Echipa

Oana Tanase

Consultant

In cei peste 10 ani petrecuti activand in diverse industrii si avand o varietate de roluri in business - de la sales si marketing in domeniul IT, la management operational in domeniul medical, Oana a observat o dinamica recurenta cu teme comune care impacteaza similar experientele de business ale angajatilor din companii: manageri nemultumiti de rezultate iar angajatii nemultumiti de presiune si stres.

Raspunsul Oanei, ca solutie la acest gen de situatii a fost sa se intrebe daca se poate si altfel si sa se implice active din rolul de coach si facilitator sistemic. Pas cu pas a inceput sa elucideze misterul "nefericirii" din organizatii si sa inteleaga ca lipsa de angajament si de incredere sunt doar niste semnale de alarma care ne arata ca organizatia nu este aliniata la principiile naturale care organizeaza sistemele umane. Concluzia ar fi ca flow-ul sanatos in organizatii este posibil cand acestea sunt in armonie cu principiile sistemice si ca exista moduri practice in care ca lideri si coachi putem facilita asta. Oana este in prezent doctorand la Academia de Studii Economice unde cerceteaza ce inseamna sanatatea in organizatii si cum poate leadershipul bazat pe principii sistemice sa sustina bunastarea echipelor si crearea de valoare adaugata.

Din 2014 activeaza ca si coach si facilitator systemic, sustinand lideri si echipe sa creeze spatii de experimentare, invatare si reflectie in care oamenii sa devina prezenti la tabloul mai larg a "cum facem noi lucrurile in organizatie" si "cum putem sa ne orientam atentia si energia catre a servi scopul pentru care noi existam ca echipa si ca organizatie". Oana preda Antreprenoriat si Dezvoltarea Afacerilor in cadrul facultatii de Administrare a Afacerilor din cadrul ASE si este implicata activ in sustinerea educatiei non-formale ca facilitator in cadrul Universitatii Alternative. Este de asemenea fondatoare a Think Tank-ului ��Lighthouse keeper��, o comunitate de invatare in domeniul Leadershipului Sistemic si a Sanatatii Organizationale.

O parte din proiectele realizate de Oana s-au adresat catre Assa Abloy, Yokko, Expert Tech Solutions, Pirelli, APT, Universitatea Alternativa.

COMPASIUNE

95%

95% Complete

INOVATIE

90%

90% Complete

CURIOZITATE

95%

95% Complete

PASIUNE

100%

100% Complete