by Madi Radulescu | Publicat pe 15 februarie 2020

Aceia dintre voi care au copii adolescenti stiu ca, o data ce se apropie de 18 ani, ceva profund se schimba inauntrul lor…pe de o parte entuziasmul si pasiunea lor abia sta in matca, vor sa faca multe si perspectiva majoratului aduce atat de aproape oportunitati pe care nu le vedeau acum un an…pe de alta parte, sunt putin tematori pentru ca, a fi adult, a fi major inseamna o responsabilitate reala care trebuie asumata.

Traiesc asta pentru ca, aceasta companie s-a nascut o data cu fiica mea, si ma pregatesc de majorat pe doua planuri…acasa si in viata profesionala. Si sunt unele aspecte care seamana.

Maturitate este un cuvant complex, cald, confortabil, care cere prezenta si asumare. Nu prea iti permiti sa te joci cu orice, merita totusi sa ramai jucaus pentru ca esti tanar, poti avea si iti poti permite un simt al umorului in legatura cu multe lucruri care acum cativa ani te preocupau, te rafinezi…

Cam asa ma simt intrand in cel de al 18-lea an de MMM. Alaturi de mine, se pregatesc in curand sa sarbatoreasca aceasta varsta frumoasa si ceialalti colegi si colaboratori, alaturi de care MMM a crescut si a ajuns la maturitate.

Este un an in care, ne-am hotarat sa ne bucuram de crestere si maturitate si sa abordam viitorul cu bucuria maturitatii. Intram intr-un an dedicat invatarii, asumarii, confirmarii parteneriatelor noastre…

Level Up, Team Up…asta ne-a inspirat sa avem ca deviza in acest an

 

Level Up pentru noi inseamna ca fiecare membru al echipei si-a asumat o crestere personala si profesionala. Discutam despre valorile noastre, aprofundam si antrenam la un nivel superior abilitatile noastre, invatam sa fim mai deschisi si sa abordam cu obiectivitate transformarea personala si profesionala. Crestem impreuna. Relatii se deschid si se formeaza la un nivel superior chiar daca uneori poate fi dificil. Facem schimburi si echilibram schimburi intre noi. Invatam si cream impreuna. Reusim in proiecte din ce in ce mai complexe care creaza impact sustenabil. Asta ne face sa ne simtim impliniti.

Team Up este o filozofie pe care o facem cunoscuta cu o voce din ce in ce mai puternica. Si partenerii si clientii nostri ne aud:

  • Coachii MMM lucreaza si cu echipe si team coachingul este o investitie care produce SALT. Vedem asta si echipele se bazeaza pe energia, obiectivitatea, buna noastra credinta in a-i sprijini sa isi inteleaga dinamica. Sustinem tranformarea din companiile cu care devenim parteneri pentru ca oamenii au nevoie de ghidare si de insotire, pentru adaptare, pentru a fi mai rezistenti si mai bine pregatiti in aceste timpuri de transformare.
  • Coachii-traineri din MMM lucreaza cu lideri sa ii invete sa conduca sesiuni de invatare si impartasire, sa fie cu adevarat mentori si antrenori pentru oamenii lor. Impartasim din experienta noastra, antrenam intr-un fel in care ne-am antrenat si noi.
  • Trainerii MMM iti aduc in organizatie cele mai noi instrumente si abilitati de COOPERARE 4.0: rezilienta, asumarea de responsabilitate in mod autentic, generarea de valoare, angrenarea in transformare.

Deci, cu ganduri bune, la inceputul celui de al 18-lea an, ne bucuram de apropierea unui moment important: intrarea la majorat cu alegeri insusite, bine facute si bine traite.