by Madi Radulescu | Publicat pe 10 ianuarie 2023

Interviu susținut de Madi Rădulescu , alături de Angelica Barbu, Chief People & Brand Officer, CEZ Romania, în seria aniversară ” MMM Consulting – 20 de ani de Leadership”

 

 

Continuăm seria aniversară cu un interviu special, alături de Angelica BarbuChief People & Brand Officer, CEZ Romania, un lider înnăscut, entuziasmat de lucrul într-o piață în care stabilitatea și consecventa sunt premise fundamentale. ” În piața energiei, nu construiești de azi pe mâine, ci te pregătești de ieri pentru poimâine“, spune ea sublinind că totul este o construcție amplă, solidă, cărămidă cu cărămidă, pentru a te putea bucura peste ani de rezultatele muncii și a unei relaționări sănătoase, într-un mediu foarte competitiv și provocator.

În companie, strategia lor principală a fost să învestească în alinierea de valori și acest demers a fost susținut prin mai multe programe de dezvoltare, în care MMM Consulting a fost un partener strategic, ce le-a susținut 100% acest mindset de stabilitate, performanță și coeziune.

Au dorit să transforme valorile din ceva abstract în idei și acțiuni concrete și le-a ieșit. ” Valorile sunt parte din limbajul nostru cotidian acum, sunt argumente și culoare de context pentru explicarea unor evenimente și luarea unor decizii” spune ea cu mândrie și certitudinea că au reușit să îmbine loialitatea, o valoare tradițională cu entuziasmul și evoluția, ca si valori actuale, ce susțin pe termen lung sustenabiltatea business-ului lor și consolidarea unor relații constructive.

Leadership-ul următorilor 20 de ani este despre oameni. Doar despre oameni. În contextul în care totul va fi la un buton distanță și sistemele se vor automatiza exclusiv, la capătul firului vrem doar să știm că există un om fericit și mulțumit.

A mai adăugat: “Am ales să facem din valori un prilej de bucurie, liniște personală și inspirație. De asemenea, am construit o cultură organizațională bazată pe coaching, unde oamenii își găsesc singuri opțiunile de rezolvare a problemelor și sunt susținuți cu tot ce au nevoie“.

Un interviu absolut inspirațional, pentru fiecare dintre noi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *