Echipa

Iulian Harpa

Consultant

Absolvent al Universitatii de Petrol-Gaze Ploiesti, Facultatea de Studii Economice,� Iulian si-a continuat specilizarea cu un Master de Management al Afacerilor in Petrol si o certificare internationala pentru managementul de varf ACCA UK (Association of Chartered�Certified�Accountants).� Pe parcursul carierei a absolvit numeroase cursuri si cerificari IFRS, US GAAP, Training si comunicare, British Council certification etc.

Din punct de vedere al carierei profesionale are o experienta extinsa, 10 ani ca senior in audit intern in cadrul OMV PETROM dar si in CAMERON USA furnizand consultanta pentru echipele de management si performand audituri financiare si operationale pe toate continentele mai putin Australia. Ariile de expertiza au acoperit tot fluxul de proces din industria de titei si gaze: upstream, midstream si downstream.

Din 2014 a fondat propria firma de training si consultanta furnizand servicii de reprezentare in relatia cu autoritatile guvernamentale si locale in industria de titei si gaze avand ca principali clienti OMV Petrom, Hunt Oil Company, S.C Prospectiuni S.A. etc.

Beneficiind de background financiar dar fiind in acelasi timp si un bun cunoscator al procesului operational in industria� petroliera, a contribuit consistent la imbunatatirea si eficientizare proiectelor derulate printr-un bun control al costurilor, respectarea termenelor si furnizarea unor solutii eficiente.