Echipa

ADRIAN HODOBA

Facilitator, PCC Coach, Consultant

Adrian a lucrat aproape 20 ani pentru companii specializate in productie si distributie de  materii prime pentru industria maselor plastice si a cauciucului. El a început cariera avand rolul de agent de vanzari, continuand cu cea de manager de echipe si ulterior in antreprenoriat.

Parcursul sau profesional, de multe ori, a fost alimentat de curiozitate si de o pasiune puternica pentru a invata si a obtine noi perspective despre mediul de afaceri si viata.

Ca urmare, Adrian a decis sa adauge coaching-ul la dezvoltarea sa profesionala acum 5 ani si a investit peste 600 de ore in programe de formare si mentorat îi coaching. De atunci, a lucrat cu lideri, manageri de vanzari si echipe din diferite industrii si tari pentru a imbunatati performanta in munca si bunastarea, comunicarea, pentru a creiona planuri de cariera sau pentru a finaliza cu succes tranzitiile in cariera.

Interesul sau pentru coaching a fost stârnit de citirea unei carti despre acest subiect.

Ulterior, si-a dat seama ca, prin coaching ar putea transforma viata sa asa cum o visa, concentrandu-se pe dezvoltarea sa personala si in acelasi timp sa aiba un impact pozitiv asupra vietii altor oameni.

Din experienta profesionala anterioara, a invatat importanta a 3 cuvinte: incredere, ascultare si focus. Pentru o experiența de viata de succes, este de ajutor sa construiesti incredere autentica in relatii, sa ai icredere in produsele tale, sa asculti cu adevarat nevoile celorlalti si sa te focusezi pe actiuni realiste care sa te ajute in atingerea obiectivelor importante.

In profesia de coach, abilitatile dobandite anterior il ajută sa se conecteze cu clienții sai si sa le fie oglinda pentru a vedea ce le-a fost inaccesibil inainte.

In sesiunile cu Adrian, vei folosi abilitatile lui: ascultare profunda, reflectare, observațiile si intrebarile pentru a-ti recunoaste punctele forte si a merge mai departe cu indrazneala spre aspiratiile tale.

Va fi o calatorie in care veti invata si descoperi impreuna acele ajustari minore care ar putea avea un impact semnificativ asupra modului in care traiesti viata.