toate planurile. Momentul actual ne pregateste pentru o noua perspectiva in care lucrul de acasa va deveni o noua realitate.

CERE-NE DETALII DESPRE PROGRAMELE NOASTRE ONLINE

COMBO - SESIUNI DE DEZVOLTARE FACILITATE VIRTUAL


Adaptabilitate, coerenta si flexibilitate, fundamentele sesiunilor regulare virtuale MMM. Dincolo de complexitatea perioadei, in ultimele luni am cautat sa ne adaptam si sa inovam. Iar din acest proces, a reiesit o noua abordare MMM asupra invatarii continue, acordand atentie si grija fata de dezvoltarea profesionala si personala.

Am ales sa ne sustinem clientii si partenerii printr-un nou tip de programe, intr-un format special si adaptat la maximum nevoilor de invatare, din punct de vedere al temei abordate, a perioadei de implementare a seriei de teme selectate, numarului de persoane de inclus intr-o sesiune si a frecventei acestora. Le-am numit Sesiuni Combo intrucat ele se vor desfasura constant, pe o perioada determinata, dar vor fi maleabile in raport cu particularitatile participantilor/grupurilor de participanti.

Specificul acestei propuneri consta in personalizarea si optimizarea programelor, astfel incat sa obtinem rezultatele scontate in noua configuratie socio-psihologica. Programul implica 12 sesiuni a cate 2,5 ore fiecare, pentru un grup de maxim 24 de persoane participante la fiecare dintre sesiuni. Acesta este construit in jurul unei teme date, din 33 de astfel de teme propuse, impartite in 4 zone de interes: Sine, Comunitate, Productivitate si Constructia viitorului.

AFLA MAI MULTE DESPRE COMBO - SESIUNI DE DEZVOLTARE FACILITATE VIRTUAL
O serie de 12 sesiuni sau mai multe, desfasurate intr-o perioada de maxim 12 luni. Frecventa este de o sesiune / luna sau mai multe grupate, in decurs de 3,4, sau 6 luni. Ora este agreata cu clientul ( poate fi dimineata sau dupa-amiaza).

Procesul

La cerere, o sesiune poate fi reluata de cate ori este nevoie, substituind astfel alte sesiuni din pachet sau adaugand la cele agreate un numar suplimentar, la un pret oferit cu discount.

Sesiunile sunt unice sau repetabile?

Compania client, impreuna cu managerul de proiect MMM creaza o arhitectura de invatare si aleg impreuna ceea ce este relevant, pe baza unor nevoi specifice.

Arhitectura

Toate sesiunile sunt facilitate de un mentor-trainer-coach senior, sunt interactive si livrate intr-un cadru de coaching, oferind oportunitatea de impartasire si de sustinere.

Facilitatori

Sesiunile pot fi sustinute de profiluri individuale de dezvoltare personala precum Profilul de rezilienta individuala (Persona Global) si/sau Profil potential de Leadership (PerformanSe)

Profiluri

Romana sau engleza

Limba

Fiecare sesiune va avea 2,5 ore si se va desfasura intre 9:30-12:00 sau 14:30-17:00. Sesiunile vor fi planificate si agreate in avans si vor fi comunicate impreuna cu linkurile coordonatelor online, pe zoom.

Durata

Care sunt avantajele online-ului?

Reduce bugetul logisticii de training (transport, cazare si masa pentru participanti si trainer)

Inlatura barierele georgrafice (poti lua alaturi de colegi din alte orase sau de facilitatori, ce pot fi din alta localitate sau chiar din alta tara)

Favorizeaza dezvoltarea abilitatilor digitale, atat in comunicare, cat si in ultilizarea platformelor, programelor si sistemelor interne informatice

Ofera acces la solutii noi, platforme noi de invatare si nu numai, valorizand la maximum resursele create virtual in acest scop

Sustine antrenarea flexibiltatii mentale, o componenta esentiala in comunicare si lucru efectiv, care ne ajuta sa ne adaptam la ritmul extrem de alert al schimbarilor pe care le experimentam

Programele dezvoltate de MMM in mediul virtual:

Fast Track First time manager

Fast Track First time manager

Fast Track Manager este un program dedicat managerilor, in special celor aflati la inceput de drum, in acest rol deosebit de complex. Este un un mix de mentoring situational, coaching si pastile de invatare ce abordeaza aspecte specifice de management. Programul are in centru adaptatea la noul rol, care nu este deloc facila, lucru posibil prin identificarea personalizata a directiilor de urmat pentru atingerea obiectivelor si prin mobilizarea echipei.

CITESTE MAI MULT
THE PERSUASIVE COMMUNICATOR

THE PERSUASIVE
COMMUNICATOR

Modelul de Incredere Persona Global pentru a intelege stilul personal de interactiune, intelegerea celorlalte stiluri si antrenarea empatiei si a flexibilatii pentru a comunica eficient cu fiecare stil in parte si a dezvolta relatii de durata, bazate pe incredere

CITESTE MAI MULT
MANAGERUL COACH

MANAGERUL COACH

Abilitati esentiale de coaching pentru manageri, ca o solutie sigura pentru cresterea performantei impreuna cu alte benificii importante: comunicare eficienta, leadership personal, coeziune in echipa

CITESTE MAI MULT
SUPERMANAGER

SUPERMANAGER

Pentru Managerii la inceput de drum - abilitati esentiale de management, incluzand profilul WAY Manager PerformanSe, cu metode si solutii pragmatice de antrenament pentru conducerea echipelor cu succes, pentru cresterea productivitatii in echipa, comunicare si motivarea acestora

CITESTE MAI MULT
#SMARTLEADERSHIP

#SMARTLEADERSHIP

Dezvoltarea capabilitatii emotionale, diferentiator pentru o performanta superioara, pe baza modelului Persona Global - ECP ( Emotional Capability Profile) cu raport de evaluare 360

CITESTE MAI MULT
REZILIENTA PENTRU UN LEADERSHIP PUTERNIC

REZILIENTA PENTRU UN LEADERSHIP PUTERNIC

Dezvoltarea rezilientei individuale folosind Persona Global Resilence Model pornind de la masurarea nivelului actual de rezilienta si antrenand fiecare componenta a sa

CITESTE MAI MULT

Evenimente

Rezilienta cu Madi Radulescu

Rezilienta cu Madi Radulescu

Rezilienta este, in acest moment, cea mai importanta abilitate care ne ajuta sa mergem mai departe, adaptandu-ne rapid, din mers si valorizand la maximum toate oportunitatile aparute.  Depasind adversitatile actuale si  oferindu-ne un nou mod de a gandi si de a fi, valorificand mai bine resursele care ne duc la ceea ce ne dorim si ne propunem. Profesional si personal.

Fast Track Manager cu Madi Radulescu

Fast Track Manager cu Madi Radulescu

Fast Track Manager  este un program dedicat managerilor, in special celor la inceput de drum in acest nou rol deosebit de complex. Este  combinatie de mentoring situational, coaching si pastile de invatare pe aspecte specifice de management.