MMM Consulting Int'l

2APRILIE MMM CONSULTING TEAM COACHING EVENT (5)

Sustenabilitate si dezvoltare pentru echipele strategice

Concepte, modele si solutii de succes

In data de 2 aprilie 2024 va invitam la un nou eveniment MMM Consulting cu tema: “WE TIME”

 
LOCATIE: Impact Hub Bucharest Universitate
Adresa: Str Tudor Arghezi, 8-10 (link harta)
Interval orar: 9:30-12:30
 

Intr-o era a muncii colaborative si a schimbarilor dinamice, asigurarea coeziunii si performantei de echipa este cruciala.

Organizatiile se transforma, inoveaza si se adapteaza. Echipele schimba interfetele si modul de interactiune, sunt intr-o dinamica continua care necesita invatare si versatilitate atat in relatii cat si la nivelul fiecarui membru al echipei. Agilitatea in conducerea echipelor, autoreglarea emotionala si gasirea creativa a solutiilor se inscriu in arsenalul echipelor care reusesc. Insa la acest rezultat se ajunge printr-un proces constient si asumat de dezvoltare a echipelor, de creare a unui spatiu de gandire, reflectie si cautare comuna a celor mai eficiente modalitati de lucru si de adaptare. Este un proces ghidat “din interior” de leaderul echipei si facilitat, in parteneriat cu un specialist extern neutru – un facilitator, un coach de echipa sau de grup, un trainer capabil sa adapteze atent modalitatile de dezvoltare la nevoia foarte specifica a echipei.

Exista mai multe modalitati de a dezvolta o echipa pe termen lung. Se fac multe eforturi pentru a construi si consolida spiritul de echipa si, in acelasi timp, de a apropia oamenii dintr-o companie inspre aceleasi scopuri si obiective de business.

Team-building-ul este una din aceste modalitati si reuseste pe termen scurt sa creeze o baza de cunoastere, de apropiere, de relaxare si facilitare a unor relatii mult mai functionale. Training-ul, consultanta, facilitarea si mentoratul de echipa sunt modalitati cu eficienta certa in sustinerea echipelor pentru a-si creste nivelul de cunostinte, de intelegere si motivare.

Fiecare dintre aceste metode are limitarile si dezavantajele sale, unul dintre cele mai evidente fiind faptul ca nici unul nu sustine autonomia oamenilor pana la nivelul de a-si a decide propria dinamica de lucru, ce vor sa schimbe, ce vor sa rezolve, ce vor sa obtina impreuna pentru a deveni echipe mult mai bine sudate si capabile sa aiba sinergia necesara atingerii unor scopuri comune.

Aici intervine cu succes coaching-ul de echipa care s-a impus de la inceput ca fiind o metoda net superioara celor abordate anterior. S-a demonstrat relativ rapid ca este un accelerator de performanta, un cadru ideal de sustinere a autonomiei, caracteristica de baza a generatiei actuale si, in acelasi timp, un booster de energie si de crestere a increderii si a stimei de sine, motivatori intrinseci extrem de puternici.

Procesele de team-coaching sunt deosebit de eficiente pentru ca permit lucrul direct cu dinamica fiecarei echipe in parte si ofera flexibilitatea de a introduce punctual, in functie de dinamica procesului si a temelor de lucru agreate, a unor secvente de facilitare si/sau consultanta, in functie de cerintele sau specificul acelui moment, in acord cu echipa client.

In egala masura, exista contexte in care alte metode de dezvoltare a echipelor sunt potrivite si le vom discuta cu detalii si exemple in cadrul acestui eveniment. De asemeni, vom explora procesul de design al unui proiect de dezvoltare al unei echipe strategice in asa fel incat sa ii oferim ce are nevoie si ce accelereaza ritmul dezvoltarii sale.

Echipa MMM isi propune sa creeze un cadru de discutie, impartasire si invatare despre solutii testate de dezvoltare a echipelor invitandu-va alaturi de noi in data de 2 aprilie 2024,  in acest ” WE TIME” , cu Madi Radulescu, in calitate de speaker si gazda, impreuna cu alti colegi si colaboratori, seniori traineri& coachi: Diana Voicu, Luiza Stefan si Doru Curteanu.

Madi este Managing Partner MMM ConsultingSenior Trainer, Facilitator si Executive Coach acreditat la cel mai inalte niveluri: este primul coach din Romania acreditat ACTC- Advanced Certification in Team Coaching, precum si MCC- Master Certified Coach. Mai multe detalii despre competentele si experienta sa vasta, gasiti aici

 

INSCRIE-TE ACUM

2 APRILIE, 9:30-12:30
Impact Hub

GRATUIT

Speakeri de eveniment

MADI RADULESCU

Managing Partner , MCC ICF

Managing Partner MMM Consulting,  facilitator, trainer și coach de echipă de exceptie, care adună peste 25 ani de experiență de lucru cu leaderi în companii mari, multinaționale. De peste 13 ani este coach executiv, fiind pasionată de dezvoltarea leaderilor, de impactul pe care îl poate crea dând acestora acces la perspective multiple, la propriile resurse, sprijinindu-i să își asume rolul cu încredere A obținut multiple certificări de coaching, management și leadership, este membru ICF MCC–Master Certified Coach, cea mai înaltă acreditare globală. Mai multe detalii

DIANA VOICU

Senior trainer, Solution Focus Coach, MMM Consulting

Senior trainer MMM Consulting,  specializata in marketing, vanzari, comunicare si PR, cariera dezvoltata in peste 20 ani de experienta si imbogatita de 13 ani cu cea de trainer si coach, in cadrul MMM Consulting. Domeniile predilecte si de expertiza in training sunt: dezvoltare manageriala, abilitati emotionale, marketing, leadership, comunicare, customer care. Din 2008 Diana a creat si coordonat in cadrul MMM,  proiecte de instruire si dezvoltare a resurselor umane. Este consultant certificat Persona Global, si Institute of Marketing, UK. Mai multe detalii

LUIZA STEFAN

Senior Trainer Asociat MMM Consulting, Coach PCC

Trainer asociat MMM Consulting, antreprenor cu 24 de ani de experienta in business, in management, imbogatit apoi cu aproape 10 ani de experienta in training si coaching, cu predilectie catre coaching sistemic, facilitare, metode alternative de predare, mindfulness, arta si jocul ca exercitiu proiectiv. Provocarile pentru care are solutii sunt: self-leadership, interventii de echipa pentru generarea de solutii rapide si eficiente, parteneriatul cu managerii care vor sa isi dezvolte abilitatile de coaching si lucrul cu echipe de customer service. Mai multe detalii

DORU CURTEANU

Leadership Team Coach, Senior Trainer

Doru este Senior Trainer MMM, facilitator si coach cu peste 20 de ani de experienta in livrarea de programe de dezvoltare pentru lideri, echipe si organizatii. El isi abordeaza proiectele cu entuziasm, dedicare si centrare pe generarea unor rezultate semnificative. Sustine performanta individuala si faciliteaza fluxurile de vitalitate si prosperitate, sistemic. In calitate de trainer si facilitator, el proiecteaza si livreaza solutii de invatare care ii echipeaza pe participanti cu cadrul mental, abilitatile si instrumentele necesare in leadership, vanzari,  coaching si mentoring. Mai multe detalii

Agenda eveniment

Interval orar:

Topic:

9:30-10:00

Setare cadru de discutie, avantajele si impactul coaching-ului in accelerarea performantei. Nevoia de dezvoltare a echipelor in timpuri de schimbare

10:00- 10:50

Exercitiu interactiv TEAMBOOSTER : Being TOGETHER, working TOGETHER, moving forward TOGETHER

10:50- 11:05

Pauza

11:05- 11:20

Exemple din experienta programelor de leadership in lucrul cu echipele

11:20- 11:30

 Q&A. Concluzii eveniment

Abilitati cheie de leadership ale viitorului

Untitled design (45)

DEZVOLTAREA REZILIENTEI

Contextele provocatoare recente impun rezilienta ca un set complet de abilitati interconectate, pentru sustenabilitate.

ADAPTARE LA DINAMICA SCHIMBARII

Schimbarea este singura constanta a contextului actual, asadar adaptarea devine singura solutie proactiva.

RELATII BAZATE PE INCREDERE

Generatia Z functioneaza cel mai bine IMPREUNA. Sunt esentiale conectarea sociala, coeziunea si motivarea prin puterea exemplului.

INTELIGENTA FINANCIARA

Abilitatea cheie pentru mentinerea stabilitatii in perioade de criza, atat la nivel de companie cat si personal.

CAPABILITATE EMOTIONALA

Inteligenta emotionala aplicata in business pentru o performanta superioara si relatii bazate pe incredere si empatie.

FOCALIZAREA PE SCOPURI

Cu un context atat de dinamic si de incert, consecventa pe scopuri si valori este un element esential in noul leadership.

Programele de leadership dezvoltate de MMM Consulting

Abilitati specifice de rol, comunicare, inteligenta emotionala, coeziune de echipa

Leadership Coaching

Leadership coaching

Un program care antreneaza managerii in mai multe modele de coaching si ii ajuta sa integreze abilitătile de coaching in conversatiile zilnice, pentru o performanta superioara.

managementul echipelor la distanta, hp

Managementul Echipelor la Distanta

Transformarea și permanentizarea modului de lucru hibrid cere o abordare structurata in care bune practici de lucru de la distanța sa coexiste cu bune practici ale lucrului in echipa, traditional.

hp TOT BY MMM

TOT by MMM

Curs “semnatura” pentru MMM Consulting, avand reputatia celui mai bun program de formare traineri din Romania- Train of Trainers – cu 15 ani de experienta si peste 1500 de traineri formati.

wellbeing, hp

Wellbeing

Program de integrare a vietii personale cu cea profesionala, prin conectarea cu resursele personale, intelegerea triadei minte-inimă-spirit, un nou design al identitatii profesionale precum si solutii de bunastare si satisfactie personala.

fast track development for managers

Fast Track Development for Managers

Program de dezvoltarea a rolului de leadership, pentru manageri, in orice stadiu de evolutie, prin constientizarea si consolidarea propriei viziuni a resurselor personale, managementul schimbarii, al echipei si al organizatiei.

combo sesiuni facilitate virtual mmm consulting

Combo

Program de sesiuni facilitate virtual, flexibil ca timp si structura, in spectru profesional-personal, adaptate contextului modern, orientate catre sine, comunitate, productivitate si constructia viitorului.

the persuasive communicator

THE Persuasive Communicator

Program ce iti dezvolta abilitatile de comunicare si interactiune in asa fel incat sa comunici convingator cu toate tipologiile umane si sa iti dezvolti empatia si flexibilitatea, pentru a construi incredere cu toti cei din jurul tau.

mmm consulting smart leadership

#Smart Leadership

Program de dezvoltare a abilitatilor inteligentei emotionale, ce are la baza un model numit CAPABILITATE EMOTIONALA, ce iti masoara individual fiecare abilitate si propune solutii de dezvoltare, pentru o performanta superioara.

mmm consulting dezvoltarea rezilientei

Dezvoltarea rezilientei

Program de dezvoltare a abilitatilor de rezilienta, pentru consolidarea capacitatii de revenire din perioade provocatoare, de constientizare si valorizare a resurselor personale si de mentinere a performantei in contexte dificile.

“Mi-a clarificat unele notiuni deja auzite, a fost un mediu placut, relaxant in urma caruia am avut de invatat. Mi-am dat seama ca nu sunt singura care are anumite sentimente uneori si astfel pot spune ca am simtit apartenenta la un grup. Mi-a trezit interesul pentru a studia si a acorda mai mult timp acestui domeniu. S-au discutat niste subiecte pe care le cercetez in ultima vreme. Datorita partii stiintifice prezentate multe dintre teorille si ideile prezente in studiul meu au capatat mai mult sens si intelegere. De asemenea, Luiza, are un talent nativ in comunicarea cu oamenii si a reusit cu succes sa transmita ideea de ‘e normal tot ce simti si real’ fara sa omita niciun moment ca nu e cazul sa ne pierdem speranta. De mentionat e faptul ca a fost cababila sa ne transmita idei si solutii practice si usor aplicabile pentru diferite tipuri de probleme. “

Manager Siemens

Participant in Programul WELLBEING

“A fost exact cum am sperat: o bula de reflectie si condusa fain, deloc in spiritul acela americanesc, tip Scoala de Marina, dimpotriva foarte echilibrat. Cred ca echilibrul creat m-a impresionat cel mai mult. Si mi se pare extrem de mare reusita cu oameni atat de diferiti din toate punctele de vedere, in plus si in online.”

Manager BCR

Partcipant in programul DEVOLTAREA REZILIENTEI

“Cursul la care am participat m-a impresionat pentru ca mi-a oferit o perspectiva noua asupra intelegerii managementului organizational si rolul indicatorilor in atingerea obiectivelor, despre cum te pot ajuta in prioritizare si intelegerea strategiei de business. A abordat tematici de imediat interes pentru activitatea mea curenta. Trainerii au fost foarte deschisi, clari in explicatii. Sesiunile de coaching au fost foarte utile pentru ca am putut aborda aspecte pe care am nevoie sa le imbunatatesc (am putut alege subiectele discutate in coaching).”

Manager Cora

Participant in programul FAST TRACK DEVELOPMENT FOR MANAGERS

INSCRIE-TE ACUM

2 aprilie, 9:30-12:30
Impact Hub

GRATUIT