Echipa

NICOLETA NEGHINĂ

Facilitator, PCC Coach, Consultant

” De când mă știu am fost curioasă despre ceea ce îi motivează pe oameni, ce îi face să acționeze, de ce acționează într-un anumit fel. Tot de când mă știu, m-a mânat dorința de a-i ajuta pe ceilalți. Așa am ajuns să lucrez în resurse umane timp de 10 ani.

În timp ce lucram în resurse umane, am învățat că oamenii sunt diferiți și este important să găsim limbajul potrivit pentru fiecare dintre ei și că toți oamenii au nevoie să fie văzuți și să fie validați.

Intrarea în rolul de părinte a fost factorul declanșator al schimbării pentru mine și punctul de plecare pentru alegerea caii antreprenoriatului și a coaching-ului.

Lucrez cu:

🔸Manageri care doresc să-și rafineze abilitățile de leadership, care vor să-și crească puterea de conștientizare, care vor să-și sprijine echipele mai transparent și autentic.

🔸Profesioniști care trec sau vor să treacă printr-o tranziție profesională și au nevoie de claritate pe acest drum.

🔸Părinți care vor să își găsească echilibrul dincolo doar de rolul profesional sau de cel de părinte.

🔸Echipe care vor să-și mărească transparența, spațiul de încredere, colaborarea și performanța.

Scopul meu este de a-i oferi clientului meu o perspectiva exterioară asupra propriilor mentalități și atitudini într-un mod care invită la reflecție și schimbare.

Clienții mei îmi spun că atunci când verbalizeaza ceea ce gândesc în spațiul nostru de discuție, le este mult mai clar ce au de făcut.

Sunt coach profesionist acreditat de către Federatia Internationala de Coaching.

De 5 ani însoțesc persoane, grupuri și echipe în propriile călătorii de creștere și dezvoltare.

Nicoleta a absolvit Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala in 2003, a continuat cu un Master in Comunicare si opinie publica in cadrul Universitatii Bucuresti.

Intrand in campul muncii, a dezvoltat o cariera in resurse umane, de peste 10 ani, cu expunere in recrutare, compensatii & beneficii, proiecte de outplacement si dezvoltare organizationala.

In 2013 absolva primul curs acreditat international (ICF) de coaching in cadrul scolii Coaching Essence, punand apoi in practica noile metodologii in compania in care activa, cu accent pe procesul de tranzitie si proiectul de outplacement prin care trecea compania.

In 2016 face pasul catre antreprenoriat, dedicandu-se in intregime proiectelor de coaching si de dezvoltare personala.

In 2017 absolva a doua scoala de coaching, Metasysteme Coaching, unde obtine specializarea de coach systemic, incepe colaborarile pe coaching de echipa, iar in 2018 obtine certificarea internationala de ACC (Associate Certified Coach).

In 2020 termina o specializare de coaching transformational in cadrul Coach Masters Academy – Singapore si obtine certificarea internationala de PCC (Professional Certified Coach).