Echipa

Violeta Anghel

Consultant, Trainer, Coach

” My job is making windows where there were once walls.”

Michel Foucault

 Sunt consultant, trainer si coach certificat. In peste 20 ani de activitate in companii multinationale m-am specializat in vanzari, marketing si comunicare.

Domeniul vanzarilor B2B si B2C, interactiunea cu clientii la toate nivelurile decizionale , managementul si pregatirea  echipelor cu care am lucrat gestionand procesele de invatare si transformationale mi-au deschis cu trecerea timpului ferestre largi  catre zonele subtile si eficiente ale activitatilor de trainer si coach.

Profunzimile mintii umane ascund cauze si resurse care influenteaza puternic ceea ce suntem sau am putea fi, ceea ce reusim sau am putea reusi in viata personala sau profesionala.

Ce avem de facut? Sa fim deschisi catre invatare, sa dobandim abilitatea de a privi din perspective diferite si sa dorim schimbarea.

Sunt preocupata sa facilitez experiente de invatare pragmatice care sa ofere participantilor optiunea propriei solutii. In fiecare intereactiune imi propun sa deschid o noue fereastra catre cunoastere.

„Toata lumea se gandeste sa schimbe lumea, dar nimeni nu se gandeste sa se schimbe pe sine”

Lev Tolstoi

 

Violeta este consultant, trainer si coach certificat. In cariera ei profesionala, este specializata in vanzari, marketing, comunicare.

Detine multiple certificari si a participat la cursurile de specialitate  ale institutiilor din Romania si din strainatate.

Cu o experienta dobandita in peste 20 de ani de activitate in companii multinationale a pregatit echipe de vanzari si a gestionat procese de invatare si transformationale

Domeniile predilecte si de expertiza sunt: dezvoltare manageriala, abilitati emotionale, marketing, leadership, comunicare, customer service. 

Are pregatire post-universtara in Managementul afacerilor si a absolvit “Leadership Professional Development Programme” organizat de catre BCS Limbic Performance.

Directiile de actiune in care a dobandit performante deodebite sunt Leading Sales Management, Business Development, Data-driven management, Sales Enablement.

Cunostintele asimilate in zecile de cursuri le-a aplicat cu success in pozitiile pe care le-a detinut in companii precum Pepsi Cola, Elgeka Romania si Sodexo Romania.

Functiile in care a activat acopera toate etapele de pregatire si experienta de la Key Account Manager pana la National Sales Manager, pozitie  in care a activat ca lider, a format si condus echipe de vanzari timp de 20 ani.

Violeta desfasoara activitati de sustinere a intreprinzatorilor ce vor sa isi lanseze sau (re) lanseze afacerea.