PerformanSe

PerformanSe e compania de consultanta in HR numarul 1 in Franta si alaturi de MMM Consulting lanseaza pe piata din Romania o serie de instrumente de profilare a competentelor comportamentale de business. 
Identifica si dezvolta cea mai importanta resursa, oamenii, alaturi de noi!

way-sales

WAY Sales este un model de auto-evaluare stiintifica, construit sub forma unui model de competente pentru vanzari.

Acest sistem de referinta ia in considerare 39 de indicatori de competente comportamentale cheie pentru oamenii de vanzari. Acesti indicatori au fost identificati statistic in urma unui studiu realizat pe un numar de peste 4600 de profesionisti din acest domeniu.

Studiile efectuate in cadrul departamentului nostru ce Cercetare si Dezvoltare in asociere cu profesionistii din domeniu, ne-au permis sa definim in mod clar competentele necesare pentru a fi mai eficienti in aceasta functie specifica. Acest instrument este folosit indeosebi in recrutare, managementul talentelor si elaborarea strategiei de dezvoltare pentru forta de vanzari.

way-manager

WAY Manager studiaza competentele managerilor sub 4 aspecte: Management Organizational, Managementul Echipei, Managementul Schimbarii si Resursele Personale. Prin acest instrument se poate obtine o imagine clara a situatiei actuale a managementului din companie, poate fi folosit in cadrul proceselor de evaluare, promovare, managementul talentelor si recrutare pentru pozitii de management.

AWAY Manager, modelul nostru de competente manageriale a fost dezvoltat intr-un mod riguros, in urma unui proces in trei etape:

– Analiza literaturii si a studiilor publicate pe activitatea de management

– Interviuri cu experti si specialisti din management

Aceste doua etape ne-a permis sa definim care sunt principalele activitati manageriale si competentele comportamentale cheie, necesare pentru ca o persoana sa performeze mai bine si sa se simta in largul ei in rolul de manager

– A treia etapa, calibrarea acestui instrument a fost facuta pe o populatie reprezentativa de manageri, ce ocupa aceasta pozitie la diverse nivele, in multiple sectoare de activitate din Europa

s-way

WAY este un instrument pentru evaluarea talentului individual, testat si aprobat de profesionisti din HR din intreaga lume.

Acesta permite companiilor sa identifice talentele candidatilor si ale personalului lor, precum si circumstantele profesionale in care aceste talente sunt cel mai probabil sa fie exprimate.

Way a fost calibrat pe un numar de peste 6500 de profesionisti din intreaga lume (Romania, Algeria, Germania, Belgia, Canada, Spania, France, Italia, India, Polonia, Portugalia, Marea Britanie, Elvetia si Tunisia).

Un instrument esential in cadrul proceselor de recrutare si managementul talentelor, dar si in procesele de dezvoltare a abilitatilor si elaborare a planurilor de dezvoltare.

TEAM BOOSTER

Teambooster este un instrument de evaluare al gradului de coeziune in cadrul echipei. Un grup de oameni performanti pusi la un loc nu formeaza o echipa performanta. Descopera cu intrumentul nostru cum poti accelera procesul de preluare a echipei de catre un manager nou sau cum sa faci echipe existente sa functioneze in mod eficient, complementar si cu o mai buna dinamica.

Te ajutam sa intelegi de unde vin problemele legate de performanta echipei, si sa identifici nevoile de dezvoltare. Oferim solutia pentru evaluarea echipei, a mangerului si dezvoltarea lor intr-o directie comuna.

Beneficii aduse de instrumentele PerformanSe pentru:

PROFESIONISTII DIN RESURSE UMANE:

O mai buna cunoastere a profilului de competente al colegilor, pe zone specifice (Management, Vânzari)

O directie comuna in dezvoltarea de competente si abilitati

Un mod de luare a deciziilor obiectiv, sigur si usor de urmarit

Angajatii simt ca sunt implicati in procesul de dezvoltare profesionala

O mai buna relatie Angajat – Angajator

COMPANIE:

Un program de Suport foarte profitabil adaptat si nevoilor angajatilor

Optimizarea resurselor interne

Reducerea erorilor in recrutare si o mai buna mobilitate interna

Angajatii simt ca sunt implicati in procesul de dezvoltare profesionala

O imagine imbunatatita a companiei din punctul de vedere al Employer Branding-ului