Echipa
Madi Radulescu

Managing Partner

Cred in invatare! Pana la obsesie! Din orice ti se intampla, bun sau rau, poti lua ceva care sa te faca mai bun si mai puternic. Cred in oameni! Si am avut intotdeauna in jurul meu oameni valorosi pentru ca, probabil, credinta mea i-a atras. Aceasta este echipa MMM!

Despre mine...sunt manager, sunt coach, sunt leader, sunt unul dintre arhitectii invatarii. Am inceput ca inginer absolvind in 1990 facultatea de Utilaj Petrochimic. Mi-am continuat educatia cu Diploma in Management OU UK si MBA la Warwick University UK. Multiple certificari si cursuri de specializare in Romania si strainatate. Am inceput antreprenoriatul in 1993, fiind unul dintre fondatorii celei mai mari retele de educatie manageriala din Romania: “CODECS The Open University”.

In 2003, am fondat propria afacere, conduc acum o echipa de 8 traineri si consultanti si suntem mandri sa fim una dintre primele 10 companii din piata. Incepand cu 2008, suntem partenerul Persona Global in Romania si integram metodologii moderne si testate in toate programele noastre de dezvoltare personala si profesionala. Lucrez in principal cu echipe de top management, facilitez workshopuri si procese de echipa intr-un portofoliu de clienti din topul companiilor multinationale din Romania si lucrez ca Executive Coach. Am absolvit “Diploma Practitioner Executive Coaching”, AoEC London.

Sunt unul dintre cei 5 Master Traineri pentru cateva dintre metodologiile Persona Global. Am locuit in Romania si Bulgaria, am lucrat in 9 piete europene cu participanti din 14 tari.

Sunt coach certificat Systemic Team Coaching and Organizational Constellations, Executive Coach certificat in programe Danone Global si Renault. Incepand cu 2015 am devenit partener PerformanSe Franta.

VIZIUNE

95%

95% Complete

EMPATIE

85%

85% Complete

VOCATIE

100%

100% Complete

UMOR

75%

75% Complete