TOT by MMM

 

1500+ TRAINERI FORMATI

14 ANI EXPERIENTA

TRAINER SENIOR

 

A fi trainer  este o vocatie. Este o alegere constienta, pe baza unui set de competente  formate initial intr-un curs profesional, care iti dau startul in aceasta directie si apoi se rafineaza in mii de ore de practica.

Doar experienta in sine nu te face un expert in training. Cei mai buni in acest domeniu stiu ca standardul se mentine cu efort sustinut si constant in studiu aprofundat si cursuri de perfectionare. Perfectionare atat in arta comunicarii si interactionarii, cat si domeniile in care vei sustine cursurile.

Indiferent de nivelul la care te-ai decis sa performezi ca trainer, totul incepe cu programul de formatori. Program autorizat ANC ( Autoritatea Nationala pentru Calificari.

 

Solutia propusa de noi este TOT by MMM!

Avem toate motivele sa fim mandri de acest program!

Cursul de formator acreditat nr 1 din Romania, referinta principala pentru piata companiilor de top care vor sa isi certifice traineri interni sau vor sa specializeze angajati in tehnici de prezentari si public speaking.

Aceste referinte primite de la companiile-client i-au atras in timp o reputatie excelenta, astfel ca in 2010 a fost premiat oficial ca si  "Cel mai bun program de training al anului 2010" in cadrul Galei Business Edu Adwards.

 

Care sunt beneficiile pe care le ofera TOT by MMM ?

 • Participarea in cel mai complex si complet program de traineri acreditati din Romania, cu o metodologie rafinata constant in cei 14 ani de experienta de livrare a acestui curs
 • Trainer Senior dedicat: Diana Voicu, cu o experienta de peste 20 ani de training, management si marketing, care este nu doar trainerul principal, ci si initiatoarea acestui program 
 • Pragmatism 100% reflectat de o posibilitatea de a practica toata elementele de teorie acumulate. Cursantii sunt permanent supervizati si primesc feedback personal, pe tot parcursul programului. Cursul are o metodologie complexa, cuprinsa in 180 de ore, dintre care 60 de teorie si 120 de practica, detaliate astfel:
  • 20 de ore de practica asistata individual pentru identificarea nevoilor participantilor
  • 10 ore de de practica asistata individual pentru proiectarea sesiunilor de instruire, agenda si metode de instruire
  • 5 ore de practica asistata individual in exersarea metodelor de instruire, aplicare si interactiune cu participantii
  • 20 de ore de practica asistata individual in proiectarea si livrarea sesiunilor de instruire; training virtual
  • 10 ore de livrare a instruirii, comunicare interactiuni si gestionare a participantilor
  • 15 ore de vizionare a sesiunilor de instruire, feedback si mentorat
  • 8 ore de practica asistata individual pentru pregatirea de examen, agenda si proiectare completa
 • Fiecare saptamana din programul TOT by MMM contine lucrul in grupa de curs alaturi de trainer, lucrul individual – practica – si schimbul de experienta cu PARTENERUL DE INVATARE (peers’ groups) 
 • Programul este livrat si asistat de 2 TRAINERI foarte experimentati atat in livrarea fata in fata cat si online (peste 15 ani vechime si peste 1500 traineri certificati in ultimii 12 ani) si un asistent-trainer: fiecare dintre etapele de practica este ghidata si contine feedback 1 la 1 oferit de traineri si asistent-trainer
 • Posibilitatea de a exersa flexibilitate in implementarea programului din perspectiva utilizarii resurselor, premisa oferita de posibilitatea de a lucra cu doi traineri formatori, ceea ofera sansa de a putea identifica si a evalua doua stiluri de formare, doua abordari diferite
 • Materialele cursului sunt substantiale: un manual de peste 100 de pagini, peste 20 de hand-outs (materiale ajutatoare) folosite pentru aplicarea tuturor elementelor invatate, o carte-resursa, materiale suplimentare digitale (filme, e-books cu resurse suplimentare).  Aceasta multitudine este gandita atat sa asigure un set complet de instrumente de lucru ale trainerului, cat si sa ofere experienta de blended-learning
 • Feedback sub forma unor sesiuni de mentorat. Acestea sunt livrate de cei doi traineri facilitatori ai programului TOT by MMM si dau posibilitatea participantilor sa deprinda siguranta in calitate de traineri si facilitatori fata in fata si in mediul virtual chiar din timpul programului.

 

Cine ne recomanda ?

  • Clientii nostri, companii de top din Romania, amintim doar cateva nume: TAROM, BCR, PIRELLI, ROMSTAL, Danone, Raiffeisen Bank, BRD, La Fantana, Carrefour
  • Fiecare participant al acestui program, iata cateva testimoniale ale participantilor:

 

«  Dragii mei,

Va trimit multumirile mele oficiale.

Desi cursul Train of Trainers a fost prima colaborare cu MMM Consulting  imi doresc ca de acum aceasta companie sa devina un prieten si un partener pe care sa ma bazez in evolutia mea profesionala.

M-am intors la treaba cu multe idei utile aplicabile imediat si cu multe altele care ma vor insoti si ajuta mereu pentru proiectarea si implementarea  programelor de training.

Am multi ani de experienta in training pentru sales force si am primit constant de la colegii mei aprecierea ca sunt un “trainer de nota 10” dar cei de la MMM Consulting m-au facut sa inteleg cate lucruri mai trebuie sa stiu si sa fac pentru a fi si mai buna decat atat.

As putea sa spun ca dupa acest curs un trainer cu experienta isi depaseste limitele iar un novice va fi  dupa cele 6 zile cu adevarat trainer.

M-a impresionat profesionalismul trainerilor si determinarea cu care au reusit sa ne faca sa “absorbim” toate  ingredientele succesului ca traineri.

Le multumesc atat lor cat si paricipantilor care prin atmosfera creata m-au facut aproape sa-mi doresc sa retraiesc aceasta experienta”

MIHAELA DIACONU

Sales Force Excellence Manager

Sanofi-Aventis

 

„Dorim sa ne exprimam aprecierea fata de programul Formare de Formatori pe care l-ati coordonat, dezvoltat si livrat pentru echipa noastra de traineri interni.

In colaborarea cu compania noastra, societatea MMM Consulting a dat dovada de excelenta in ceea ce priveste atat continutul programului sustinut cat si seriozitatea serviciului prestat.

Programul a fost proiectat si coordonat astfel incat sa corespunda nevoilor identificate in organizatia noastra. Colaborarea cu MMM Consulting a fost una de nivel superior, iar Diana Voicu a dat dovada de profesionalism, reusind prin pasiunea pe care o pune in profesia pe care o desfasoara sa ne inspire, sa ne motiveze si sa starneasca curiozitatea chiar si celor mai sceptici participanti.

Fiecare participant a avut o evolutie crescanda din prima pana in ultima zi, progres ce a fost vizibil la examinarea de certificare. Totodata, echipa noastra de traineri interni a devenit mai puternica si mai constienta de rolul pe care il au in organizatie.

A fost o experienta extraordinara atat pentru cei care au deja experienta in acest domeniu, cat si pentru cei care sunt la inceput de drum.

Multumim companiei MMM Consulting pentru o prestatie excelenta si recomandam cu caldura alegerea acestui partener in formarea unei echipe de traineri interni.”

Andreea Nita

Training and Development Specialist

Nestle Romania

 

"Am inceput programul TOT cu asteptarea de a invata cum sa structurez programele de training si cum sa identific corect nevoile de invatare ale participantilor. La finalul programului TOT by MMM Consulting am constatat ca asteptarile mele au fost mult depasite. Am invatat teorie, structura, tehnici, metode, instrumente, tips&tricks si am experimentat tot ceea ce am discutat. Din prima zi de training, pana la examen, fiecare intalnire a fost cu veselie, cu substanta, bogata in idei, informatii, povesti cu talc si oameni frumosi. Cel mai mult am apreciat feedback-ul constant pentru fiecare participant, sugestiile numeroase pentru spetele ridicate de fiecare dintre noi, dar si sesiunile de mentorat one-to-one. Parteneriatele de invatare au fost cea mai interesanta experienta de invatare experimentata de mine pana acum, care a functionat de minune si care mi-a oferit pe langa sprijin in procesul de invatare, relatii frumoase cu oameni faini. Programul TOT by MMM Consulting m-a ajutat sa-mi construiesc forma si fondul ca trainer. Multumesc, MMM Consulting! J Multumesc, Gabriela! J Mult succes in tot ceea ce faceti! Tineti-o tot asa"

Floretina Bucur

HR Admin

Groupama

 

"Vezi cum, vezi de ce, faci si apoi faci o analiza a cee ace ai facut. Cam asta este ritmul si structura prin care treci cursul TOT. Deseori trecem prin teoria unui training. Deseori stim cum se face. Deseori ni se spune, nou trainerilor, ca vorbim din carti. TOT by MMM iti arata in primul rand cum sa faci si apoi care este teoria care sustine practica. Este un curs esential daca vrei sa poti livrezi sau sa creezi programe de training de calitate."

Sorin Bocșan

Specialist Zonal Dezvoltare Organizationala

Groupama

 

"Experienta TOT a fost cu totul speciala datorita oamenilor deosebiti implicati in acest proiect! Am apreciat structura clara a cursului, interactiunea creata si feedback-ul constructiv si specific oferit de catre trainer cu fiecare ocazie. TOT ofera o experienta de invatare completa, combinand cu succes cursurile online cu practica individuala. Va multumesc pentru aceasta experienta!"

Roxana Ilin

Training Officer

Servier

 

"Colaborarea noastra este una indelungata, iar prin programul "TOT by MMM", MMM Consulting livreaza la standarde ridicate un curs de calitate, echilibrat, complet si care a contribuit de-a lungul timpului la o remarcabila performanta a trainerilor nostri."

Paula Frunzuc

L&D Programs Consultant, Human Resources/Learning&Development Department

Raiffeisen Bank

 

Care este valoarea investitiei ?

 • Pentru programe inhouse,  cere-ne o oferta personalizata pe mail, la office@mmmconsulting.ro/camelia.gheorghiu@mmmconsulting.ro
 • Pentru programele open costul este de 860 euro de participant pentru cele 7 saptamani de teorie aplicata & training virtual si practica individuala asistata (exclusiv online) sau 930 euro de participant, pentru varianta fata-in-fata.

Grupele open se vor organiza cu un minim de 9 participanti.

Avand acreditare ANC, NU se aplica TVA.

 

Mai multe detalii si contact:

Pentru mai multe detalii, suntem disponibili oricand doriti.

Coordonatele noastre sunt:

Tel: +0728 039 746; 0728 146 079

office@mmmconsulting.ro

camelia.gheorghiu@mmmconsulting.ro


Arii de expertiza

DEZVOLTARE
PERSONALA

AFLA MAI MULTE

DEZVOLTARE
ORGANIZATIONALA

AFLA MAI MULTE

INVATARAE
ORGANIZATIONALA

AFLA MAI MULTE

VIRTUAL
LEARNING

AFLA MAI MULTE