by Camelia Gheorghiu | Publicat pe 22 februarie 2023

Ieri a avut loc cel de-al 5-lea eveniment aniversar din seria “MMM- 20 de ani de LEADERSHIP“, cu tema  “SMART LEADERSHIP“, susținut de Diana Voicu, Senior Trainer MMM Consulting alături de un invitat special, Mihaela Dumitru, Coordonator training & dezvoltare organizațională, Patria Bank.

Ocazie în care am putut analiza o altă fațetă de leadership și anume dezvoltarea capabilităților emoționale ale liderilor pentru a face față acestor vremuri provocatoare, determinate de multe crize, pe multe planuri.

Liderii au nevoie de direcție bună, claritate și încredere și pentru toate acestea, la rândul lor, au nevoie de sprijin. Presiunea este imensă, așa că de multe ori se simt copleșiți și caută noi soluții care să-i sprijine să rămână stabili în a-și îndeplini rolurile asumate și a-și ține echipele aproape, unite, susținându-le să își atingă obiectivele date de indicatorii de performanță.

Evenimentul a avut o abordare cât se poate de pragamatică, analizând pe rând atât cauzele care au determinat starea de fapt a liderilor și care în cele mai multe cazuri rezultă in epuizare sau burnout, cu o analiză atât externă cât și internă, efectele produse, mecanismele de răspuns la aceste efecte și apoi soluțiile propuse de noi: #SMART LEADERSHIP, un set de aptitudini esențiale în leadership pentru dezvoltarea capabilităților emoționale, pe baza unui model dezvoltat de partenerul notru strategic, Persona Global alături de: WELLBEING, dezvoltare personală, coaching și team coaching, care să îi ajute pe lideri să rămână puternici lângă echipele pe care le conduc.

Invitatul evenimentului, Mihaela Dumitru a susținut prin multe exemple cum arată fiecare dintre aceste premise, efecte și apoi soluții propuse, atât din perspectiva de specialist resurse umane cât și din cea de psiholog psihoterapeut, care află și înțelege mult mai profund aceste cauze și poate să le conecteze cu resursele interioare ale oamenilor, pentru a găși împreună cele mai potrivite soluții.

Vă invităm să urmăriți integral acest eveniment, în linkul de mai jos:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *