Training of trainers

Training of trainers -

Program de dezvoltarea abilitatilor de formator

  • 5 zile in doua module + certificare ANC

Descriere proiect

TOT by MMM depaseste cu mult cerintele unui TOT clasic. Experienta noastra de lucru cu mai bine de 1000 de traineri, cei mai multi traineri tehnici de procese, pentru implementare de aplicatii si sisteme specifice fiecarei companii, ne-a invatat ca obtinerea certificatului de Formator este doar un bonus formal. In 2012 programul a fost imbogatit cu perspective specifice acestui tip de instruire de care are nevoie fiecare companie in ziua de azi. TOT by MMM antreneaza trainerii interni in a privi procesul de instruire in ansamblul sau, in a fi capabili sa observe si sa lucreze cu comportamente orientate catre performanta, sa proiecteze si sa livreze sesiuni pentru dezvoltarea acestora.
Programul pe care il propunem are deja o istorie de cativa ani, si un palmares pe care noi il consideram foarte onorant, fiind singurul program romanesc de training nominalizat la categoria "Cel mai bun program de training al anului 2010" in cadrul Gala Business Edu Adwards.

Descarca prezentarea
  • O parte din clienti:

    Raiffeisen bank, Unicredit, Metro, Apa Nova, BancPost, BCR, Hornbach , Oracle, Enel, Ruukki, Caroli, Romstal, Saint Gobain, Carrefour, Tarom, Pirelli, Deloitte, Prutul, La Fantana, Neste, Interbrands, Sanofi.