SuperCoach

Un program de dezvoltare a abilitatilor de Coaching

Programul nostru se adreseaza angajatilor care in munca lor interactioneaza cu oamenii si asupra carora au nevoie sa produca impact (manageri coordonatori de echipa, angajati din HR, traineri si facilitatori, angajati din departamentele de vanzari, angajati din departamentele de relatii cu clientii). Este special conceput pentru a inzestra participantii cu acele cunostinte si abilitati de care au nevoie pentru a influenta in jurul lor cu integritate, pentru a obtine angajament si implicare reala, pentru obtinerea unui rezultat de tip castig-castig.

Programul este sustinut de un instrument profesional de identificare a stilului preferat de comunicare denumit "The Persuasive Communicator". Acesta este un produs cu licenta al companiei internationale de consultanta Persona Global din SUA al carei partener exclusiv in Romania este MMM Consulting.

Ce dobandesc participantii

Intelegerea modelului de comunicare bazat pe incredere si caracteristicile acestuia.
Constientizarea profilului propriu de comunicare precum si impactul acestuia in viata profesionala de zi cu zi in relatia cu colegii, managerii si clientii interni sau externi.
Constientizarea nevoii de schimbare a stilului de comunicare sau intarirea stilului personal curent.
Dezvoltarea de abilitati tip coaching pentru o relatie castig-castig cu colegii sau clientii (ascultarea si conectarea la fiecare stil de interactiune, formularea si adresarea intrebarilor, identificarea optiunilor si alegerea celei mai potrivite cai pentru a merge mai departe, crearea unei stari de confort care sa asigure deschiderea si dialogul pe baza de incredere).
Practicarea intensiva a tehnicilor tip coaching. In ziua 2 participantii vor practica aproximativ 70% din timpul de lucru.

Structura programului

Programul este alcatuit din trei etape:

Autoevaluare prin instrumentul "The Persuasive Communicator" de la Persona Global, SUA.

Timp individual in afara programului:
aprox. 15 minute.

Program de instruire SuperCoach.
Participare timp de 2 zile.

Interpretare raport individual. Intalnire 1:1 intre participant si trainer.
O ora pentru fiecare participant.

Metode lucru

Folosim metode de invatare specifice pentru adulti (exercitii, chestionare, vizionare de filme educationale, discutii, jocuri de echipa, jocuri de rol). Obiectivul nostru este ca participantii sa plece din sala cu abilitati dobandite si testate. La finalul programului fiecare participant realizeaza un plan individual de actiune pentru dezvoltare care il va sustine pentru punerea in practica de zi cu zi a abilitatilor dobandite.

Numar de participanti

8-15 participanti (grupul ideal este format din 12 persoane).

Despre "The Persuasive Communicator" si Persona Global, SUA

Persona Global este o companie de consultanta in management care dezvolta instrumente de testare a competentelor si solutii pentru performanta profesionala individuala si de echipa. "The Persuasive Communicator" este un instrument destinat identificarii stilului de comunicare sociala preferat (Promotor, Facilitator, Analitic, Directiv) precum si a felului in care fiecare participant alege sa construiasca relatii bazate pe incredere.