by Camelia Gheorghiu | Publicat pe 22 ianuarie 2015

Acest proiect de instruire este menit sa ofere managerilor consolidarea capacitatii de a-si asuma noi roluri si responsabilitati, cresterea echipei coordonate, oportunitatea de a avea o intelegere de ansamblu a aspectelor esentiale legate de conducerea afacerii.

IMG_1186_m

Programul a fost structurat in 5 module, astfel :

Modul  1:  STRATEGIA SI DEZVOLTAREA AFACERII (19-20 martie) detalii

Modul  2:  MARKETINGUL AFACERII (20-21 aprilie ) detalii

Modul  3:  FINANTARE SI SUSTENABILITATEA AFACERII ( 21-22 mai) detalii

Modul  4:  PREZENTAREA SI SUSTINEREA SOLUTIILOR AFACERII (18-19 iunie) detalii

Modul 5 :  ASPECTE LEGATE DE CONDUCEREA OAMENILOR SI PROCESE DE RESURSE UMANE ( 2-3 iulie) detalii

 http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-fractal-vision-abstract-image24685465

Cui il adresam ?

Manageri care s-au dezvoltat profesional in companii antreprenoriale si care  nu au beneficiat de o formare structurata management al companiei.

Manageri care, urmeaza sa aiba roluri schimbate, atat pe orizontala companiei cat si in proiecte cu expunere internationala sau responsabilitati largite, care coordoneaza echipe in crestere prin extinderea portofoliului.

Manageri care sunt integrati intr-un traseu de cariera si care au un plan de dezvoltare alaturi de compania in care lucreaza.

Manageri care, pentru aceasta etapa a carierei, nu acceseaza un program complet de tip E/MBA si pentru care un astfel de curs poate fi o buna introducere si generator de limbaj comun.

Clipboard03

Avantajele acestui program :

Ofera informatii complete, la nivel avansat, despre cerintele complexe si obiectivele  specifice mediului antreprenorial: dezvoltarea afacerii pe termen lung, instrumente utilizate in analiza de strategie de afaceri si in alegerea alternativelor strategice de dezvotare, marketing: mediu, audit,strategii , crearea si mentinere unui business sustenabil, sursele potentiale de fonduri pentru finantarea unei activitatii, structura pe pasi a unei prezentari de business,  cultura performantei, managementul performantei, leadership pentru performanta si multe altele ( click pentru detalierea a fiecarui modul).

Este un proiect pragmatic care prin componenta aplicativa, de proiect personalizeaza atent pe nevoile fiecarui manager participant.

Ofera suport si asistenta din partea trainerilor ce sustin cursul, avand o experienta de peste 20 de ani in mediul antreprenorial romanesc, legat de intregul progam in ansamblu si fiecare etapa de proiect precum si prezentarea finala de sinteza.

Documentatie de studiu, studii de caz, aplicatii practice, carti de specialitate.

Mai multe detalii legate de conceputul programului, avantajele unice, graficul de implementare, trainerii programului si informatii despre costuri, le puteti accesa de aici:  

Pezentare program MANAGER IN COMPANII ANTREPRENORIALE- FII PRO!

Va asteptam cu placere intrebarile si solicitarile de inscriere pe mail pe adresa camelia.gavril@mmmconsulting.ro sau telefonic la nr: 0724 451 272.

Persoana de contact: Camelia Gavril

Va multumim!