by Camelia Gheorghiu | Publicat pe 25 ianuarie 2020

Pe 21 februarie, intre 9:30 și 12:30, la SenecaAntiCafe, cu tema: „Dialoguri de coaching: despre Credințe și Valori în leadership“

 

Continuăm în 2020 bunele noastre obiceiuri 🙂 și invitându-vă la Coaching Breakfast MMM !

Subiectul pe care vi-l propunem este nu numai actual, ci și esențial pentru dezvoltarea leaderilor, a unor companii sănătoase, a unei societăți sănătoase.

Desigur, leaderii doresc să obțină performanță, să relaționeze și să conducă mai bine, să poată fi proactivi, capabili să transforme provocările în oportunități.

Leaderii având același set de competențe dar paradigme diferite, generează rezultate diferite. Asta deoarece intervine pasiunea, motivația, emoția, consecvența…acel DE CE semnficativ și amplu, care duce în zona de convingeri personale.

invităm la o sesiune de dezbatere și reflecție în legătură cu convingerile noastre legate de dezvoltare, leadership și ce este posibil astăzi pentru a face organizațiile mai sănătoase.

Coaching-ul este un sprijin major în această direcție, oferind un spațiu de conștientizare, de clarificare și alegere conștientă.

Vă invităm la un dialog pe cât de profund, pe atât de practic și de interactiv. Suntem curioși să vedem cu ce experiențe veniți și ce căutați.

Madi Radulescu, PCC(ICF) executive si Team Coach, Managing Partner MMM Consulting Intl

Anca Covaciu, Leadership Coach, Senior Trainer MMM Consulting

Diana Voicu, Solution Focus Coach,Senior Trainer MMM Consulting

Oana Tănase, Systemic team and executive coach, owner Leadeship Systemic

Doru Curteanu, Systemic team and executive coach, owner GEMBA Consult

Fiecare dintre ei vă va împărtăși din experiența și filozofia personală de coaching și vă va invita la cate un exercițiu de coaching specific acestui subiect si abordat din perspectiva proprie.

DETALII DE INSCRIERE:

Inscrierile se fac  pană  pe 17 februarie, ora 12:00, completand acest formular.

Pret de participare: 190 lei+TVA

Locatie: SenecaAnticafe, Str Arhitect Ion Mincu nr 1

DETALII DE CONTACT:

Camelia Gheorghiu,camelia.gheorghiu@mmmconsulting.ro, tel: 0728 039 746