Echipa

Doru Curteanu

Consultant

Doru este trainer, facilitator si coach cu peste 20 de ani de experienta in livrarea de programe de dezvoltare pentru lideri, echipe si organizatii. El isi abordeaza proiectele cu entuziasm, dedicare si centrare pe generarea unor rezultate semnificative.

Doru este specializat in coaching sistemic. Atunci cand lucreaza cu lideri sau echipe el se concentreaza nu doar pe a optimiza performanta individuala ci si pe a facilita fluxurile de sanatate, vitalitate si prosperitate in intregul sistem din care acestia fac parte.

In calitate de trainer si facilitator, el proiecteaza si livreaza solutii de invatare care ii echipeaza pe participanti cu cadrul mental, abilitatile si instrumentele necesare in leadership, vanzari, management de proiect, coaching si mentoring. El are o bogata experienta in facilitarea de programe indoor si outdoor de construire si dezvoltare a echipelor cu performante inalte.

Combinand experienta academica in calitate de Profesor Asociat al Scolii de Finante si Management din Frankfurt si al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, cu experienta de coaching si facilitare si expertiza sa de trainer senior Doru livreaza programe la cel mai inalt nivel de impact.

Clientii lui beneficiaza de experienta sa in lucrul cu o gama larga de echipe din diverse industrii, din sectorul profit si non-profit, permitandu-le sa isi dezvolte abilitati specifice de leadership cu o abordare sistemica a provocarilor si obiectivelor lor.

Cateva nume de clienti pentru care Doru a lucrat sau inca lucreaza sunt: Pirelli, Piraeus Bank, Unicredit Tirac Bank, Rodl Romania, Romanian-German Fund, TBI Credit, Eurobrokers, Apemin, Alcon, Asesoft International, CD Software, Carefour, Cefin, Automobile Dacia Groupe Renault, Energo Brasov, IDM Tours, Leroy Merlin, Microsoft Romania, OMV, Paprika, Renania, Romcar Motors, Producton, Romkuvert, Romtelecom, SOS Satele Copiilor Romania, TeamNet, UPC, Walmark, Woodcote, Visionwise, Zentiva.