Echipa

Camelia Gheorgiu

Business Developer

Fac parte din echipa MMM  Consulting de aproape 7 ani iar pasiunea pentru oameni si dezvoltare ne caracterizeaza aici pe toti.

Prin munca mea promovez serviciile si programele MMM Consulting si fac cunoscute competentele trainerilor din echipa si modul in care expertiza lor si experienta acumulata se transforma in plus-valoare pentru companii si in primul rand, pentru oameni. Lucram cu oameni si pentru oameni, deci calitatea interactiunii umane, in acest business este esentiala si seteaza premisele pentru parteneriate durabile.

Imi place sa fac parte din medii dinamice in care lucram cu bucurie pentru rezultate utile noua si celorlalti iar aici am aceasta posibilitate din plin.

Experienta mea de lucru cu oamenii m-a invatat ca atunci cand asculti cu buna intentie si intelegi nevoile celuilalt intodeauna se va gasi ceva constructiv de oferit in jurul nostru si noua insine.

Am urmat mai multe formari in marketing, vanzari, comunicare si resurse umane pentru a intelege oamenii si nevoile lor, in acest context in care dezvoltarea este un cuvant-cheie