Training of trainers

Program de dezvoltarea abilitatilor de formator

TOT by MMM depaseste cu mult cerintele unui TOT clasic. Experienta noastra de lucru cu mai bine de 1000 de traineri, cei mai multi traineri tehnici de procese, pentru implementare de aplicatii si sisteme specifice fiecarei companii, ne-a invatat ca obtinerea certificatului de Formator este doar un bonus formal. In 2012 programul a fost imbogatit cu perspective specifice acestui tip de instruire de care are nevoie fiecare companie in ziua de azi. TOT by MMM antreneaza trainerii interni in a privi procesul de instruire in ansamblul sau, in a fi capabili sa observe si sa lucreze cu comportamente orientate catre performanta, sa proiecteze si sa livreze sesiuni pentru dezvoltarea acestora.

Programul pe care il propunem are deja o istorie de cativa ani, si un palmares pe care noi il consideram foarte onorant, fiind singurul program romanesc de training nominalizat la categoria "Cel mai bun program de training al anului 2010" in cadrul Gala Business Edu Adwards.

TOT by MMM se organizeaza in 3-4 sesiuni pe an, de tip open, la date ce sunt comunicate in social media.

Iata noua propunere de program, adaptata contextului actual, o combinatie de sesiuni virtuale cu sesiuni fata in fata, pentru antrenament complex si complet.

"Am inceput programul TOT cu asteptarea de a invata cum sa structurez programele de training si cum sa identific corect nevoile de invatare ale participantilor. La finalul programului TOT by MMM Consulting am constatat ca asteptarile mele au fost mult depasite. Am invatat teorie, structura, tehnici, metode, instrumente, tips&tricks si am experimentat tot ceea ce am discutat. Din prima zi de training, pana la examen, fiecare intalnire a fost cu veselie, cu substanta, bogata in idei, informatii, povesti cu talc si oameni frumosi. Cel mai mult am apreciat feedback-ul constant pentru fiecare participant, sugestiile numeroase pentru spetele ridicate de fiecare dintre noi, dar si sesiunile de mentorat one-to-one. Parteneriatele de invatare au fost cea mai interesanta experienta de invatare experimentata de mine pana acum, care a functionat de minune si care mi-a oferit pe langa sprijin in procesul de invatare, relatii frumoase cu oameni faini. Programul TOT by MMM Consulting m-a ajutat sa-mi construiesc forma si fondul ca trainer. Multumesc, MMM Consulting! J Multumesc, Gabriela! J Mult succes in tot ceea ce faceti! Tineti-o tot asa"
Floretina Bucur, HR Admin, Groupam.a

"Vezi cum, vezi de ce, faci si apoi faci o analiza a cee ace ai facut. Cam asta este ritmul si structura prin care treci cursul TOT. Deseori trecem prin teoria unui training. Deseori stim cum se face. Deseori ni se spune, nou trainerilor, ca vorbim din carti. TOT by MMM iti arata in primul rand cum sa faci si apoi care este teoria care sustine practica. Este un curs esential daca vrei sa poti livrezi sau sa creezi programe de training de calitate."
Sorin Bocșan, Specialist Zonal Dezvoltare Organizationala, Groupama

"Experienta TOT a fost cu totul speciala datorita oamenilor deosebiti implicati in acest proiect! Am apreciat structura clara a cursului, interactiunea creata si feedback-ul constructiv si specific oferit de catre trainer cu fiecare ocazie. TOT ofera o experienta de invatare completa, combinand cu succes cursurile online cu practica individuala. Va multumesc pentru aceasta experienta!"
Roxana Ilin, Training Officer, Servier

"Colaborarea noastra este una indelungata, iar prin programul "TOT by MMM", MMM Consulting livreaza la standarde ridicate un curs de calitate, echilibrat, complet si care a contribuit de-a lungul timpului la o remarcabila performanta a trainerilor nostri."
Paula Frunzuc, L&D Programs Consultant, Human Resources/Learning&Development Department, Raiffeisen Bank

Puteti consulta mai jos structura si detaliile programului precum si datele primului program din 2021


Arii de expertiza

DEZVOLTARE
PERSONALA

AFLA MAI MULTE

DEZVOLTARE
ORGANIZATIONALA

AFLA MAI MULTE

INVATARAE
ORGANIZATIONALA

AFLA MAI MULTE

VIRTUAL
LEARNING

AFLA MAI MULTE