Unul trage mai tare, cel mai simpatic chibiteaza de pe margine iar morocanosul vorbeste doar despre marirea de salariu. Cum vor aduce valoare echipei?

Radem la masa, mai iesim la o bere dupa munca, vorbim despre scoala copiilor. Dar cat de bine functionam ca echipa, atunci cand vine vorba de munca? Noi, cei de la MMM, in 12 ani de activitate, am vazut la lucru sute de echipe din diverse industrii si credem ca pentru a functiona bine impreuna si a avea rezultate, trebuie sa parcurgeti tot impreuna cativa pasi. Pentru coeziune in echipa, am adus in Romania instrumentul Team Booster de la PerformanSe, partenerii nostri din Franta.

Ce este Team Booster

Este un instrument unic ce evalueaza resursele si potentialul echipei si ale managerului identificand directiile de dezvoltare a echipei. Team Booster se bazeaza pe modelul in 8 dimensiuni al perfomantei grupurilor, evaluand:Agilitatea; Relatiile interpersonale; Managementul echipei; Coordonarea; Luarea deciziilor; Comunicarea; Monitorizarea performantelor si feedback-ul; Constientizarea platformei comune. 

Cum se desfasoara Team Booster

  • managerul si fiecare membru al echipei completeaza un chestionar de evaluare (eficient pentru echipe de max 20 persoane)
  • imediat este generat raportul Team Booster. Raportul, fundamentat pe cele 8 dimensiuni cheie ale performantei grupului, analizeaza tendintele comportamentale in cadrul echipei si identifica la ce abilitati trebuie sa lucreze echipa pentru a functiona si mai bine impreuna.
  • managerul si consultantul discuta rezultatele raportului
  • managerul si consultantul prezinta rezultatele intregii echipe in cadrul unui workshop de grup

Pentru cine este Team Booster

  • Pentru orice manager care vrea o echipa care sa functioneze foarte bine.

Structura

  • Raport + feedback

Pentru resurse umane:
-feedback-ul "cum ma vad ceilalti" este baza de plecare pentru a-ti dezvolta abilitatile de comunicare
-Sustine un mod de luare a deciziilor obiectiv, sigur si usor de urmarit
-Asigura cunoasterea profilului de competente pe zone specifice (Management, Vanzari)
-Identifica directia comuna in dezvoltarea de competente si abilitati
-Angajatii sunt implicati in procesul de dezvoltare profesionala
-Cultiva o relatie mai buna Angajat - Angajator

Pentru companie:
-Genereaza un program de suport foarte profitabil, adaptat si nevoilor angajatilor
-Optimizeaza resursele interne
-Reduce erorilor in recrutare stimuland mobilitatea interna
-Contribuie la imbunatatirea imaginii companiei din punctul de vedere al Employer Branding-ului
.

Pentru ca experienta noastra a celor de la MMM de peste 12 ani in piata ne recomanda

In plus, clientii MMM pot vorbi despre noi in acest sens: Carrefour, Cefin, Tarom, Raiffeisen Bank, OMV Petrom, Apa Nova, Deloitte, Calsonic Kansei, Volvo, Erste Bank, Bancpost, Unicredit. Pentru ca propunem un instrument unic in Romania. Spre deosebire de alte instrumente din piata, Way Manager identifica tendintele naturale de comportament, cum sunt de fapt oamenii, mai ales in contexte incarcate de provocari: noi manageri, produse, piata, procese.

PerformanSe este compania de consultanta in HR numarul 1 in Franta si alaturi de MMM Consulting a lansat pe piata din Romania o serie de instrumente de profilare a competentelor comportamentale de business.
Alte instrumente PerformanSe: Way Manager, Way Sales, Team Booster.