SuperTalent

Un program de dezvoltare pentru angajatii cu potential

Programul nostru se adreseaza angajatilor cu potential de dezvoltare pentru alte roluri profesionale in companie. Este special conceput pentru a inzestra participantii cu acele cunostinte si abilitati de care au nevoie pentru a-si constientiza potentialul de dezvoltare, a-si stabili o vizune pentru viitorul profesional si a-si dezvolta abilitati care sa le aduca succesul in pasii urmatori de cariera.

Programul este sustinut de un instrument profesional de identificare a potentialului de dezvoltare, WAY. Acesta este un produs cu licenta al companiei internationale de consultanta PerformanSe din Franta al carei partener exclusiv in Romania este MMM Consulting.

Ce dobandesc participantii

Intelegerea notiunilor de talent si de potential si crearea cadrului de intelegere a felului in care pot maximiza utilizarea talentului si potentialului personal pentru a reusi in obiectivele lor.
Intelegerea modelului universal de competente profesionale necesare unui angajat pentru a avea un parcurs profesional fluid si usor de integrat in organizatie. Constientizarea profilului propriu de comportamente de organizatie si nevoia de dezvoltare.
Dezvoltarea unei viziuni adecvate pentru viitor, in acord cu aspiratia de cariera si posibilitatile din companie.
Dobandirea de abilitati necesare pentru progresul in cariera din cele patru categorii de abilitati ale modelului universal: abilitati individuale, interpersonale, colective si resurse personale.
Crearea unui plan individual de actiune si dezvoltare in directia aspiratiei de cariera alese si a nevoilor identificate in urma completarii chestionarului WAY.

Structura programului

Programul este alcatuit din trei etape:

Autoevaluare prin instrumentul WAY de la PerformanSe.

Lucru individual in afara programului timp de aproximativ 10 minute.

Program de instruire SuperTalent. Participare timp de 2 zile. Agenda programului va fi stabilita concret in acord cu compania client dupa citirea si interpretarea rapoartelor individuale ale participantilor. Agenda va include cele mai relevante subiecte de dezvoltare.

Interpretare raport individual. Intalnire 1:1 intre participant si trainer.
O ora pentru fiecare participant.

Metode lucru

Folosim metode de invatare specifice pentru adulti (exercitii, chestionare, vizionare de filme educationale, discutii, jocuri de echipa, jocuri de rol). Obiectivul nostru este ca participantii sa plece din sala cu abilitati dobandite si testate. La finalul programului fiecare participant realizeaza un plan individual de actiune pentru dezvoltare care il va sustine pentru punerea in practica de zi cu zi a abilitatilor dobandite.

Numar de participanti

8-15 participanti (grupul ideal este format din 12 persoane).

Despre WAY si PerformanSe

PerformanSe este o companie care creeaza instrumente de diagnostic profesional al competentelor organizationale. Instrumentele sunt destinate imbunatatirii performantelor individuale si de Echipa. Etalonarea s-a facut la nivel European in urma cercetarilor la care au participat angajati din companii inclusiv din Romania. WAY este un instrument destinat identificarii potentialului de dezvoltare al angajatilor urmarind patru zone de comportament: contributii individuale, contributii interpersonale, contributii colective si resurse personale.