by vivianaandone | Publicat pe 7 aprilie 2016

Se pare ca Psihologul Kelly McGonigal a dat o noua perspectiva stresului. Ea sustine, pe baza unui studiu pe care il prezinta in video-ul de mai jos, ca stresul este periculos pentru tine atat timp cat crezi in el. In plus, arata niste cifre foarte interesante facand o comparatie intre riscul de deces a celor care cred in stres si a celor care nu cred. De fapt, cei din urma, pe parcursul studiului, au avut cel mai scazut risc de deces, desi au considera ca in  viata lor de zi cu zi se confrunta cu o cantitate mare de stres insa nu credeau ca acesta le poate afecta sanatatea.

Acum, desigur,  noi in cursul din 10 mai cu Catalin Chirilescu, Master Antistres abordam stresul din mai multe perspective suficient de acoperitoare astfel incat sa gasim si tehnici de destresare  dar si posibilitati de recadreare.

Iata ce ne propunem sa invatam:

  • Vom construi ancore pe care sa le folosim in situatii presante si stresante
  • Vom invata tehnici aplicabile prin care ne aparam de stres.
  • Vom invata sa spunem “NU” in mod asertiv, la momentul potrivit, atunci cand este cazul.
  • Vom  constientiza dialogul interior/vocile interioare stresante si vom dezvolta abilitatea de recadrare a semnificatiei contextelor stresante si presante prin invatarea si aplicarea a cel putin 5 tehnici specifice si a submodalitatilor.
  • Vom invata ce stiluri de comunicare/gestionare sa folosim pentru situatiile under-pressure din cadrul echipei pe care o conducem/in care lucram.

Te astept sa iti rezervi locul: viviana.andone@mmmconsulting.ro   sau sa ceri mai multe detalii!