Echipa

moniCA CARLIGEA

Trainer, Psiholog, Senior Consultant

Monica este consultant HR, psiholog si facilitator de workshop-uri customizate, cu peste 18 ani de experienta in design si implementare de solutii si sisteme de resurse umane in vederea optimizarii proceselor interne si cresterii nivelului de satisfactie a angajatilor. Se ghideaza, in munca sa, dupa valori precum: increderea, transparenta, profesionalismul si respectul profund pentru oameni.

In cei peste 18 ani de experienta, Monica a facut parte atat din echipe interne de resurse umane, ceea ce i-a dat ocazia sa urmareasca si sa masoare eficienta proiectelor implementate, cat si din companii de consultanta, avand astfel oportunitatea de a cunoaste culturi organizationale diferite si de a se adapta la nevoile fiecarui client.

Clientii beneficiaza de expertiza sa in domeniul resurselor umane, sustinandu-i in definirea, implementarea si/ sau evaluarea proceselor de: integrare (onboarding), managementul performantei, dezvoltarea abilitatilor de leadership, reorganizarea struturilor locale, evaluarea nivelului de satisfactie si alinierea proceselor interne cu cultura organizationala. Clientii apreciaza stilul sau de lucru autentic, suportiv si abordarea obiectiva.

Printre clientii cu care a lucrat se numara: Vodafone Shared Service Center, Manpower Romania, Chain IQ Romania, McDonald’s Romania, Syngenta, Unicredit Tirac Bank, Ubisoft, Asociatia pentru Valori in Educatie.