by vivianaandone | Publicat pe 26 iulie 2016

Detalii despre certificarea in WAY – un instrument marca Performanse, specializat in evaluarea talentului si a competentelor cheie de vanzari si management

Procesele de recrutare si de evaluare a perfomantelor devin din ce in ce mai complexe si ca atare ai nevoie de sprijin in a-ti sustine deciziile  ca specialist de HR atunci cand trebuie sa te implici in astfel de actiuni.

Instrumentul propus de noi este in acelasi timp foarte complex, complet si facil in utilizare, oferind multe informatii cheie, intr-un context tehnologic modern.

WAY este un instrument prezentat in mai multe forme, in functie de rolul din companie.

Exista WAY Consulting, util pentru orice pozitie, instrument ce masoara 12 indicatori specifici ce releva 46 de competente de comportament, WAY SALES, special personalizat pentru specialistii din vanzari si WAY MANAGEMENT, ce se aplica pozitiilor de conducere din companii.

Produsul este creat de Performase, unii dintre liderii europeni in consultant de HR- sunt nr 1 in Franta, de peste 26 de ani pe piata, folosite de peste 10.000 de specialisti din toata lumea.

Validarea lor s-a facut pe un esantion de 4600 de profesionisti, inclusiv din tara noastra si repezinta o expertiza completa psihometrica care indeplineste standarde internationale, bazate pe inovatie.

Aceasta ofera o abordare sustinuta in sensul relatiilor structurale, a unei comunicari deschise si a dezvoltarii talentelor naturale ale fiecaruia dintre noi.

WAY ofera un context sigur, bazat pe un suport tehnologic scalabil ce respecta drepturile individuale si este folosit cu succes in:

  • Selectie si recrutare de personal
  • Evaluarea performantelor
  • Promovare
  • Dezvoltare personala si profesionala
  • Consiliere in cariera
  • Managementul echipei

Descarca prezentarea completa: PerformanSe Certification