Evenimente


<< Vezi toate evenimentele

Da un BOOST echipei tale!

6 iulie 2021, 16.00 - 17.30
Da un BOOST echipei tale!

Ne intoarcem la birouri, cu program in diferse forme, cu echipe in diverse noi structuri. Cum suntem? Cum ne vom simti din nou impreuna si, mai ales, cat de uniti vom fi in echipa ?  Mai ales in acest moment, de readaptare dupa mai mult de 15 luni de lucru… diferit.

Cum putem obtine un nou nivel de conectare si coeziune? Si mai exact, cum il masuram si cum il dezvoltam? TEAM BOOSTER este raspunsul perfect, din punctul nostru de vedere. Este un instrument unic ce evalueaza resursele si potentialul echipei si ale managerului, identificand directiile de dezvoltare a echipei, la un nou inceput.

Cand ne uitam la o echipa, la ce ne uitam de fapt? La modul in care SUNT IMPREUNA (relatii interpersonale), la cum FUNCTIONEAZA IMPREUNA (structura si adaptare) si DINAMICA ECHIPEI ( planificare si angajament).

MMM Consulting va invita la o prezentare online a unui program specializat ce descifreaza elementele de mai sus,in contextul personalizat al echipelor voastre, intr-un cadru interactiv, cu un spatiu deschis pentru intrebarile si provocarile actuale. 

Cui se adreseaza invitatia?

Avand aceasta abordare pragmatica, evenimentul se dovedeste a fi foarte util atat pentru specialistii de resurse umane cat si pentru managerii care isi doresc echipe cat mai coezive si productive.

Cine sustine, cand si unde?

Prezentarea va fi virtuala, pe zoom si va fi sustinuta de Madi Radulescu, Managing Partner MMM Consulting, consultant certificat Persona Global si Executive Coach.

Data: 6 iulie 2021, 16.00 - 17.30

Trainer: Madi Radulescu

Pret: Participarea este gratuita dar limitata ca numar de locuri la 20, pentru a asigura o buna interactivitate.

ĂŽnscrie-te la eveniment