MMM Consulting Int'l

MMM_event-21feb_vizual2

#SmartLeadership: putere si claritate in vremuri tulburi

Perspectiva interioara, studii de caz si discutii cu voi

Leadership autentic

MMM implineste 20 ani!

Pentru cel de-al cincilea eveniment aniversar va invitam sa ne intoarcem privirea inauntru, ca lideri si oameni ce sprijina si dezvolta lideri.

Pe 21 februarie 2023 tema pe care o punem in dezbatere este: #SMARTLEADERSHIP: PUTERE, CLARITATE SI INCREDERE IN SINE IN VREMURI TULBURI.

Mai mult decat oricand, atunci cand traversam perioade de incertitudine, ambiguitate, crize si transformari profunde, asteptarile pe care le avem de la lideri cresc exponential. Lor le alocam rolul de a mentine directia, de a oferi claritate, de a ne tine “cu capul deasupra apei”. Iar sarcina nu e usoara, dupa cum stiti cu siguranta din propriile experiente.

Cum sa iti pastrezi claritatea, puterea si increderea in sine atunci cand presiunea vine din toate directiile si asteptarile sunt uriase? Cum sa faci acest lucru ramanand in echilibru la nivel personal – pentru ca multi dintre noi au platit cel putin pretul burnout-ului in astfel de perioade.

Am invitat-o la acest eveniment aniversar pe Mihaela Dumitru, coordonator training si dezvoltare organizationala la Patria Bank, unul dintre profesionistii de HR cu care lucram de mai multi ani. Mihaela nu este doar un om cu peste 30 de ani de experienta in resurse umane in domeniul bancar ci si coach, Master&Practitioner NLP si absolventa a unui Master de psihologie cognitiv-comportamentala.

Impreuna, Mihaela si gazda evenimentului, Diana Voicu, vor aduce in discutie exemple si studii de caz, vor impartasi din experienta proprie si cea de dezvoltare a capabilitatilor emotionale ale liderilor. Pentru ca un lucru e cert, cel putin pentru noi: atunci cand lumea in jurul nostru este intoarsa pe dos, este nevoie sa ne concentram atentia acolo unde avem putere si control – in noi insine!


Ce va ofera acest eveniment voua, ca participanti:

  • accesul la multe idei si instrumente de lucru la nivel personal pentru a pastra si creste puterea proprie, abilitatea de a atinge si mentine claritate, de a consolida increderea in sine – vom face si un mic brainstorming impreuna!
  • ocazia de a impartasi propriile experiente ca lider si dezvoltator de lideri
  • o serie de idei si practici organizationale testate de noi pentru a sustine si dezvolta #SmartLeaders

MMM Consulting are in portofoliul propriu de proiecte si programe pentru lideri un instrument complet de dezvoltare a capabilitatii emotionale dezvoltat de partenerul nostru strategic , Persona Global, un tool pe care il utilizam cu succes in Romania de peste 15 ani. El este construit pe o masurare tip 360 grade a unor abilitati-cheie dintre care pe 21 februarie ne vom indrepta atentia asupra: constientei emotionale, increderii in sine, adaptabilitatii, optimismului, constiinciozitatii si angajamentului.

Mai mult, ca echipa chemata adesea sa sustina lideri aflati in situatii complexe si dificile, am folosit cu succes diverse tipuri de interventii organizationale printre care programele de #coaching si #teamcoaching in cadrul carora nu o data am putut observa ca beneficiul de capatai pentru lideri a fost acela de a petrece timp de reflectie cu ei insisi, “departe de lumea dezlantuita” (ca sa folosim o metafora literara).

Credem cu tarie ca avem nevoie, ca lideri, sa ne preocupam mai mult de ceea ce se intampla cu noi insine, in sufletul si mintea noastra, pentru a reusi sa conducem cu incredere si succes pe altii. Aceasta axioma este cu atat mai actuala in vremurile pe care le traversam in care oamenii in organizatii sunt supusi unor transformari radicale si numeroase, fapt care determina nu doar fenomene de epuizare ci si resemnare, #silentquitting, scaderea productivitatii si a creativitatii, demotivare si dezangajare.

Va asteptam cu bucurie sa va alaturati cu idei si intrebari sesiunii noastre aniversare de la 21 februarie.

INSCRIE-TE ACUM

21 Februarie, 10:00-11:30
Online

Participare gratuita

Speakerii de eveniment

DIANA VOICU

Senior trainer, Solution Focus Coach, MMM Consulting

Senior trainer MMM Consulting,  specializata in marketing, vanzari, comunicare si PR, cariera dezvoltata in peste 20 ani de experienta si imbogatita de 13 ani cu cea de trainer si coach, in cadrul MMM Consulting. Domeniile predilecte si de expertiza in training sunt: dezvoltare manageriala, abilitati emotionale, marketing, leadership, comunicare, customer care. Din 2008 Diana a creat si coordonat in cadrul MMM,  proiecte de instruire si dezvoltare a resurselor umane. Este consultant certificat Persona Global, si Institute of Marketing, UK. Mai multe detalii despre Diana

MIHAELA DUMITRU

Coordonator training & dezvoltare organizationala, Patria Bank

Trainer, psihoterapeut – specializare TCC si Schema Therapy, facilitator POY, Consilier vocational si NLP Master & Practitioner.
Specializata in banking, cu o cariera de 26 ani in Bancpost si 4 in Patriabank, Mihaela este o pasionata a dezvoltarii umane. Organizeaza si livreaza programe de training, proiecte de Talent Management, sesiuni de consiliere si psihoterapie.  Prin tot ceea ce face promoveaza intelegerea, asumarea si implinirea potentialului uman: „Eu nu sunt ceea ce mi s-a intamplat, sunt ceea ce aleg să devin!” Carl Jung. Mai multe detalii despre Mihaela

Abilitati cheie de leadership ale viitorului

Untitled design (45)

DEZVOLTAREA REZILIENTEI

Contextele provocatoare recente impun rezilienta ca un set complet de abilitati interconectate, pentru sustenabilitate.

ADAPTARE LA DINAMICA SCHIMBARII

Schimbarea este singura constanta a contextului actual, asadar adaptarea devine singura solutie proactiva.

RELATII BAZATE PE INCREDERE

Generatia Z functioneaza cel mai bine IMPREUNA. Sunt esentiale conectarea sociala, coeziunea si motivarea prin puterea exemplului.

INTELIGENTA FINANCIARA

Abilitatea cheie pentru mentinerea stabilitatii in perioade de criza, atat la nivel de companie cat si personal.

CAPABILITATE EMOTIONALA

Inteligenta emotionala aplicata in business pentru o performanta superioara si relatii bazate pe incredere si empatie.

FOCALIZAREA PE SCOPURI

Cu un context atat de dinamic si de incert, consecventa pe scopuri si valori este un element esential in noul leadership.

Programele de leadership dezvoltate de MMM Consulting

Abilitati specifice de rol, comunicare, inteligenta emotionala, coeziune de echipa

Leadership Coaching

Leadership coaching

Un program care antreneaza managerii in mai multe modele de coaching si ii ajuta sa integreze abilitătile de coaching in conversatiile zilnice, pentru o performanta superioara.

managementul echipelor la distanta, hp

Managementul Echipelor la Distanta

Transformarea și permanentizarea modului de lucru hibrid cere o abordare structurata in care bune practici de lucru de la distanța sa coexiste cu bune practici ale lucrului in echipa, traditional.

hp TOT BY MMM

TOT by MMM

Curs “semnatura” pentru MMM Consulting, avand reputatia celui mai bun program de formare traineri din Romania- Train of Trainers – cu 15 ani de experienta si peste 1500 de traineri formati.

wellbeing, hp

Wellbeing

Program de integrare a vietii personale cu cea profesionala, prin conectarea cu resursele personale, intelegerea triadei minte-inimă-spirit, un nou design al identitatii profesionale precum si solutii de bunastare si satisfactie personala.

fast track development for managers

Fast Track Development for Managers

Program de dezvoltarea a rolului de leadership, pentru manageri, in orice stadiu de evolutie, prin constientizarea si consolidarea propriei viziuni a resurselor personale, managementul schimbarii, al echipei si al organizatiei.

combo sesiuni facilitate virtual mmm consulting

Combo

Program de sesiuni facilitate virtual, flexibil ca timp si structura, in spectru profesional-personal, adaptate contextului modern, orientate catre sine, comunitate, productivitate si constructia viitorului.

the persuasive communicator

THE Persuasive Communicator

Program ce iti dezvolta abilitatile de comunicare si interactiune in asa fel incat sa comunici convingator cu toate tipologiile umane si sa iti dezvolti empatia si flexibilitatea, pentru a construi incredere cu toti cei din jurul tau.

mmm consulting smart leadership

#Smart Leadership

Program de dezvoltare a abilitatilor inteligentei emotionale, ce are la baza un model numit CAPABILITATE EMOTIONALA, ce iti masoara individual fiecare abilitate si propune solutii de dezvoltare, pentru o performanta superioara.

mmm consulting dezvoltarea rezilientei

Dezvoltarea rezilientei

Program de dezvoltare a abilitatilor de rezilienta, pentru consolidarea capacitatii de revenire din perioade provocatoare, de constientizare si valorizare a resurselor personale si de mentinere a performantei in contexte dificile.

“Mi-a clarificat unele notiuni deja auzite, a fost un mediu placut, relaxant in urma caruia am avut de invatat. Mi-am dat seama ca nu sunt singura care are anumite sentimente uneori si astfel pot spune ca am simtit apartenenta la un grup. Mi-a trezit interesul pentru a studia si a acorda mai mult timp acestui domeniu. S-au discutat niste subiecte pe care le cercetez in ultima vreme. Datorita partii stiintifice prezentate multe dintre teorille si ideile prezente in studiul meu au capatat mai mult sens si intelegere. De asemenea, Luiza, are un talent nativ in comunicarea cu oamenii si a reusit cu succes sa transmita ideea de ‘e normal tot ce simti si real’ fara sa omita niciun moment ca nu e cazul sa ne pierdem speranta. De mentionat e faptul ca a fost cababila sa ne transmita idei si solutii practice si usor aplicabile pentru diferite tipuri de probleme. “

Manager Siemens

Participant in Programul WELLBEING

“A fost exact cum am sperat: o bula de reflectie si condusa fain, deloc in spiritul acela americanesc, tip Scoala de Marina, dimpotriva foarte echilibrat. Cred ca echilibrul creat m-a impresionat cel mai mult. Si mi se pare extrem de mare reusita cu oameni atat de diferiti din toate punctele de vedere, in plus si in online.”

Manager BCR

Partcipant in programul DEVOLTAREA REZILIENTEI

“Cursul la care am participat m-a impresionat pentru ca mi-a oferit o perspectiva noua asupra intelegerii managementului organizational si rolul indicatorilor in atingerea obiectivelor, despre cum te pot ajuta in prioritizare si intelegerea strategiei de business. A abordat tematici de imediat interes pentru activitatea mea curenta. Trainerii au fost foarte deschisi, clari in explicatii. Sesiunile de coaching au fost foarte utile pentru ca am putut aborda aspecte pe care am nevoie sa le imbunatatesc (am putut alege subiectele discutate in coaching).”

Manager Cora

Participant in programul FAST TRACK DEVELOPMENT FOR MANAGERS

INSCRIE-TE ACUM

21 Februarie, 10:00-11:30
Online

Participare gratuita