Training of trainers

Program de dezvoltarea abilitatilor de formator

TOT by MMM depaseste cu mult cerintele unui TOT clasic. Experienta noastra de lucru cu mai bine de 1000 de traineri, cei mai multi traineri tehnici de procese, pentru implementare de aplicatii si sisteme specifice fiecarei companii, ne-a invatat ca obtinerea certificatului de Formator este doar un bonus formal. In 2012 programul a fost imbogatit cu perspective specifice acestui tip de instruire de care are nevoie fiecare companie in ziua de azi. TOT by MMM antreneaza trainerii interni in a privi procesul de instruire in ansamblul sau, in a fi capabili sa observe si sa lucreze cu comportamente orientate catre performanta, sa proiecteze si sa livreze sesiuni pentru dezvoltarea acestora.

Programul pe care il propunem are deja o istorie de cativa ani, si un palmares pe care noi il consideram foarte onorant, fiind singurul program romanesc de training nominalizat la categoria "Cel mai bun program de training al anului 2010" in cadrul Gala Business Edu Adwards.

TOT by MMM se organizeaza in 3-4 sesiuni pe an, de tip open, la date ce sunt comunicate in social media.

Iata noua propunere de program, adaptata contextului actual, o combinatie de sesiuni virtuale cu sesiuni fata in fata, pentru antrenament complex si complet.

IMPORTANT: Daca se mentin restrictiile de invatare fata in fata in anumite companii, modulele la sala vor fi si ele transformate in sesiuni online. Pentru prima sesiune programata in 2021, am avut o cerinta clara in acest sens, asa ca ne-am adaptat ca atare.

Puteti consulta mai jos structura si detaliile programului precum si datele primului program din 2021


Arii de expertiza

DEZVOLTARE
PERSONALA

AFLA MAI MULTE

DEZVOLTARE
ORGANIZATIONALA

AFLA MAI MULTE

INVATARAE
ORGANIZATIONALA

AFLA MAI MULTE

VIRTUAL
LEARNING

AFLA MAI MULTE