by Camelia Gheorghiu | Publicat pe 27 ianuarie 2016

De 14 ani noi, MMM Consulting, dezvoltam oameni si organizatii, prin multiple programe ce acopera nevoile de invatare si conduc la dezvoltarea de comportamente productive. Experienta cu sute de participanti si mii de ore de training ne-a aratat o nevoie generala a oamenilor proaspat promovati de a parcurge un program structurat care sa acopre toate aspectele de baza ale rolului de manager de oameni, sa le raspunda la intrebari, sa le dea mai multe perspective de abordare si sa le creeze acele abilitati necesare pentru a face fata noilor provocari.

Ca urmare, am decis sa lansam programul open “SuperMan-ager – Prima mea echipa”, dedicat toturor celor care vor excelenta in conducerea oamenilor catre performanta.

Am structurat programul in 2 zile intense si interactive, la capatul carora participantii vor obtine un set de cunostinte si abilitati pe care se vor putea baza atat in obtinerea performantei oamenilor din subordine, cat si crearea si aplicarea unei strategii de dezvoltare lor profesionala.

Acceseaza prezentarea detaliata a cursului.