#Smartleadership

CE ESTE #SMARTLEADERSHIP?

Liderii #smart nu au dificultati in contexte sociale, la serviciu sau in intalniri informale. Stresul datorat presiunii solicitarilor profesionale, sociale si familiale creeaza in general stari emotionale mai greu de gestionat pentru marea majoritate. Un #smartleader integreaza armonios aceste aspecte deoarece are capacitatea de a se intelege mai bine atat pe sine, cat si pe ceilalti.

Beneficii foarte pe scurt

Abilitati practice cu baza
teoretica:

Conceptele teoretice completeaza fericit aspectele practice ale programului, intr-o formula ideala cu accent egal pe teorie si aplicabilitate imediata.

Simplu de inteles

O metodologie practica pentru imbunatatirea capabilitatii emotionale a participantilor pornind de la diagnoza nivelului actual.

Sprijin pe termen lung

Poti folosi aplicatia Gameplanning in mod repetat de fiecare data cand ai provocari pe partea de comunicare

#smartleadership pentru lideri cu inteligenta emotionala este unul dintre cele mai noi si eficiente instrumente de evolutie profesionala care pune accent pe folosirea inteligentei emotionale in dezvoltarea abilitatilor de leadership.

#smartleadership s-a relansat oficial la inceputul lunii noiembrie 2018 si include pe langa workshop si sesiuni individuale de coaching si realizarea unui profil Emotional Capability Profile (ECP) – profil al felului in care liderul obtine performanta prin inteligenta emotionala avand astfel o masurare personalizata. Compania MMM Consulting este licentiata oficial sa implementeze acest curs in Romania de catre Persona Global, unul dintre liderii mondiali ai furnizarii de solutii de dezvoltare.

Afla mai multe despre #smartleadership

Ce este Emotional Capability Profile (ECP)

Noi credem ca este un instrument de diagnoza inovativ (360grade) ce iti ofera feedback despre gradul tau de competenta in aplicarea abilitatilor inteligentei emotionale. Altfel spus, prin ECP se dezvolta o radiografie completa a modului in care stii sa folosesti inteligenta emotionala, primind in timp real informatii concludente care analizeaza atat punctele forte, cat si cele care pot fi dezvoltate in timp.

Emotional Capability Profile are 5 componente principale:

Constienta de sine (constienta emotionala, autoevaluarea realista, increderea in sine)
Autoreglarea (autocontrolul, increderea, constiinta de sine, adaptabilitatea, inovatia)
Automotivarea (dorinta de realizare, angajamentul, initiativa, optimismul)
Constienta sociala (empatia, orientare catre servicii, dezvoltarea celorlalti, valorificarea diversitatii, constienta organizationala)
Abilitatile sociale: (abilitatile sociale, leadership, influenta, comunicarea, catalizatorul schimbarii, managementul conflictelor, abilitatile de lucru in echipa) .
ECP este versatil. Poate fi folosit ca:

Parte introductiva a programului #smartleadership: pentru a-ti intelege nivelul actual de competenta in oglinda cu competentele cerute de organizatie.

Baza de dezvoltare pentru lideri si potentiali lideri, prin antrenarea abilitatilor in workshopul central al programului.

Instrument longitudinal de dezvoltare prin aplicari repetate. Puteti sa masurati progresul facut dupa programul de dezvoltare reaplicand ECP la cca 10-12 luni.

Instrument de constientizare a nevoii de schimbare si interventie. Lucrati cu un coach intr-un program individual de dezvoltare si stabilesti impreuna cu acesta directiile pe care doresti sa te dezvolti ca lider #smart.

Instrument de diagnoza (pentru a sprijini construirea echipelor si dezvoltarea inteligentei emotionale de grup sau ca baza pentru coaching individual pentru dezvoltarea sau planificarea carierei). #smartleadership se descopera, se antreneaza si se desavarseste alaturi si din mijlocul echipei, de aceea, am integrat in program mini – sesiuni facilitate de lucru cu echipa liderului.

ECP, interactiv si experential, se poate desfasura astfel:

1. Raport ECP aplicat online

2. 2 zile workshop

3. Sesiune individuala de debrief ECP si plan de dezvoltare + sesiuni de coaching invidual

4. Sesiune de dezvoltare a liderului cu echipa sa (jumatate de zi sau o zi, la cerere) de tip Leadership reflection/leadership dialogue

DE CE #SMARTLEADERSHIP

Pentru ca avem o experienta complexa si dovedita in formarea liderilor in Romania si Europa.

Pentru ca avem o expertiza extinsa in antrenarea de echipe si ameliorarea de relatii in cadrul echipelor.

Pentru ca leadershipul azi se dezvolta prin antrenament combinat, cu si alaturi de alti lideri, in mod individual prin coaching si reflectie, impreuna si din mijlocul echipei tale.

Despre Persona Global, reprezentata
de MMM Consulting in Romania

Persona Global este un furnizor global de instrumente de evaluare si metodologii de instruire si dezvoltare pentru companiile care se gasesc in procese de schimbare, care au provocari in comunicare, aliniere organizationala, vanzari, management si dezvoltarea relatiilor cu clientii.

Incepand cu 2008, programele Persona Global sunt disponibile si in Romania prin parteneriatul cu MMM Consulting. Abordarea de invatare este complet integrata pentru comportamente in practica.
Arii de expertiza

DEZVOLTARE
PERSONALA

AFLA MAI MULTE

DEZVOLTARE
ORGANIZATIONALA

AFLA MAI MULTE

INVATARAE
ORGANIZATIONALA

AFLA MAI MULTE

VIRTUAL
LEARNING

AFLA MAI MULTE