Parteneriate

Digital Distrikt este o agentie de advertising digital care furnizeaza servicii de comunicare integrata, marketing digital si experential cu un interes aparte in transformarea tehnologiei (AR, VR, AI) intr-o noua experienta in relatia consumator-brand.

Points of You® Coaching Romania este o companie ce propune pentru piata romaneasca instrumente creative pentru facilitarea programelor de training, coaching, din zona HR, psihoterapie si dezvoltare personala si un sistem gradual de intalniri avand ca scop invatarea si explorarea experientiala, dezvoltate pe baza acestora.

CHIC Elite este platforma online de dezvoltare personala si sprijin pentru femei, care le pune la dispozitie membrelor sale singurul serviciu de mentorat online din Romania, posibilitatea de a-si promova proiectele, de a cere ajutor pentru proiectele lor si nu numai. Avand ca obiectiv imputernicirea femeilor, sloganul comunitatii este Dare.Care. Te asteptam alaturi de noi!

HR Club este asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania

KNOLYX este o platforma performanta de e-learning, un instrument de management educational absolut necesar in zilele noastre. Programele de formare sunt disponibile intr-un format interactiv si user friendly pentru toti cei care considera e-trainingul un beneficiu al prezentului, si nu doar al viitorului.