by Camelia Gheorghiu | Publicat pe 27 decembrie 2022

Interviu susținut de Madi Rădulescu , alături de Razvan Stoica, Director general GTS, în seria aniversară ” MMM Consulting – 20 de ani de Leadership”

 

Continuăm seria aniversară cu un interviu special, alături de Răzvan Stoica, un lider de succes care, deși într-un business tehnic și cu o formație tehnică, are o viziune foarte umanistă asupra succesului individual și de echipă și le atribuie în egală măsură ” întegului” unei echipe.

Efortul de echipă este mai important decât competența” spune el, arătând pragamatic, ce se întâmplă atunci când te implici în proiecte, alături de colegi cu care împărtășești nu doar scopuri comune ci și valori comune.” ” Când iți împărtășești competența, ea are efecte multiplicatoare. Iar încrederea joacă un rol cheie în relaționarea dintre noi.  Alături de curiozitate, curaj, asumare și acțiune“.

Sunt valori care i-au ghidat împreună, ca și colegi, în GTS și le-a au adus succes și continuitate, într-o lume în care competiția este foarte dură și informația circulă cu o dinamică amețitoare și iți cere efort permanent să fii la zi și în mijlocul acțiunii. Mai ales în colective de oameni tineri, pentru care viteza nu e doar un indicator profesional, ci și o caracteristică intrinsecă a noii generații.

Toate acestea, într-un cadru de mindset potrivit, de îmbrățișare a schimbării că pe o constantă, un factor dinamic, ce îi ține în priză, le dă energie și îi ancorează într-o lume mai performantă și vizibil mult îmbunătățită de efectele tehnologiei.

Mă uit la viitor cu încredere. Chiar dacă viitorul înseamnă incertitudine, o vom scoate la capăt. Am demonstrat că am reușit în mjlocul a mai multor crize recente: pandemie, criza energetică, război…

ÎMPREUNĂ, vom reuși.

Un mesaj plin de optimism, care ne încurajează și pe noi să avem încredere în leadership-ul de astăzi și de mâine, creat de oameni curajoși și determinați.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *