Echipa

RALUCA MOHANU

Facilitator Sistemic, EMCC Coach

Sunt Raluca Laura Mohanu, Master Coach acreditat international si Facilitator Sistemic.

Motto-ul meu este “Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!” (Mahatma Gandhi) si este reflectat in numele comunitatii pe care am fondat-o, Steps for Change (www.steps4change.ro).

Misiunea mea personala este ca zi de zi sa invat impreuna cu clientii mei sa traim o viata cu sens si bucurie, fara suferinte nenecesare.

Inainte de a-mi deschide propria companie, am lucrat in domeniul managementului resurselor umane, avand 5 ani de experienta in Board Management la nivel regional. Inteleg “lumea corporatiilor”, cu posibilitatile sale de invatare si dezvoltare, dar si cu presiunile bugetare sau senzatia de “burnout”. Sunt absolventa a prestigiosului Master of Business Administration (MBA) acordat de catre Case Western Reserve University, Ohio cu specializare in Psihologie Organizationala.

In rolul de executive coach, sprijin oamenii sa isi asume si implineasca propriul destin, atat in latura profesionala, cat si in cea personala (pentru ca eu cred ca avem o singura viata si e bine sa o traim usor si frumos, atat la serviciu, cat si acasa). Sunt Master Coach acreditat EMCC, supervizor si mentor. Ma implineste sa lucrez cu alti coachi, iar din 2020 conduc scoala de coaching “Steps 4 Change”(Pasi pentru Schimbare), acreditata atat national, cat si international.

Ca facilitator de constelatii sistemice, sprijin oamenii sa vina in contact cu Adevarul si sa isi integreze propriul trecut, pentru a putea pasi mai usor si hotarat catre viitorul dorit. 

Aduc instrumentele de lucru sistemice si in team coaching, ajutand echipele sa isi creasca nu doar nivelul de productivitate, dar si de incredere.

Cred in importanta de a trai constient si practic meditatia si voluntariatul.

Stilul meu de lucru este direct si pragmatic, daruind energie si prezenta in relatia cu ceilalti. Nu in ultimul rand, ma definesc perseveranta si … zambetul:)!

Printre clientii cu care am lucrat se numara companii precum: Abbott, Ashoka, Bayer, Carrefour, Cercetasii Romaniei, Damen, Enel, GlaxoSmithKline, Honeywell, INA Schaeffler, ING Bank, Leroy Merlin, Novartis, Petrom, Raiffeisen, Regina Maria, Romstal, Teach For Romania, Telekom, Unicef, Vodafone, Wienerberger.